跳至

首頁

尾頁

子爵府

icycream.

casey 一家飛東京 嘛....

原文章由 Icycream 於 07-7-11 21:44 發表

Caseyma, 你真係黎唔到?
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Dear

多謝各位的bb用品, 如方便又不太重, 請明天帶給我啦!

我都有那些碟, 如需要, 明晚copy給妳們.

mmak & dorismama

pls check pm.

男爵府

babydoris,
pm checked!
原文章由 babydoris 於 07-7-12 10:52 發表
Dear

別墅

Icycream,

如果我地搬去鑽石山,奶奶一定好高興,因為佢有家姐係鑽石山住,而且佢有巴士直達, 所以都仍然逃唔出佢既魔爪

hubby想係番培正附近住, 不過如果揾唔到適合, 都會考慮你個處, 唔知可唔可以參觀你個單位, 會唔會望到鑽石山墳場,我最驚:-| .

原文章由 Icycream 於 07-7-11 21:48 發表
臻臻媽咪

搬黎diamond hill啦. 都好方便啫....呀...不如趁此機會搬到99 yim麻煩既地方丫.

大宅

all,

See you all tomorrow.

mmak,

我想要你 d notes.....我明晚唔可以 stay 太夜, 因 sat 約左 d 同事去廣州玩,兩日一夜,會去長隆水上樂園玩一個 下午。

quote]原文章由 mmak 於 07-7-10 02:17 發表
會長,

o個日我帶定 紙 & 筆 去 take note o架喇....
你唔好諗住早走 tim ar :lol

[/quote]

[ 本文章最後由 Cindy媽咪 於 07-7-12 14:04 編輯 ]

男爵府

原文章由 臻臻媽咪 於 11/7/07 07:57 PM 發表
Shan Shan,

Thanks for your clarification. 做到天昏地暗,都唔知時間, 我現在仲係公司ot, 已好幾日無上bk了, 臻臻又氣管發炎, 星期一業主又話要賣左我租住緊層樓, 我地又要開始搵屋搬, 好煩

臻臻媽咪
唔好客氣啦, hope臻臻快d好返啦. oh! 要搬就真係幾麻煩. 辛苦你啦.

子爵府

原文章由 臻臻媽咪 於 07-7-12 13:24 發表
Icycream,

如果我地搬去鑽石山,奶奶一定好高興,因為佢有家姐係鑽石山住,而且佢有巴士直達, 所以都仍然逃唔出佢既魔爪

hubby想係番培正附近住, 不過如果揾唔到適合, 都會考慮你個處, 唔 ...

welcome ar

子爵府

babyDoris,

bb 床的"圍邊" 你要唔要 ??

for 大size 床仔... 好新淨... 送埋俾你好嗎 ??

原文章由 babydoris 於 07-7-12 10:52 發表
Dear

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-13 01:20 編輯 ]
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

icycream & dorismama,

明天 我地係咪有o野 交收 ??

子爵府

臻媽,

咁你咪好 繁忙....
希望臻臻快D 好返

原文章由 臻臻媽咪 於 07-7-11 19:57 發表
Shan Shan,

Thanks for your clarification. 做到天昏地暗,都唔知時間, 我現在仲係公司ot, 已好幾日無上bk了, 臻臻又氣管發炎, 星期一業主又話要賣左我租住緊層樓, 我地又要開始搵屋搬, 好煩

男爵府

mmak,
我記得有隻碟交收?如果仲有其他野我唔記得咗, 麻煩你話我知啦!:loveliness: 另外你果d yeast 同muffin cup我都有興趣, 請預我一份啦!thanks!:D

原文章由 mmak 於 07-7-13 01:21 發表

子爵府

dorismama,

你係咪要羊奶粉 (for kids)??...icycream 要 (for adult) ??
我唔sure ??

yeast 多左 3包 @$1.2/5g (expiry date 2007/12)
你要幾多 ??

我買左隻 paper cup $12/300pcs, 我一陣會用o黎整 muffin 試下.. 你有興趣 我送d 俾你試下 ??

d muffin cup 同上次買o個d 一樣size, 個花款唔同左.. $15/100pcs, 不過... 我無買多 ??.. 如果你想要, 等我問下 Honeytracy 急用否...佢唔急 我就俾左你先 ...

唉! ..我忘了買 flour ... ... 遲下都要再去多次 .... , 有需要o既 再俾 order 我

see u tonight

原文章由 dorismama 於 07-7-13 09:13 發表
mmak,
我記得有隻碟交收?如果仲有其他野我唔記得咗, 麻煩你話我知啦!:loveliness: 另外你果d yeast 同muffin cup我都有興趣, 請預我一份啦!thanks!:D

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

mmak

bb 床的"圍邊" 好呀, thanks!

子爵府

babydoris,

for 大size 床仔 都 ok 呵... 仲有張 被仔 成 set o既...
但太多o野 o勒... 拎唔到

你有需要 o既下次俾埋你

原文章由 babydoris 於 07-7-13 10:56 發表
mmak

bb 床的"圍邊" 好呀, thanks!

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-13 11:01 編輯 ]

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-13 01:21 發表

吓? 係咩呀? 是否彤彤媽or candybb野丫? 我無收到呀.

子爵府

babydoris,

bb背架你要嗎? 即係上次懿琳媽借我那個. 不過若要都要下次才可以. 今日我last day不方便.

子爵府

icycream,

係 wor... 仲有d 生日會 d DVD wor ...
原文章由 Icycream 於 07-7-13 12:19 發表

吓? 係咩呀? 是否彤彤媽or candybb野丫? 我無收到呀.

男爵府

all, 咁您地今晚究竟去邊度食dinner? 我想嚟, 但隻佬呱呱嘈話得佢一個揍囡唔俾我嚟, 等我睇下點先...

食apm間上海菜啦, 好味, 但唔記得叫咩名添, 好似係上次間泰國野隔嚟...anyway我腸胃炎, 就算嚟到都唔係好食得野, or學shanshan咁嚟齋talk :)

我諗我點都趕唔到上babydoris屋企勒......唔好意思亞doris, 下次先探bb la! 薑醋唔使預我啦, 我d玻璃肚唔食得架!

mmak, 咁您可否幫我代支$50夾利是, 最遲我聽日俾番您? 另, 明日幾點邊到等??

有咩變掛call 我la, thx!

男爵府

我miss病左, 唔使返學, 610一齊係油塘等吖!
Remarks: 間鳯德樓都幾難食架!

QUOTE:
原文章由 懿琳媽媽 於 10/7/07 11:15 AM 發表
旺角
icycream
彤彤媽
shanshan
candybb

6:10 油塘MTR exit A
Xanthe
dorismama
mmak
cindymami
fion88
ladybird
kahobb
yilamma

mewoross (around 2000)

[ 本文章最後由 meowross 於 07-7-13 15:39 編輯 ]

男爵府

白痴! 我想delete我之前個post (話嚟唔到嗰個), 咁大家唔使睇d唔update既野...咁我咪click入去編輯囉, 想好似以前咁, 打個deleted既字再post - 佢話我文章唔符合長度喎! 咁即係點? 要拍番廿吓 enter 要好似先前咁長吖?-( 低能到唔恨

首頁

尾頁

跳至