跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

all,

入o黎 chat 喇.... :loveliness:
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

原文章由 mmak 於 4/7/07 02:16 PM 發表
all,

入o黎 chat 喇.... :loveliness:

第2個嚟報到.

子爵府

shanshan,

我有話題o勒...

你地平時用邊隻 sun block ??.. 我講唔你塊面 for body 即係 arms & neck bor ??

我覺得 sun play 好似 ok.. ??

你點睇丫, 阿靚 ??
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

原文章由 mmak 於 4/7/07 04:23 PM 發表
shanshan,

我有話題o勒...

你地平時用邊隻 sun block ??.. 我講唔你塊面 for body 即係 arms & neck bor ??

我覺得 sun play 好似 ok.. ??

你點睇丫, 阿靚 ??

mmak
sorry 喎, 我手同腳係好少好少搽+, 但我有一支 pola, 之前都會用嚟搽手腳既, 但近來買咗支 coppertone spf 50/60 (唔記得係 50 定 60), 呢支 coppertone spf 50/60 +++ 係 megazine 推介, from japan 既 sun cut, 所以唔會好 "立". 又平, $60 到, 係 mannings 買到.

子爵府

shanshan,

嘩~ 你個 UID 243, 你蒲左 BK 都好耐喇bor

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-4 20:42 發表
shanshan,

嘩~ 你個 UID 243, 你蒲左 BK 都好耐喇bor

mmak,

What's UID? for what?

男爵府

hi all ,報到!

男爵府

原文章由 Icycream 於 4/7/07 11:04 PM 發表

mmak,

What's UID? for what?

係咯, mmak, 你講咩呀?

大宅

靚太,

如果 for 游水, 係咪用 coppertone 好 d?....我有支 boots, 勁"立"..

另hubby 想哂黑, 用邊隻好呢? but anyway, 佢係黑完會白番個 d....

原文章由 ShanShan 於 07-7-4 16:45 發表

mmak
sorry 喎, 我手同腳係好少好少搽+, 但我有一支 pola, 之前都會用嚟搽手腳既, 但近來買咗支 coppertone spf 50/60 (唔記得係 50 定 60), 呢支 coppertone spf 50/60 +++ 係 megazine 推介 ...

男爵府

原文章由 Cindy媽咪 於 5/7/07 02:05 PM 發表
靚太,

如果 for 游水, 係咪用 coppertone 好 d?....我有支 boots, 勁"立"..

另hubby 想哂黑, 用邊隻好呢? but anyway, 佢係黑完會白番個 d....

Cindy 媽咪
你叫边個靚太先?

For swimming, 我會買最新個支金色 Annessa, 最衰我剛買咗支白色, 否則一定要支金色啦.

咁你 hubby 同我個一樣, 都係只會做幾日燒豬就自自然白返+啦. 我個就真係用 coppertone 支 spf 3, 重之最少 spf 個隻. :lol

子爵府

icycream & shanshan,

哩~ 你地張靚相下面個 number "UID xxx"
應係你在 Bk o既 user ID no., 你仲要係 70年 註冊 tim... 耐唔耐 ??

原文章由 ShanShan 於 07-7-5 13:27 發表

係咯, mmak, 你講咩呀?

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-5 16:58 編輯 ]

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-5 16:57 發表

應係你在 Bk o既 user ID no., 你仲要係 70年 註冊 tim... 耐唔耐 ??

mmak,

註冊同UID有連繫? 我見有D去到6位數? 但發表數只有幾百分.?-(

代母丫,

你70年1月1日 註冊?? 嘩.....你KEEP到好似18yrs咁. 拜服拜服.

子爵府

醒目開學勳章

嘩Shanshan嘜你幾歲人仔已經學人上網chat ka la....

原文章由 mmak 於 07-7-5 16:57 發表

大宅

咪係你 law 靚太....

thanks....咁我買支黎試下先....

原文章由 ShanShan 於 07-7-5 15:05 發表

Cindy 媽咪
你叫边個靚太先?

For swimming, 我會買最新個支金色 Annessa, 最衰我剛買咗支白色, 否則一定要支金色啦.

咁你 hubby 同我個一樣, 都係只會做幾日燒豬就自自然白返+啦. ...

子爵府

icycream,

好多人 齋睇, d 發表數 咪少咯...

有d 人 好多口水... 入左bk 唔係好耐 都做左 長老

原文章由 Icycream 於 07-7-5 17:35 發表

mmak,

註冊同UID有連繫? 我見有D去到6位數? 但發表數只有幾百分.?-(

子爵府

shanshan,

我 就係 唔搽埋 arms, e+ 同塊面d 色, 愈來愈大對比 ...
d 太陽真係好勁...

原文章由 ShanShan 於 07-7-4 16:45 發表

mmak
sorry 喎, 我手同腳係好少好少搽+, 但我有一支 pola, 之前都會用嚟搽手腳既, 但近來買咗支 coppertone spf 50/60 (唔記得係 50 定 60), 呢支 coppertone spf 50/60 +++ 係 megazine 推介 ...

