跳至

首頁
45678...18

尾頁

大宅

小巫女女,

恭喜哂!! 你好好休息!! 細佬好得意啊!!

原文章由 pamila 於 07-9-17 08:52 發表

恭喜~恭喜~ 三弟好精靈喎

大宅

小巫女女,

恭喜你呀!! 你要好好休息!!
細佬好cute呀,祝佢快高長大,三姐弟都聽聽話話
孝順爸爸媽媽

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

小巫女女:

恭喜晒呀,兩個家姐有無幫手湊弟弟呀?好好休養!

男爵府

睛靈勳章

小巫女女:

恭喜晒呀! 仔仔很似爸爸呀! 你多d休息! bb快高長大!

男爵府

小巫,
看你的號召力幾勁!!!! 好多都出黎發表!

各位靚0510-11媽咪,
keep住上黎交流下啦! 我有plan想係3歲或以下比芷霖學phonic, 大家有冇提議呢?

另以下是我的bldg, 得閒黎傾下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97

[ 本文章最後由 wongkaka 於 07-9-17 14:03 編輯 ]
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

別墅

小巫,
恭喜晒, 真戥你開心, 好好休息呀!

各位,
我表姐啱啱有左,本來打算叫佢阿媽湊,但我姨媽擔心好耐冇湊一個人搞唔掂...但我表姐夫又唔想請賓賓湊...., 你地有冇育嬰院或保母介紹呀?旺角區....

我地啱啱去完泰國返黎呀...都幾好玩...天氣唔錯....得閒參觀吓d相啦...
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=124872&folderid=1500845&u=0&mfid=30338

另外,我就黎轉工lu,生B計劃要押後了...
[

大宅

恭喜李家牧場多一名猛將,小巫女女多休息呀,養好身子,保持心情愉快oh!

大宅

小巫再次恭喜你!!

CECI,

去泰國好玩好開心!我心痕痕今日忍唔住報左去沖繩四日..十月十九日出發一家大細,當同熙熙慶祝生日!!!

男爵府

Ceci,
你d泰國相好開心呀 ! 亞仔大個左好多, 你個新look好型喎 !!!!
你要轉工, 離開xxx, 去邊呢, 得閒pm我 !

kathy& all,
你亞仔真開心! 算起來佢已經去過好多次旅行!!!! 我都報左旅行團10月15-19日, 帶埋芷霖同外公外婆一同出發去日本東京, 我諗到時芷霖會好開心,因為可以見到hello kitty land !!!! 依家諗起都好開心好期待 !!!!

大宅

原來我地呢度10月好多一家去日本喎.kathy我遲你一日出發,不過係自由行去東京呀.
kaka,我同你一樣,好想快d飛去日本

原文章由 wongkaka 於 07-9-18 03:27 發表
Ceci,
你d泰國相好開心呀 ! 亞仔大個左好多, 你個新look好型喎 !!!!
你要轉工, 離開xxx, 去邊呢, 得閒pm我 !

kathy& all,
你亞仔真開心! 算起來佢已經去過好多次旅行!!!! 我都報左旅行團10月15-19日, 帶埋芷霖同 ...

複式洋房

小巫 , 恭喜呀 !!! 又開始要回復湊bb既生涯啦..... 我細佬max都差不多四個月 , 開始穩定d , 無甘辛苦..... 哈哈.....你比d心機啦 小心睇住雪雪呀 , 唔好俾佢打細佬呀 , jasper 有時都會打細佬架 , 特別係我99屋企 , 因為我99好緊張 , 成日唔俾佢埋去 , 所以佢就越係要去整細佬 , 所以你都要小心睇住 雪雪 , 你知雪雪幾活潑架啦

你地一個二個成鬼日去旅行 , 我而家兩件 , 無得去呀........:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

多謝各位呀!呢幾日我都仲係度摸索緊細b既食奶同訓覺時間,希望細b同我都可以快d習慣啦~

肥吞吞媽咪
雪雪一見到細佬,就已經又插眼又篤佢腦荀位,嚇到我老公同婆婆死,我就教佢摸細佬隻腳腳,開頭都仲係摸,但係摸多兩摸,就會揸,跟住就越揸越大力,俾佢激死 ,所以我老公已經落左order,嚴禁雪雪行近細佬,因為佢既攻擊力實在太強喇~
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

伯爵府

原文章由 wongkaka 於 07-9-17 13:56 發表
小巫,
看你的號召力幾勁!!!! 好多都出黎發表!

