跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

Happy妹妹,
你5記得c弟外號叫排骨仔咩......so...5係瘦曬係不嬲都咁瘦

禾陳日朝早book左去"黃金海岸"(5係澳洲呀吓).......陳晚竟然收到用某張card的話平1舊屎....真係好邪呀!:-(
原文章由 Happyhour 於 07-8-1 13:28 發表
CC,
C弟瘦晒. 反左幾日呢? 我地去曼谷,芭堤雅,HAPPY仔係珊瑚島玩到唔肯走,仲佢同我地一齊玩海底漫步,好反呀. 但食就麻麻.

[ 本文章最後由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-1 17:14 編輯 ]

大宅

c弟35磅 係咪過瘦 你地幾重呀?

阿公好似都有得book "黃金" & "+胡" o架

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-1 17:12 發表
Happy妹妹,
你5記得c弟外號叫排骨仔咩......so...5係瘦曬係不嬲都咁瘦

禾陳日朝早book左去"黃金海岸"(5係澳洲呀吓).......陳晚竟然收到用某張card的話平1舊屎....真係好邪呀!:-(

大宅

亞公爆到9月呀 .....而+佢地個"下高高"都抵架好似好多野反咁
http://www.sino-hotels.com/Sino_Group_of_Hotels/tc/Special_Offers/Festive.aspx?hotel_id=GCH&cat_id=festive&promotion_id=summer_water_wonderland
原文章由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-2 14:09 發表
c弟35磅 係咪過瘦 你地幾重呀?

阿公好似都有得book "黃金" & "+胡" o架

大宅

7仔得53磅咋陰公

男爵府

53 貼仔食一日9餐, 都係谷到佢 38 咋ops:" /> ops:" /> 比我一日可以食9餐又唔肥就爽喇!!:tongue: :tongue:

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-2 15:01 發表
7仔得53磅咋陰公

[ 本文章最後由 冰涼鎮痛貼 於 07-8-2 17:03 編輯 ]
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

53磅!!! 巧勁呀:lol::" />
禾成日話c妹肥(58-59磅), 7仔細c妹2年都有53, 睇泥佢巧有前質追過c妹:mrgreen:

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-2 15:01 發表
7仔得53磅咋陰公

[ 本文章最後由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-3 12:06 編輯 ]

洋房

你幾時去呀? 好似幾好反咁播!

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-2 14:52 發表
亞公爆到9月呀 .....而+佢地個"下高高"都抵架好似好多野反咁
http://www.sino-hotels.com/Sino_Group_of_Hotels/tc/Special_Offers/Festive.aspx?hotel_id=GCH&cat_id=festive&promotion_id=su ...

洋房

happy仔都係38磅咋, 53磅? 巧近啊

原文章由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-3 12:01 發表
53磅!!! 巧勁呀:lol::" />
禾成日話c妹肥(58-59磅), 7仔細c妹2年都有53, 睇泥佢巧有前質追過c妹:mrgreen:

大宅

happy,
禾月尾去....務求玩到7仔心都創埋

cc,
好正你識揀幫肥妹報屎甩轆咋......今日有冇睇報紙呀?之前係呢樹賣廣告果間"天陰fing會"5止識游仲潛埋水
好在禾地不嬲都5信呢樹d廣告唧

7仔5係好肥啫.....你地5好 佢啦

大宅

屎甩轆既口碑都係一半半, 近近地先幫襯佢, 我岩岩報左下期好似話有埋車接送($90一堂ok啦) 你搵C人教好好多, 快D學識

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-6 13:47 發表
happy,
禾月尾去....務求玩到7仔心都創埋

cc,
好正你識揀幫肥妹報屎甩轆咋......今日有冇睇報紙呀?之前係呢樹賣廣告果間"天陰fing會"5止識游仲潛埋水
好在禾地不嬲都5信呢樹d廣告唧

...

[ 本文章最後由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-7 12:12 編輯 ]

洋房

嘩, $90, 仲有得包接送, 好抵喎

原文章由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-7 12:08 發表
屎甩轆既口碑都係一半半, 近近地先幫襯佢, 我岩岩報左下期好似話有埋車接送($90一堂ok啦) 你搵C人教好好多, 快D學識

大宅

你地睇咗"變形kingkong"未?....終於帶大7睇咗.....真係巧巧睇
睇到大7上曬腦....即刻話要買番成套返屋企變形.....衰仔巧識打劫禾

男爵府

睇左 我雀得係鼠炸黎講最好睇既movie...
好彩貼仔睇完冇打摺我啫

今日fing 池 d 水水 好凍凍呀

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-12 15:16 發表
你地睇咗"變形kingkong"未?....終於帶大7睇咗.....真係巧巧睇
睇到大7上曬腦....即刻話要買番成套返屋企變形.....衰仔巧識打劫禾

[ 本文章最後由 冰涼鎮痛貼 於 07-8-12 17:18 編輯 ]
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

禾都雀得係最巧睇既.....之前睇蝦米波突.....悶到7仔瞓著咗呀...頂幾徙$$呀!!
陳日禾送咗7仔返番文班就去咗買餸...避過一劫 ....7仔話佢凍到喊喎5G真定假?

原文章由 冰涼鎮痛貼 於 07-8-12 17:16 發表
睇左 我雀得係鼠炸黎講最好睇既movie...
好彩貼仔睇完冇打摺我啫

今日fing 池 d 水水 好凍凍呀

男爵府

蝦米真都睇到想c咁滯.....d人係咁起身出出入入.... 貼仔悶到爆!!

7仔返完番文再去fing 水....咁咪好趕law
琴日 d 水温好似得 25度咋....貼仔著埋件潛水衣外加件長袖衫都凍到要入去淋淋熱水....我都凍到打晒冷震...所以7仔凍到喊都有可能

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-13 10:16 發表
禾都雀得係最巧睇既.....之前睇蝦米波突.....悶到7仔瞓著咗呀...頂幾徙$$呀!!
陳日禾送咗7仔返番文班就去咗買餸...避過一劫 ....7仔話佢凍到喊喎5G真定假?

大宅

其實真係勁趕架番文9:40-10:40....上完要急急腳行過去.
禾又冇諗過D水咁凍.....算啦佢咁肥...D肥膏頂得兩咀既

原文章由 冰涼鎮痛貼 於 07-8-13 16:32 發表
蝦米真都睇到想c咁滯.....d人係咁起身出出入入.... 貼仔悶到爆!!

7仔返完番文再去fing 水....咁咪好趕law
琴日 d 水温好似得 25度咋....貼仔著埋件潛水衣外加件長袖衫都凍到要入 ...

大宅

cc,
點呀肥妹第幾名呀?洗5洗買NDS ?

大宅

哈哈~ 輸左喇, 你又買左未?

原文章由 7彩蝦條妹妹 於 07-8-15 12:06 發表
cc,
點呀肥妹第幾名呀?洗5洗買NDS ?

大宅

happy:
我報果班未算cheap呀,
星期日晚 7:30-8:30 8:30-9:30
基礎班 $74 自由式$78 不過就無車接送喇.

原文章由 Happyhour 於 07-8-8 20:51 發表
嘩, $90, 仲有得包接送, 好抵喎

[ 本文章最後由 金龜嘜魷魚絲 於 07-8-16 15:39 編輯 ]

大宅

cc,
7仔件校服....巧fit呀....真係唔該曬你

貼,
亞麼係咪幾好笑? 我有埋另一本喇....fing水果日俾埋你....另....你果2本吉5吉架?禾要睇埋拉記果3本先啵.....

首頁
12345...12

尾頁

跳至