跳至

首頁
34567...55

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

joey,

死左個個未救出呀,救出個個未死架.....

伯爵府

好媽媽勳章

ww, joey,
因為晞晞當年2歲都飛過一次, 所以細佬都要有既. (呢個係亞媽個藉口, 幾好聽 )

mei,
我地住laguna beach hotel.
等我返黎再報料過你,
係得我最驚變炭頭, 帶晒全屋防晒野去.
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 雲妮彭 於 07-7-10 14:26 發表
joey,

頭先1點新聞就話已經證實死左果個仲係地盤,不過唔知係上面定下面呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

唉! 係之前責住個個證實死埋啦, 即係而家責住兩條屍:-( :-(

原文章由 雲妮彭 於 07-7-10 14:26 發表
joey,

[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

係呀, 責住2 個, 1 個死左, 不過而家另一個都...:-(

原文章由 haileymama 於 07-7-10 15:05 發表

頭先1點新聞就話已經證實死左果個仲係地盤,不過唔知係上面定下面呢

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

陰公,責住咁耐,今朝到而家喇,唔死就奇啦 我見到個天秤都彎得好緊要啊,見到都咪話唔驚。

頭先有個途人做訪問,話有d似911咁恐佈啊

珍珠宮

911? 痴痴地

原文章由 haileymama 於 07-7-10 15:18 發表
陰公,責住咁耐,今朝到而家喇,唔死就奇啦 我見到個天秤都彎得好緊要啊,見到都咪話唔驚。

頭先有個途人做訪問,話有d似911咁恐佈啊

伯爵府

好媽媽勳章

小華,

想問暉暉戒左片未?如果未,咪要帶好多片囉?定係當地買?點樣解決食野既問題呀?食大人野未?

洋房

JOEY,

尋晚半夜睇新聞先知cwb 今大鑊,睇tv見到d 消防哥哥好辛苦wor, 你快d 錫錫你honey 啦:mrgreen:

原文章由 miu~miu 於 07-7-10 12:46 發表
winnie
勁5 慣, 好難睇
我老公有份做, 佢話好難救, 佢地要冒險救, 有可能要鋸, 工程師話鋸時分分鐘會冧:-|

大宅

唔知係咪開始習慣,定係BK已作出改善,我覺得BK又同返以前差不多.........
不過最衰就係一入來click王國媽媽會老是入唔到

水晶宮

Wing:
佢地日日都改善緊架,呢個出黎既version已經好左好多喇,之前個試版仲嚇死你

伯爵府

好媽媽勳章

joyce,

你點知架?你睇過之前個版本呀?

珍珠宮

wah, 我老公講左小小琴日單野, 好核突
佢重話有獎狀攞wor

伯爵府

好媽媽勳章

joey,

甘你老公同d同事又真係幾英勇既.......我齋睇news都覺得恐怖,何況你老公在場救人.......

珍珠宮

winnie
有乜英5英勇丫, 喱d 慘事寧願無好過, 聽完佢講好心up 就真, 唉:cry:
原文章由 雲妮彭 於 07-7-11 12:44 發表
joey,

甘你老公同d同事又真係幾英勇既.......我齋睇news都覺得恐怖,何況你老公在場救人.......

伯爵府

好媽媽勳章

Joey,

當然唔希望會再發生呢d慘事啦!!:cry:

大宅

原文章由 Mei721 於 07-7-9 16:18 發表
brenda
勁勁勁... OP多人嗎?

Mei,
我係5 July 去架,唔多人,可能天文台預報落雨的關係吧!
我們早上11時左右到,基本上兒童王國不用排隊,連平時去唔到o既水母館&海x表演都唔駛排隊,正!

水晶宮

原文章由 雲妮彭 於 07-7-11 12:35 發表
joyce,

你點知架?你睇過之前個版本呀?

今日天壇大佛放假啊

係啊,我有申請玩果個試版啊

水晶宮

原文章由 miu~miu 於 07-7-11 14:15 發表
winnie
有乜英5英勇丫, 喱d 慘事寧願無好過, 聽完佢講好心up 就真, 唉:cry:

Joey:

尋日攪左咁耐,天氣又熱,差唔多乾煎咁,佢地做消防都真係好辛苦啊。讚下佢都好啦

子爵府

原文章由 brendalam97 於 07-7-11 15:38 發表

Mei,
我係5 July 去架,唔多人,可能天文台預報落雨的關係吧!
我們早上11時左右到,基本上兒童王國不用排隊,連平時去唔到o既水母館&海x表演都唔駛排隊,正!

水母館內仲有水母嗎?

首頁
34567...55

尾頁

跳至