自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

1. 當日的而且碓有好多人行嚟行去睇戲, 但我哋就見唔到 / 聽唔到有人話我哋攪事

2. 我仔由離開坐位至完事出嚟只係2-3分鐘時間, 當中包括由我哋坐緊嗰張台步行至至廁所一段路, 請問又有幾多時間比佢玩水, 如果真係玩水, 點解阿仔出嚟時, 件衫一d都唔濕? 聽返阿仔當日講(阿仔同警察都係咁講), 阿仔係去完小便, 行去洗手盆準備洗手途中被人摸, 而唔係報導所講, 阿仔玩緊水時摸, 呢度而家又係一個問題

3. 當日一開始阿仔帶埋老公入去認人時, 有人不承應對我仔有過身體接觸, 係事後我老公叫我報警, 當我打電話之際, 對方先承應, 冇做過點解要應?

4. 當日警察到場後, 曾經多次問我個仔叔叔摸你邊度? 亦問過對方摸我仔邊度, 阿仔好清楚指住被摸部位, 而對方向警察講佢係摸阿仔尾龍骨接近pat pat部位, (係警察覆述比我哋知, 大家對口供), 即係當時對方已經向警察承應有呢個動作, 係呢個部位啦, 咁點解而家又話摸頭, 摸頭同摸近pat pat, 相差好遠喎, 對警察同對記者所講, 根本係兩個唔同部位, 唔同版本

5. 當日對方都有講過話見我仔得意所以摸佢, 小朋友得意你想摸吓佢, 好正常, 摸頭, 摸面, 搭膞頭都冇問題, 好正常, 但有冇需要一個大人要咁大動作, 大費周張, 彎低身去摸呢d部位? 呢個動作嘅動機好令人懷疑, 加上我哋根本未見過對方, 唔識佢

6. 相信一個7歲小朋友, 唔會有咁嘅膽量, 對住警察講大話, 仲要唔係一個, 係5個警察, 當中包括3個普通軍裝, 2個警司

7. 如果係小朋友講大話, 小朋友又可唔可以做到, 3個幾小時裡面嘅對答, 口供, 係完全一致, 就算大人都會有少少偏差, 但我個仔一直都係講緊同一樣嘢

另外仲有一d事後反應, 呢d反應舉動, 外人睇唔到, 阿仔而家去廁所 / 沖涼係表現得好不安, 成日都要關門, 有時仲要鎖門, 以前係冇咁嘅情況出現, 如果件事唔係真, 唔係影響到佢, 咁我仔點解突然會變成咁, 要小朋友扮出嚟好難, 如果係扮, 玩兩玩就唔記得, 但而家咁多日, 就算阿仔玩得幾開心, 幾忘形, 情況都係一樣

[ 本文章最後由 咕b 於 07-7-5 10:24 編輯 ]

大宅

原文章由 咕b 於 07-7-5 07:37 發表
1. 當日的而且碓有好多人行嚟行去睇戲, 但我哋就見唔到 / 聽唔到有人話我哋攪事

2. 我仔由離開坐位至完事出嚟只係2-3分鐘時間, 當中包括由我哋坐緊嗰張台步行至至廁所一 ...

咕B 我信你,通常報紙既野,有一小部份是記者自已作上去

水晶宮

我支持你!
唔好比d賤男有機可乘蝦細路!

伯爵府

支持你!
支持你!
支持你!
支持你!
支持你!
支持你!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 suilangmui 於 07-7-5 05:0
6 發表
如 廁 7 歲 童 : 叔 叔 摸 pat pat
父 母 報 警   涉 案 廚 師 保 釋 候 查

【 本 報 訊 】 一 名 快 將 7 歲 的 男 童 獨 個 兒 到 粉 嶺 聯 和 墟 新 街 市 的 公 廁 如 廁 後 , 向 父 母 投 訴 「 被 ...

賤人+賤報+賤檔主
其實我都成日去上邊食野, 不過果間野只去過一次, 因為我覺得佢地態度十分差, 所以去過一次就冇再幫襯喇. 估唔到除左態度差仲有個咁多cheap 精係果樹, 果然係衰埋一類堆.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 咕b 於 07-7-5 07:37 發表

2. 我仔由離開坐位至完事出嚟只係2-3分鐘時間, 當中包括由我哋坐緊嗰張台步行至至廁所一 ...

咕b

你依家真係要好好睇住囝囝心理, 必要時同佢見心理醫生. 希望佢可以盡快放低依件不快事.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

yes...!!!! 佢地 D 記者唔洗出去搵新聞啦... 下下上 BK 搵... 不如叫佢老細出粮比我地, 唔好出比佢啦..

原文章由 sa2501 於 07-7-5 06:05 發表
點解未問過事主就登出來嫁 ? 得既咩 ?

水晶宮

咕b, 撐你呀
呢份 爛蘋果 都好信 既~
冇睇5年喇~~

男爵府

畀面勳章

原文章由 RonicaKwok 於 07-7-5 09:35 發表
yes...!!!! 佢地 D 記者唔洗出去搵新聞啦... 下下上 BK 搵... 不如叫佢老細出粮比我地, 唔好出比佢啦..

而家比d賤報紙寫到0廿,你一定要追究到低,還番你個仔既名譽,你個仔無做錯,而家係個大人吾岩,重要吾識認錯,0廿等法律黎教識佢啦,真係睇到火都黎埋,吾該香港d報紙績下陰得啦,一個細路仔你地都吾放過,重要吾係報導事實既真相,而係作故仔,我要睇故仔我會去書局買,睇報紙都係想知道個世界發生緊既事實,吾係故事

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

你要花多些時間令仔仔克服這些心理障礙 .
支持你

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

放心啦....我地bk各媽咪都會支持你架!!
唔洗咁勞氣,報紙成日都係咁作嘢架啦!
遲d就會水落石出喇,但就要小心仔仔嘅生理同心理問題喇!:cry:

首頁

尾頁

跳至