跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 inkink 於 07-7-13 16:13 發表
我都黎報到先

我都係廚房個爐差d, 韃唔著! 過年前, 整過一次....無奈又唔掂. 見家陣天時暑熱, 廚房都唔用熱水, 我無再搵人整lu.

子爵府

有冇錦泰baby今年8月入讀"wellborn"K1上午班

大宅

cecilycheung
Please check PM! Thanks!

別墅

:-( Help!!!! 頭先返到屋企, 發現廳果部冷氣開唔著呀!!! 又揾唔到樓下商場果間"事務所" , 有無人可以幫下我, 邊度可以有人整冷氣呀? 請給我電話,唔該晒. 唉.......唔知洗唔洗買過部添........:-(

子爵府

hihi stellalwy

我都唔知阿因為我冷氣入伙以來touch wood來講都未有事

所以幫妳唔到阿.......SORRY
原文章由 stellalwy 於 07-7-24 21:23 發表
:-( Help!!!! 頭先返到屋企, 發現廳果部冷氣開唔著呀!!! 又揾唔到樓下商場果間"事務所" , 有無人可以幫下我, 邊度可以有人整冷氣呀? 請給我電話,唔該晒. 唉.......唔知洗唔洗買過部添........:-(

別墅

原文章由 jennifer_bc 於 07-7-24 21:34 發表

我都唔知阿因為我冷氣入伙以來touch wood來講都未有事

所以幫妳唔到阿.......SORRY

jennifer_bc,

唔緊要, 我再揾揾先, 唔該晒你.

子爵府

攪好未阿無冷氣又真係好怕......我地熱唔打緊最怕小朋友好彩係廳壞房就C火
原文章由 stellalwy 於 07-7-24 21:42 發表

jennifer_bc,

唔緊要, 我再揾揾先, 唔該晒你.

別墅

原文章由 jennifer_bc 於 07-7-26 20:52 發表

攪好未阿無冷氣又真係好怕......我地熱唔打緊最怕小朋友好彩係廳壞房就C火

hello jennifer_bc,

商場果間野, 要星期六先至有時間上黎睇, 仲要收100元檢查費, 我同事介事左個比我, 上黎睇唔收錢, 仲好好禮貌添呀.

今晚師傅上黎睇左喇, 要換過部, 我屋企係用 x 利冷氣, 入伙時有朋友用員工價幫我地買, 不過師傅話唔好買呢個牌子d機, 好唔得咁話. 唉, 又要洗幾千蚊買冷氣喇, 陰公!

子爵府

係阿 落下果間似住自己係獨市真係煩............:evil: x利姐係邊隻可以pm我嗎 Thx
原文章由 stellalwy 於 07-7-26 21:34 發表

hello jennifer_bc,

商場果間野, 要星期六先至有時間上黎睇, 仲要收100元檢查費, 我同事介事左個比我, 上黎睇唔收錢, 仲好好禮貌添呀.

今晚師傅上黎睇左喇, 要換過部, 我屋企係用 x 利冷氣, 入伙時有 ...

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/?uid-106479

大家錦泰之友有空請入去支持一吓我啦 好多wallpaper送比妳地架

子爵府

UPUPUP 唔好比佢沉

大宅

HI, JENNIFER_BC
你 4/8 有無去開家長會呀 ? 今年 NCC 個班主任喺邊個呀. 你哋喺咪應該 8/8 開學啦 ? 我哋要 10/8 先開學呀.

原文章由 jennifer_bc 於 07-7-16 17:14 發表
有冇錦泰baby今年8月入讀"wellborn"K1上午班

子爵府

hi ktmama

4/8有阿去咗 好似叫Ms. Fan 8-9/8返一粒鐘......10/8先正式上課到時先拿埋書包同書:lol ktmama妳個小朋友係唔係坐校車架

原文章由 ktmama 於 07-8-5 21:54 發表
HI, JENNIFER_BC
你 4/8 有無去開家長會呀 ? 今年 NCC 個班主任喺邊個呀. 你哋喺咪應該 8/8 開學啦 ? 我哋要 10/8 先開學呀.

大宅

jennifer bc, ktmama

咦? 點解你地8月開學既? 你地返n班架?

原文章由 jennifer_bc 於 07-8-6 14:25 發表
hi ktmama

4/8有阿去咗 好似叫Ms. Fan 8-9/8返一粒鐘......10/8先正式上課到時先拿埋書包同書:lol ktmama妳個小朋友係唔係坐校車架

大宅

喺呀, 我哋 D 小朋友 8 月就開學啦. 可能因為我哋喺要交足 12 個月學費有關啩.

不過我覺得咁都幾好呀, 因為暑假唔駛咁長嘛.

我仔仔喺坐校車 GAR.

原文章由 icoico 於 07-8-7 12:32 發表
jennifer bc, ktmama

咦? 點解你地8月開學既? 你地返n班架?

大宅

請問你們識唔識人做鐘點,清潔、煮晚餐、接放學呀?急請幫忙!

[quote]原文章由 ktmama 於 07-8-7 22:01 發表

大宅

ktmama

哦...原來如此, 咁都好丫, 學你話齋, 暑假唔駛放咁長, 小朋友早d返學玩都一樣開心 :loveliness:

好在我女都係放一個禮拜暑假即 :lol
原文章由 ktmama 於 07-8-7 22:01 發表
喺呀, 我哋 D 小朋友 8 月就開學啦. 可能因為我哋喺要交足 12 個月學費有關啩.

不過我覺得咁都幾好呀, 因為暑假唔駛咁長嘛.

我仔仔喺坐校車 GAR.

大宅

same as below

[ 本文章最後由 icoico 於 07-8-8 13:41 編輯 ]

大宅

cecilycheung

有無搵過家務通果d呀, 不過如果急用唔知幫唔幫到你呢

原文章由 cecilycheung 於 07-8-8 11:04 發表
請問你們識唔識人做鐘點,清潔、煮晚餐、接放學呀?急請幫忙!

[quote]原文章由 ktmama 於 07-8-7 22:01 發表

別墅

好靚呀, 我可以download 嗎?

[quote]原文章由 jennifer_bc 於 07-7-28 13:00 發表
http://www.baby-kingdom.com/?uid-106479

大家錦泰之友有空請入去支持一

首頁

尾頁

跳至