跳至

首頁

尾頁

別墅

Testing 123456

別墅

Part 2 update 唔到,大家黎 Part 3 啦

男爵府

唉, 估唔到係響咁既情況下開新版, 呢個大臣真係唔知搞乜東東既, 名副其實係籮友痕! 五行欠打呀!

明明諗住十月至開架嘛, 打亂晒我地D陣腳, 實在豈有此佢呀!

阿YY, FI, 小豆媽,
請問你地響PART 2留左咩言呀? 可唔可以響度再POST過出唻呢? 我實在無諗法睇到究竟你地寫過D乜野呀! 唉...

珍珠宮

好媽媽勳章

你地1見去到900個posts就好開new topic啦

大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

好媽媽勳章

燒買中左牛(-)呀 :-( :-( :-( :-(

別墅

原文章由 十月媽咪 於 07-7-4 15:07 發表
唉, 估唔到係響咁既情況下開新版,
...

10,
唉冇辦法, 我今朝諗住得閒上嚟look look, 點知攪咗成朝, 見到人地啲topic都得, 我地個可能太大, 咪試吓開新版攞!

男爵府

10,
真係激氣嫁...琴晚post極都出唔到....其實果兩三個post都係鬧bk囉....真係火都黎埋呀

原文章由 十月媽咪 於 07-7-4 15:07 發表
...阿YY, FI, 小豆媽,
請問你地 ...

男爵府

夫人,
牛(-)???我估唔到係咩黎呀
原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 15:23 發表
牛(-)呀 :-( :-( :-( :-(

男爵府

我發現"新大陸"呀(你地咪笑我呀)

原來....係出面大topic個版 click last update果個時間,就會跳到最last果個post嫁喇,而click頁頂"hello xx"就會跳去"個人資料"版面,果頁會睇得返哂自己最近回應ge topic嫁

我諗呢個新版面最值得讚就係....速度快左好多好多

[ 本文章最後由 fi-fi 於 07-7-4 16:04 編輯 ]

大宅

BK真係Short Short地...成段野無O西

Fi,
可否PM我知知看開個医生資料比我AR,Thanks!

夫人講既牛(-)会吾会=流感

男爵府

bmw,
check e-mail or pm
chloe又乜樹幹呀?睇開果個醫生放假呀?

原文章由 BMW 於 07-7-4 16:08 發表

Fi,
可否PM我知知看開個医生資料比我AR,Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章

aryi 我5多明係點添

原文章由 fi-fi 於 07-7-4 16:02 發表
我發現"新大陸"呀(你地咪笑我呀)

原來....係出面大topic個版 click last update果個時間,就會跳到最last果個post嫁喇,而click頁頂"hello xx"就會跳去"個人資料"版面,果頁會睇得返哂自己最近回應ge top ...

珍珠宮

好媽媽勳章

fi, bmw

yes ,,, 牛(-) = 流感呀 :-( :-( :-( :-(

別墅

10, fi, bird, bmw,
我諗溜冰暫時都唔洗預a, 佢有陰影呀, 佢真係好鬼細擔!

上個weekend, 我地同a仔去咗西九溜(因近我99), 我佬成廿年冇溜但又唔practise吓先就一手拖咗a仔入場, 點知佢自己都未企穏又捉唔住a, 就咁a仔就跌咗一吓甘, 跟住佢就失控大喊, 99就同咗a仔去樓上玩旋轉木馬, 我地就唔好sai, 繼續溜,溜到幾ok時想叫番a仔番嚟, 諗住2個人拖住佢會ok, 點知佢c都唔肯再入場, 仲叫我地都唔好溜, 話好危險喎, c!!!!!

男爵府

A媽,
咁失策呀....你呢單野令我想起亞十同婷婷...哈哈哈!!!婷婷又係被亞十嚇左一嚇,不過婷婷好彩D....佢有朋友仔果媽咪補鑊,所以佢以家好鍾意溜冰

講開溜冰,間野都唔知點搞嫁....仲未有回覆:(
原文章由 Amama 於 07-7-4 16:58 發表
10, fi, bird, bmw,
我諗溜冰暫時都唔洗預a仔, 佢有陰影呀, 佢真係好鬼細擔!

上個weekend, 我地同a仔去咗西九溜(因近我99), 我佬成廿年冇溜但又唔practise吓先就一手拖咗a仔入場, 點知佢 ...

[ 本文章最後由 fi-fi 於 07-7-4 17:06 編輯 ]

男爵府

請問夫人,係邊部份唔明???
1) last post
2) 頁頂 "hello蕭夫人"
原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 16:52 發表
aryi 我5多明係點添

大宅

吾係Chloe...係我個FD O岩O岩満月既BB面仔出左好多Love Love AR!距住李O個邊,所以O米Bong距問Law

原文章由 fi-fi 於 07-7-4 16:39 發表
bmw,
check e-mail or pm
chloe又乜樹幹呀?睇開果個醫生放假呀?

大宅

Chloe熱愛Skating,簡直有d Crazy!!個個星期都要玩返先安樂!
距開始知道Mug野叫造"留"La...吾再自己係d Ice上面行路。
今個Week有"樂樂"熊猫分散注意,Chloe Request左今個星期六去OP

大宅

哈,我唔記得留咗乜言添!
不過記得後面有鬧bk既,可能係咁,所以出唔到!
再鬧過:
bk,做乜無啦改版呢?身痕咩??

珍珠宮

好媽媽勳章

last post呀5該

原文章由 fi-fi 於 07-7-4 17:05 發表
請問夫人,係邊部份唔明???
1) last post
2) 頁頂 "hello蕭夫人"

首頁

尾頁

跳至