小巫女女

哈哈....連我都吸引入埋黎
可想 E 知妳既吸引力幾大呢

嘩....妳生完仲有精神上 BK !! 勁呀

妳都心想事成....追到個仔....恭喜恭喜

我仲有 9 日就生.....開始緊張
今日先開始執野....但搵唔到個腰封
真大件事.....

我都驚細佬會打 BB....
因為, 上星期細佬攞住個按摩 Hammer 打左落我
妹妹 6個月大既仔個頭上面

哎呀....我果刻幾驚呀
因為, 細佬打果個 bb 唔係自己 + 嗎

妳好好保重身體呀

想 8 下....妳今次都係第 3次開刀 ???
咁今次既傷口會唔會痛過第 2次呀....
我好怕好似第 2次咁痛呀

希望我都順順利利....
最好係個傷口唔痛 :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章

原文章由 mansonwai 於 07-9-18 23:05 發表

小巫女女

哈哈....連我都吸引入埋黎
可想 E 知妳既吸引力幾大呢

嘩....妳生完仲有精神上 BK !! 勁呀

妳都心想事成....追到個仔....恭喜恭喜

我仲有 9 日就生.....開始緊張
今日先開始執野....但搵唔 ...

mansonwai,
俾你咁講搞到我面都紅晒添 ,今次第三次開刀,可能醫生手勢好,第二日要落床時,都已經唔係好痛,到左第三日,如果帶住個腰封,我仲行動自如添呀,係唔可以行得快囉,但係上床落床完全冇問題,一d都唔痛,同上一次真係差天共地呀,精神方面都OK啦,因為阿b暫時除左食奶時間到之外,差唔多全程都係訓,所以咪仲有精神上BK囉~
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

男爵府

小巫女女,
今次睇黎呢個係孝順仔 !!!! 恭喜哂!

Mandy,
嘩 !!! 真係好快!!!!! 我係度祝你順利 !!!!

大宅

MANDY,

祝你一切順利!

各位,

我5月去完日本之後, 童童成日都話想再去搭飛機, hehe!我都好想, 不過要供樓, 無得去。

伯爵府

原文章由 CHERRYIEONG 於 07-9-19 13:17 發表
MANDY,

祝你一切順利!

各位,

我5月去完日本之後, 童童成日都話想再去搭飛機, hehe!我都好想, 不過要供樓, 無得去。

kaka & Cherryieong

thank you !!!

cherry 妳令我想番起 manson 細個話要坐飛機
我怕鬼左佢成日都提住....
我用 2個大膠箱同佢坐入去....就當坐飛機

雖然, 好唔同....
但妳估唔到....原來呢 d 小玩意....
BB 係好鐘意 +

Mandy

別墅

hahaha, Mandy, 你真有創意...我阿仔都好鍾意玩"捐"被竇, 每次玩都笑到卡卡聲...仲要玩完一次又一次.. .焗鬼c我!!:tongue:
[

大宅

CECI,

我地都係成日玩"捐"被竇,童童次次都玩都好興奮,又會話﹕「你嚇死我咩!」「嘩,好玩呀!」次次一話game over佢就唔肯架喇!

mandy,

我同事都話佢同個仔會用紙箱扮火車架! 有時候, 好玩既野未必係用$,係用個心!好似童童早2個月就成日要拎住我整俾佢既「沙樽」(放d綠豆係膠樽內), 一睇video就要玩shake shake, 一路shake就一路跳舞,佢不知幾happy。

原文章由 cecimelody 於 07-9-20 09:54 發表
hahaha, Mandy, 你真有創意...我阿仔都好鍾意玩"捐"被竇, 每次玩都笑到卡卡聲...仲要玩完一次又一次.. .焗鬼c我!!:tongue:

別墅

Cherry,
haha,咁"橋"我地都有自己整'沙樽'玩...不過我地放d米落個空樽而唔係用豆豆....話說有一日佢麻麻帶佢返playgroup,老師攞d米出黎俾d小朋友睇,教佢地d米會飳成飯...點知我個膽小鬼Adrian聽到d米"沙沙"聲好鬼驚...於是我返到屋企拎個米'江'俾佢摸吓d米,同埋倒d米落個樽度shake shake shake..咁而家先唔驚咋...
[

首頁
45678...18

尾頁

跳至