男爵府

mmak,
搽身我都幾鍾意sunplay, for 小朋友幾好, 我自己就都冇搽身好耐了, 而家隻手臂勁多雀斑, 個面係唔搽就好似會被太陽穿透咁 唔敢唔搽
原文章由 mmak 於 07-7-5 22:24 發表
shanshan,

我 就係 唔搽埋 arms, e+ 同塊面d 色, 愈來愈大對比 ...
d 太陽真係好勁...

子爵府

女孩子的出生日期....原來影響甚鉅

一、進取型(生日日期︰1,5,8,10,14,15,17,23,25)性格解構:

進取型的女子,大致上有以下的共通點:具有無比的獨立精神,酷愛自由討厭受束縛。頭腦清晰,
腦筋轉得快,是個解決棘手問題的高手。喜歡追求刺激,甘於冒險,只要下定決心,
就會排除萬難達成目標。意志力強以及挑戰心旺盛,從不服輸。不過,較易遇上一大問題:
朋友雖然多,但敵人也多。有時又會出現大膽行為,莽撞行事,令身邊的人大吃一驚,
甚至會影響大局。
建議:你不妨約她去郊外走走騎騎腳踏車,放風箏,或者玩刺激的活動。

二、實幹型(生日日期︰4,6,13,16,22,24,26,28,31)性格解構:

這類型的女子通常都較為溫和穩重,腳踏實地。由於冷靜謹慎,所以更細微的環節她都能夠兼顧得到。
誠實認真,責任心強,處理事情極有條理,自然容易贏得別人信任。耐力韌性也一樣驚人,
富有戰勝重重困難的莫大力量。無疑的她不論對待任何人,都能夠表現得親切大方,
但偶然間的太過自我中心,會令她無法與其他人協調。其實,她輕易受到別人的
影響本來是個優點,但過分堅持自己的一套做法,就會變得固執。
建議:想吸引她注意,你適宜穿得穩重,襯衫西褲最穩當。由於她對任何細微的環節都察覺得到,
所以,你對她亦要處處表現出特別細心,向她坦誠,就肯定會贏得信任。

三、浪漫型(生日日期︰2,7,9,11,18,20,27,29)性格解構:

簡單地講,她的個性不但溫婉浪漫,感情豐富,更是多愁善感。而且為人十分敏感,懂得察顏觀色,
很善解人意。此外,也熱愛和平。她的小缺點就是容易為一點小事而受傷害。又因太過
自我中心而缺乏與周圍協調的能力。感情用事亦是其中一個小毛病,往往會因此而影響大局。
此外,運氣雖然不錯,但如果過於任性,或者會碰上意想不到的挫折。
建議:看星星、到海邊走走,或者送本愛情小說給她都不錯。記得準備紙巾,隨時準備借個肩膀給她。
也要記住,她心靈有點脆弱,你要小心說話,以免講多錯多。

四、才華型(生日日期︰3,12,19,30)性格解構:

你要記住,這類型的女孩子大多數都充滿藝術天分或者語言天分,亦具有高貴的氣質。
她對任何人和事也抱有興趣,喜歡提出許多疑問,故知識非常豐富。還有她的想像力十分強。
即使性情令人難以捉摸,不過基本上都是屬於受歡迎的類型。但有時又容易沉醉於玩樂而缺乏責任感。
建議:你最好先熟讀一些關於藝術方面的資料,方便與她聊聊。學一兩句外語也無妨。
別把自己裝扮的太俗氣,避免令她反感。只要你有多方面的知識,或者是某方面的專家,
就很容易獲得她的青睞。

五、開朗型(生日日期︰21)性格解構:

特別開朗,時刻散發住朝氣活力,不論去到哪裡,都會受歡迎,成為眾人焦點,
是個百分百人氣王。另外,她凡事往好處去想,是個非常樂天的女孩。既然是人氣王,
自然容易招人嫉妒,易惹是非,遭人說閒話。本來凡事往好處去想,這種樂天的性格很好,
但這樣可能會稍為欠缺危機感,將眼前的問題看的過於簡單並不好。
建議:千萬別出現文弱書生的模樣,應該要穿得陽剛又有朝氣一點。有時稍為充當她的軍師,
提醒她抹些事情可能遇到的危機,需要小心,她會感激在心的。

April and mine are the 進取型:mrgreen:

男爵府

原文章由 mmak 於 5/7/07 04:57 PM 發表

哎呀, 比你哋知我咁耐之前 already 係 bk 呢, c火.

男爵府

原文章由 Icycream 於 5/7/07 05:35 PM 發表

代母丫,

你70年1月1日 註冊?? 嘩.....你KEEP到好似18yrs咁. 拜服拜服.

洗嘜講.

首頁
12345...13

尾頁

跳至