心聲留言

跳至

首頁
12345...99

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

你地去左書展未呀有冇執到好野

男爵府

昨天3:30入場,不是太多人,完全不用排队,但只行了hall 5, 因为大约5:30想行hall 1已经开始多人。
今年的收获:
- 新雅:拿了两本免费的小跳豆
- 木棉樹:拿了1本免费的木棉樹
- EVI: subscribe 左网(记得讲边间学校,某些学校有个平d的价格)
- 芥子园:订左呠呠車杂志(有礼物送仲有抽奖)
- 买左几本大陆习作,儿歌连碟同泥胶书 (total $86)
- Brother: Mickey Mouse Label Machine ($2xx 纸盒,如果胶盒就要$3xx, label tape 就每盒平$10)有礼物送
- 3m长的自动粘贴包书胶
- GC: Picture Book Language Series 中的 “视觉语言”無字书共5本($279)
- 景行:Magic Wand 新的中文版套书
有时间就下个礼拜再去,想23号下午去,看看有没有请货大平卖

原文章由 carollam310 於 07-7-19 11:28 發表

子爵府

Carol,

取你囡囡的至愛,我有點不好意思呀!
如果有重覆才給我,我不想奪人所愛呀!:loveliness: :loveliness: :loveliness:
我只儲存 Melody 的點點串,我仍欠
字母篇 D、N、O、P、Q、T、U、W
主角篇 Y、L
數字篇 2、4、6

Thank you!

原文章由 carollam310 於 07-7-19 11:27 發表
Sandy

你欠邊幾個呀??乜野樣呢..阿女用個盒仔裝住...但我唔識分邊粒打邊粒:lol: :lol:

子爵府

我想我會在這幾天去。:)

原文章由 carollam310 於 07-7-19 11:28 發表

子爵府

Carly,

好豐富呀!:)

原文章由 carlychung 於 07-7-19 11:34 發表
昨天3:30入場,不是太多人,完全不用排队,但只行了hall 5, 因为大约5:30想行hall 1已经开始多人。
今年的收获:
- 新雅:拿了两本免费的小跳豆
- 木棉樹: ...

男爵府

hihi.....jun有好多新書睇wo
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

書都晤算买左好多,英文就1本都無买,就黎升幼稚園,新的阶段,米invest 下law

原文章由 LuLuBB 於 07-7-19 14:06 發表
hihi.....jun有好多新書睇wo

珍珠宮

醒目開學勳章

Sandy

你比地址我...我寄比你吖..好似有3個呀...我唔係好識分呀 點解咁多顏色既....黑色果D係咪特別版

子爵府

Carol,

那些黑色的點點串叫 Kuromi,我不儲存的; 如果是黑色的,不用給我了,無論怎樣 謝謝你!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

珍珠宮

醒目開學勳章

你想要的應該有3個...我見有黑色所以問下係乜黎之嘛...你比地址我..我寄果3個比你

子爵府

Hi, Carol,

Please check pm.
Thank you very much!!!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

大家好.我係三條龍o既媽媽家仲有四隻兔

子爵府

sandy816,

您好!
你是三胞胎媽媽?

原文章由 sandy816 於 07-7-20 16:47 發表
大家好.我係三條龍o既媽媽家仲有四隻兔

子爵府

星期六我們一家去了 Book Fair,真是好多好多人排隊,我當時心想一定熱死,突然有一名 police 叫住我們,我還以為他不讓我們排隊進塲,怎知原來他叫我們行特別通道,因為我們有架BB車。 我們全程有冷氣及不用排隊 包括購票,但 我進塲後不知不覺用了差不多3千大元!

男爵府

You buy a lot wor! I've also spent almost $3k there , planning to go again this afternoon, hope I won't but too much!

原文章由 SandyHung 於 07-7-23 09:00 發表
星期六我們一家去了 Book Fair,真是好多好多人排隊,我當時心想一定熱死,突然有一名 police 叫住我們,我還以為他不讓我們排隊進塲,怎知原來他叫我們行特別通道,因為我們有洵A購票,但 我進塲後 ...

男爵府

嘩....你地有好多收穫, 我睇我今年都無時間去ka la, 因為今個星期六就搬屋, e+成屋都係紙箱同紅白藍
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

It was crowd yesterday, due to the leakage of water pipe, I had to queue up for almost an hour to leave the hall , so gave up the idea to visit hall 1 and taiwan hall finally...

原文章由 LuLuBB 於 07-7-23 13:46 發表
嘩....你地有好多收穫, 我睇我今年都無時間去ka la, 因為今個星期六就搬屋, e+成屋都係紙箱同紅白藍

子爵府

Carol,

我已收到你寄給我的點點串, Thanks! 但, 當我開啟信封後, 發現全部碎了。:-( :-( :-( 現在我老公替我萬能膠修補, 希望可以還原!

珍珠宮

醒目開學勳章

點解會咁呀 咁輕咁細粒都搞成咁 真係...... Sorry~Sorry~~

珍珠宮

醒目開學勳章

等我揾二妹幫幫手..佢喺7-11做...睇下佢間鋪仲有冇收埋D..先得 佢返夜班架..好小見到佢...隔左咁耐唔知仲有冇呢....你比D時間我呀吓

[ 本文章最後由 carollam310 於 07-7-24 23:22 編輯 ]

首頁
12345...99

尾頁

跳至