跳至

首頁
12345...80

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原文章由 carcarbaby1302 於 07-7-5 13:24 發表

BTW, tabasco, 桐桐都返協康? 我

carcarbaby:

因為有人退出10-11am的班, 我同一一B都一齊做同學,
係呢, 你返邊班呀?

大宅

好媽媽勳章

試下post番桐桐MV先, 不過好似唔可以好似以前咁,要出晒成條link添.....

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=viewvideo&mid=141356&folderid=1362753&fid=32194531&F

[ 本文章最後由 tabasco 於 07-7-5 15:42 編輯 ]

大宅

原文章由 tabasco 於 07-7-5 15:40 發表
試下post番桐桐MV先, 不過好似唔可以好似以前咁,要出晒成條link添.....

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=viewvideo&mid=141356&folderid=1362753&fid=32194531&F

tabasco,
桐桐個movie 好正呀, 睇完有d感動添 桐桐真係幸福.
話時話, 睇緊果時有d好似人地結婚擺酒新人進場前播果d video ge feel :lol

大宅

好媽媽勳章

原文章由 hoheima 於 07-7-5 16:12 發表

tabasco,
桐桐個movie 好正呀, 睇完有d感動添 桐桐真係幸福.
話時話, 睇緊果時有d好似人地結婚擺酒新人進場前播果d video ge feel :lol

:mrgreen: :mrgreen: 係呀, 個software係專做新人的video,
係契媽問佢間製作公司, 係叫premier, 再買左番黎學.

大宅

好媽媽勳章

7月3日茶聚後發現唔見左桐桐個噹噹小玩具,
有無媽媽執起左, 仲有每位$40, 入我hsbc啦:
178-7-059078, many thanks

此外, 上一回的飯局錢已經早前入了各位戶口,
但太忙, 忘記上來單一聲.

Marina:
我有個smugmug戶口, 不如upload 晒D相上去啦,
再call你啦.

複式洋房

原文章由 tabasco 於 07-7-5 15:40 發表

真係好正, 桐桐好幸福呀

男爵府

Sorry....... I cannot join the BB沙灘聚 because I win a small prize for my baby. It is a little toys. So, I need to go to get my prize on Sat

男爵府

原文章由 joyss 於 07-7-5 21:32 發表
Sorry....... I cannot join the BB沙灘聚 because I win a small prize for my baby. It is a little toys. So, I need to go to get my prize on Sat

等我再試下re唔re到先
re唔到的話, 哼

男爵府

終於都得...
真係火都黎埋
我前日仲想上黎講我比臭b食苦瓜..
點知到依家先講到
哼哼哼

男爵府

tabasco,

好想睇到桐桐個MV呀, 但唔知點解, 次次入左條LINK, 個IE就會發生問題及關閉

有乜辦法可以睇到呀?

別墅

點解臭b會食苦瓜?

原文章由 cherrian 於 07-7-5 23:28 發表
終於都得...
真係火都黎埋
我前日仲想上黎講我比臭b食苦瓜..
點知到依家先講到
哼哼哼

別墅

榆榆今個星期都開始上協康, 不過係2:30......冇得做同學仔tim.....

原文章由 tabasco 於 07-7-5 15:36 發表

carcarbaby:

係呢, 你返邊班呀?

男爵府

原文章由 gtsluk 於 07-7-6 07:24 發表
點解臭b會食苦瓜?

因為早2日我地大人食苦瓜炒牛肉
咁我一時興起, 心諗呢個臭b乜都食, 切少少蒸比佢試下, 睇佢食唔食, 我開頭以為佢可能食完會變樣, 但都會勉強食埋佢, 點知佢完全冇異樣..食哂...

男爵府

原文章由 cherrian 於 07-7-6 08:52 發表

因為早2日我地大人食苦瓜炒牛肉
咁我一時興起, 心諗呢個臭b乜都食, 切少少蒸比佢試下, 睇佢食唔食, 我開頭以為佢可能食完會變樣, 但都會勉強食埋佢, 點知佢完全冇異樣..食哂...

叻仔呀! ee都好like食苦瓜架.:mrgreen:

男爵府

原文章由 tabasco 於 07-7-5 15:36 發表

carcarbaby:

係呢, 你返邊班呀?

聽日見喇同學仔.

男爵府

原文章由 一一B 於 07-7-6 08:55 發表

叻仔呀! ee都好like食苦瓜架.:mrgreen:

我都覺得佢好勁..不過我都驚唔知會唔會涼得滯..
佢老豆唔肯食苦瓜, 見到個仔食, 個老豆都話, 臭b你好堅強wor, 咁難食o既野你都食o既?

男爵府

車車,
咁早就online呀?
係呢, 買左剪髮器未呀? 你想幫臭b仔剷頭髮? :loveliness:

男爵府

原文章由 cherrian 於 07-7-6 08:58 發表

我都覺得佢好勁..不過我都驚唔知會唔會涼得滯..
佢老豆唔肯食苦瓜, 見到個仔食, 個老豆都話, 臭b你好堅強wor, 咁難食o既野你都食o既?

食少少唔怕o既~ 咁好食o既野點可以唔食.:D

男爵府

一一b,

今個暑假日日都9點開始上堂..所以咪早d起身lor
我諗住今日去睇下, 臭b個頭我唔識搞呀, 佢有2個轉o係頭頂..d 頭髮一長就向2邊發展..好醜樣, 諗諗下不如幫佢6軍裝

大宅

早晨啦!
原來呢, 之前我地bookmark左d link, 可以起0602媽媽會主頁右上方有個 "收藏版本" 果度揀選返, 立入收藏架, 另外又可以tick 外面d topic 做收藏, 大家試下!
2子之母

首頁
12345...80

尾頁

跳至