跳至

首頁
45678...33

尾頁

子爵府

lorraine媽媽,
雖然你囡囡轉校了, 但都好歡迎回來跟我們吹水的呀~
祝lorraine前程似錦.:D
I support autism acceptance!

子爵府

rachel媽媽,
5/8見你地啦~
I support autism acceptance!

大宅

Hello, everybody

你們好!我的幼仔「圖圖」終於可以係8月6日入讀K1;屆時,可以跟你們的小朋友做同學仔啦!請多多指點!

其實,我而家有時諗返大女「彤彤」畢業禮時,果個心情真係好似你地咁諗,真係 中有淚嫁!

大宅

亨亨媽咪~

pls check pm:D

原文章由 亨亨媽咪 於 07-7-23 17:26 發表
chimchim~~

當然可以喇! :D 你住近那邊?今個星期六拿給你,好嗎?

亨亨出世後一直用Combi BB 車,但daddy成日覺得出街帶車痳煩,成日唔肯帶,每次出街我都要 ,之後亨亨大d,我同學提議我買架可以 ...

大宅

mamummy~

我都祝 Lorraine 前途無限 ~~
Jessica 話俾我知 Lorraine 請佢食士多啤利 & 比佢小禮物, 我同佢講 Lorraine 會轉校, 佢好似未係好知咩事?

大宅

Candy~~
歡迎圖圖!

原文章由 郭太太Candy 於 07-7-24 23:41 發表
Hello, everybody

你們好!我的幼仔「圖圖」終於可以係8月6日入讀K1;屆時,可以跟你們的小朋友做同學仔啦!請多多指點!

其實,我而家有時諗返大女「彤彤」畢業禮時,果個心情真係 ...

大宅

Jolly,

Thanks! Sure I will keep chatting with you all - lovely moms

原文章由 Jolly 於 07-7-24 15:56 發表
lorraine媽媽,
雖然你囡囡轉校了, 但都好歡迎回來跟我們吹水的呀~
祝lorraine前程似錦.:D

大宅

Thanks, chimchim

原文章由 chimchim 於 07-7-25 09:56 發表
mamummy~

我都祝 Lorraine 前途無限 ~~
Jessica 話俾我知 Lorraine 請佢食士多啤利 & 比佢小禮物, 我同佢講 Lorraine 會轉校, 佢好似未係好知咩事?

大宅

hollo, 大家好,我仔仔"鋒鋒"都係8月6日入讀K1, 很開心可以同你們的小朋友做同學仔

複式洋房

chimchim~

please check pm :)

原文章由 chimchim 於 07-7-25 09:41 發表
亨亨媽咪~

pls check pm:D
[/url]

複式洋房

呵!原來係首歌作怪!:lol 攪到我鬼咁羞家。

原文章由 goodynews817 於 07-7-24 08:51 發表
Agreed, the song "little dream" is very touching!!!!
[/url]

複式洋房

係呀!係呀!lorraine媽媽,你得閒記得上來吹水呀,亨亨好miss lorraine,因為佢係亨亨一生中第一個肯 的小女孩..hehe.. ...

btw, 我都祝lorraine:一條直路讀名校,考試年年名列前茅! 亨亨約定lorraine讀大學見.... .......(我想到時大學唔會分男女校掛 .....)

[ 本文章最後由 亨亨媽咪 於 07-7-25 12:03 編輯 ]
[/url]

複式洋房

亨亨話﹕"圖圖"、"鋒鋒"、歡迎!歡迎!又多d同學玩喇!

亨亨媽咪話﹕ "郭太太"、"yskn "、歡迎!歡迎!又可以多d人吹水喇...:mrgreen: .....

原文章由 yskn 於 07-7-25 11:08 發表
hollo, 大家好,我仔仔"鋒鋒"都係8月6日入讀K1, 很開心可以同你們的小朋友做同學仔
[/url]

複式洋房

Rachel媽/頌誼媽~

係呀!雖然亨亨冇講到出口,但我都覺得佢好enjoy同三個美女一齊坐... ..

原文章由 goodynews817 於 07-7-24 08:53 發表
Rachel was esp happy to have good friends sitting at the same table! She enjoyed it very very much!

[ 本文章最後由 亨亨媽咪 於 07-7-25 12:47 編輯 ]
[/url]

大宅

原文章由 亨亨媽咪 於 07-7-25 12:43 發表
Rachel媽/頌誼媽~

係呀!雖然亨亨冇講到出口,但我都覺得佢好enjoy同三個美女一齊坐... ..

亨亨媽,唔好意思 嗰日我完全唔認得亨亨,宜家見到佢張相覺得佢好似你呀

mamummy~
我嗰日又唔記得多謝Lorraine份禮物tim

大宅

原文章由 亨亨媽咪 於 07-7-25 12:31 發表
亨亨話﹕"圖圖"、"鋒鋒"、歡迎!歡迎!又多d同學玩喇!

亨亨媽咪話﹕ "郭太太"、"yskn "、歡迎!歡迎!又可以多d人吹水喇...:mrgreen: .....

歡迎圖圖、鋒鋒
將來學校會有好多gathering家

大宅

原文章由 亨亨媽咪 於 07-7-25 11:25 發表
呵!原來係首歌作怪!:lol 攪到我鬼咁羞家。

唉!唔至你呀,我都喊 ,由其佢地落黎握手嗰陣,我一路扮"打喊路"用紙巾抹眼水,唔想俾人見到

大宅

San,

歡迎鋒鋒!

原文章由 cl9409 於 07-7-25 12:57 發表

歡迎圖圖、鋒鋒
將來學校會有好多gathering家

複式洋房

welcome 鋒鋒, 圖圖 !!!

大宅

Great - Lorraine got 亨亨初吻

[quote]原文章由 亨亨媽咪 於 07-7-25 11:41 發表
係呀!係呀!lorraine媽媽,你得閒記得上來吹水呀,亨亨好miss lorraine,因為佢係亨亨一生中第一個肯 的小女孩..hehe.. ...

首頁
45678...33

尾頁

跳至