跳至

首頁
45678...28

尾頁

大宅

我地可以約在Pat新居見面,她會舉家下月中搬,並歡迎我們在8月15日以後去玩。

希媽:如果發現手足口病,就要加強希希的抵抗力,睡得好,攝取足夠營養是最佳預防妙策。

原文章由 Duckmum 於 07-7-24 08:18 發表
morning

heima

我地遲d一齊約埋去探pat 啦

禁止訪問

大宅

希媽:
其實係醫生提醒的:)

原文章由 heiheima05 於 07-7-24 15:58 發表

露寶,
多謝提示:mrgreen: :mrgreen:

男爵府

好呀,8月去探pat!!!
大家好似好忙吓...咁少post

kelly曬到黑麻麻,因為成日同她去沙灘,她好鍾意玩沙同游水,加上咁熱,真係無咩好過去沙灘玩

大宅

kellyma:
BK而家速度很慢,所以有時都無心機等 除非練耐性。

原文章由 kellylamyc 於 07-7-24 18:11 發表
好呀,8月去探pat!!!
大家好似好忙吓...咁少post

kelly曬到黑麻麻,因為成日同她去沙灘,她好鍾意玩沙同游水,加上咁熱,真係無咩好過去沙灘玩

大宅

今天閱報紙,有個十三歲的小女孩生仔,真的很可怕 我覺得作為家長,有責任要教導小朋友去保護自己。

別墅

原文章由 siulowbo 於 07-7-25 11:47 發表
今天閱報紙,有個十三歲的小女孩生仔,真的很可怕 我覺得作為家長,有責任要教導小朋友去保護自己。

我今日都有睇到呢段新聞,同你反應差唔多-----好可怕 ,咁細個,家長真係有責任,同埋真係唔知而家d小朋友/年青人心入面點諗,有d擔心,阿女再大d會點呢?!!!?-( ?-(

禁止訪問

禁止訪問

大宅

小壁都係晒黑了,塗防晒也沒有用...變了一舊炭:loveliness: :loveliness:

原文章由 heiheima05 於 07-7-26 15:03 發表
[quote]原文章由 kellylamyc 於 07-7-24 18:11 發表
kelly曬到黑麻麻,因為成日同她去沙灘,她好鍾意玩沙同游水,加上咁熱,真係無咩好過去沙灘玩[quote]

kelly ma,
咁曬,你要同kelly做足防晒呀,曬到黑麻麻咪 ...

禁止訪問

男爵府

siulowbo,

完全同意呀 用左防曬都一樣曬到一舊炭(好正嘅形容詞)咁

原文章由 siulowbo 於 07-7-26 17:18 發表
小壁都係晒黑了,塗防晒也沒有用...變了一舊炭:loveliness: :loveliness:

[ 本文章最後由 kellylamyc 於 07-7-27 17:13 編輯 ]

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pat
嘉佑而家無食mama milk?
mama milk唔係對bb好好 ?
開左刀真係可以咁快補身?

你8月會搬去邊架?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

複式洋房

嘉佑無食人奶lu,因為人奶要抱住餵好多次....Ivanbaby一定吃醋,而且我介唔到口....哈哈
8月中會搬去大圍,你地幾時嚟呀?18-8,19-8,28-8,29-8....快d揀日子呀!
開刀要清清地補,花膠一定食得...因為我唔知順產可以点補.所以唔知有乜分別...應該好大.....

原文章由 sherryyeung 於 07-7-28 10:10 發表
pat
嘉佑而家無食mama milk?
mama milk唔係對bb好好 ?
開左刀真係可以咁快補身?

你8月會搬去邊架?
Hi~~~~

大宅

Pat
咩你將會搬去大圍呀, 甘我咪同你都係沙田友

Dear All
昨日我去C+ 作最後一次檢查, 照超聲波BB 個頭仔仲係上面. :cry: 我問醫生點解細B 唔轉頭. 佢話真係唔知點解.:cry: 我星期二返醫院產檢我唸佢地到時一定要我見醫生同入院做人工轉工, 真係好擔心.....點解今胎會甘架.:-( :-( :-( 可能因為我實在太擔心細B 仲未轉頭, 所以我昨日訓得唔好, 仲發惡夢見到醫生幫我做人工轉頭...好恐怖 我星期二返醫院產檢之後再update 你地啦. :cry:

原文章由 patshing 於 07-7-28 12:02 發表
嘉佑無食人奶lu,因為人奶要抱住餵好多次....Ivanbaby一定吃醋,而且我介唔到口....哈哈
8月中會搬去大圍,你地幾時嚟呀?18-8,19-8,28-8,29-8....快d揀日子呀!
開刀要清清地補,花膠一定食得...因為我唔知順 ...

男爵府

8月18或19啦,kelly開始返學啦,平日唔得,要六日先可以探baby

原文章由 patshing 於 07-7-28 12:02 發表
開刀要清清地補,花膠一定食得...因為我唔知順 ...

男爵府

我兩日都可以呀, 好耐無見大家啦

原文章由 kellylamyc 於 07-7-29 00:48 發表
8月18或19啦,kelly開始返學啦,平日唔得,要六日先可以探baby

大宅

各位好呀!
好耐無上黎喇~

KICOMAMI,

唔好咁擔心啦! 我生同同時都係因為佢無掉頭要開刀GA, 果時私家醫生都話佢係超級懶B, 由第一次照ULTRASOUND都尾佢都無轉過姿勢! 我果時成日都安慰自己, 佢其實係錫住MAMA唔想我痛咁多個鐘仲有係想早D同我見面~
仲有其實開刀都唔係想像中咁差, 好多野都可以食得GE, 仲有俾D心得你, 如真係開刀生, 雖然唔落得床但最好都盡量郁下個身, 咁樣個傷口反而會無咁痛GA, 我果時都係生完同同三個鐘已經打側身餵佢食人奶, 第二朝可以自己落床喇!
最後當然希望你BB係最後關頭掉番好個位啦! (我有朋友個B真係到38周先掉頭GA)

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kicomami
唔好擔心啦, 最緊要平安出世 ~~~
如果bb可以平干安安出世, 做媽媽既唔介意果少少痛楚既

pat
大圍? 到好喎, 咁幾時ok可以探下你地,
我睇返舊年 xmas d 相, 我個女有幾張鍚 ivan baby架,
今年見到唔知會唔會錫嘴仔呢 ?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

kellyma

今個星期六上午得唔得閒呀,不如一齊落公園玩,好耐無見啦

wing

首頁
45678...28

尾頁

跳至