心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 Dickyma 於 08-4-16 22:48 發表
hinma :

考成點呀!有無進步?

最近有d partime 做,返黎屋企都唔記得
有baby_kingdom呢條line,失禮......

唉, 退步晒啦, 英文今次test 得76分咋, 好彩中文同常識都還有9字頭

工人抄左, 依家要做埋家務, 都無時間理佢, 細佬一返屋企, 就同家姐玩到'典'晒.................

大宅

hinma :

咁係有無打算同家姐仔請補習?

hinma 其實你咁好易做到散,不如請家務助理幫你一兩日.

侯爵府

原文章由 Dickyma 於 08-4-17 10:14 發表
hinma :

咁係有無打算同家姐仔請補習?

hinma 其實你咁好易做到散,不如請家務助理幫你一兩日.

我想, 但老公吾比.............

再看埋今次考試成績點先, 見老公呢排都肯同佢看下英文書, 早排真是.............吾陪佢看書都吾緊要, 吾好開pc / tv 湊女呀麻, 還要test 前tim

家務助理, 又係老公吾比, 叫我吾好做, 但見到個廚房痴立立, 點忍到吾做, 好彩阿媽黎幫我手, 我早d 起身洗衫/掠衫, 下午阿媽幫我收衫/抹地, 煮飯同洗碗law

大宅

早排我個仔放復活節假,頭個3日做晒d功課,跟著日日唔係對著部pc就對著部電視,都無溫書,睇佢今次考d嗲比我睇,星期6,日同佢溫,式晒d電視同電腦,佢竟然好似想喊咁,佢都唔知什麼叫一吋光陰可一吋金.哎......

首頁

尾頁

跳至