自由報料

跳至

首頁
12345...56

尾頁

大宅

Good morning~~

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

早晨呀Venli & 各位媽咪
maymp3 來報到啦
呢排BK上唔到咪無上囉
BK 改版唔係好識用, 岩岩先摸到來.

原文章由 venliso 於 07-7-6 11:17 發表
以下媽咪嘅囝囝&囡囡,都成為會長.如果佢地都樂意的話 )
fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
marco(佢一個人都嚟支持我...地個會:lol)
maymp3(呢排唔見人)/
文里文靜/
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

[quote]原文章由 venliso 於 07-7-6 19:18 發表
辛苦晒, 我已覆你可能相太大像數或不是大頭又或者面部表情多難以辨認.請再send相,我又問過你yahoo login name.

巳再send相啦, 唔知得唔得呢?
但係我張相側邊有"剪貼XXXX" 其他人無既? 即係點呀?

男爵府

等緊7月23日報名啊 :lol: :lol:

原文章由 venliso 於 07-7-6 11:15 發表

有緣,有心,就會見到!睇到!報到!
(只限15/7前成功成為會員的家庭)

自肋餐+與神秘嘉賓合照燈光人像相+晚裝/運動裝(自由發揮)/影會(可家庭合照)
當日大量bb用品作大 ...

我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔記得左我會員 no ,咁點算呢?我想 23 號報名啊?
愛 我 就 別 傷 害 我

伯爵府

魅力王子

原文章由 kitwong 於 07-7-8 20:50 發表
我唔記得左我會員 no ,咁點算呢?我想 23 號報名啊?

you can go to venliso"s website look again your number:mrgreen:

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

努力搵贊助中

[ 本文章最後由 文里文靜 於 07-7-11 00:29 編輯 ]

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有無搞錯~
BK都唔知做乜
我琴日出左POST今日又睇唔到

原文章由 venliso 於 07-7-8 23:00 發表
我都搞左一排至開始識用.
好開心我地又係度見面 :lol

[quote]原文章由 yingwong 於 07-7-7 10:36 發表
早晨呀Venli & ...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

早晨!

大宅

好媽媽勳章

請問點報名呀?
個網址係乜呀?
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

大宅

原文章由 anniewaibb 於 07-7-9 11:52 發表
請問點報名呀?
個網址係乜呀?

Hi all,

大家好!我剛成為會員上來打個招乎先
請問7月29日的gathering 費用如何,報名時要不要報人數

伯爵府

魅力王子

原文章由 anniewaibb 於 07-7-9 11:52 發表
請問點報名呀?
個網址係乜呀?

the website is:

http://hk.groups.yahoo.com/group/venliso2/

禁止訪問

大宅

各位早晨~~

大宅

好媽媽勳章

唔該哂 shah & venliso~~~
早晨呀~~我已經登記咗做會員及上載相片, 請問係咪有咗會員no.就可以報名啦??? 咁係咪7月23日才可以報名呀?

[ 本文章最後由 anniewaibb 於 07-7-10 09:58 編輯 ]
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

大宅

yes, if u got the member no, u can on 23/7 報名...wish to see u soon.......

原文章由 anniewaibb 於 07-7-10 09:56 發表
唔該哂 shah & venliso~~~
早晨呀~~我已經登記咗做會員及上載相片, 請問係咪有咗會員no.就可以報名啦??? 咁係咪7月23日才可以報名呀?

男爵府

我 來 啦 ~~~~~~~~~~~~~~
做 左 會 長 係 唔 係 唔 使 報 名 呀))))))))))))))

Venli,

D 讚助夠末?????

首頁
12345...56

尾頁

跳至