自由報料

跳至

首頁
45678...56

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hello,

係呀~ 係呢度報名架..

原文章由 princesshk2 於 07-7-16 15:21 發表
各位媽咪,
hi!

Venliso,
請問我有membership no.未?
我上你個net 辦法入會員區,check唔到呀!:cry:
請問係咪係bk呢度報名呀?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

男爵府

原文章由 venliso 於 07-7-15 23:24 發表
[quote]原文章由 venliso 於 07-7-15 23:15 發表
文里:
係架,抽獎方法及獎品安排細節會與你詳細傾吓先ok!

報名之後兩天內入數.
23號 頭30位 ...

咁23号淩晨報名得唔得?

民房

[ 本文章最後由 qqHELINA 於 07-7-16 22:39 編輯 ]

大宅

畀面勳章

Dear Venliso:

唔好意思,想跟進一下是否巳收到相片?見到遲過我交相都巳有會員號碼,睇怕都參加唔到今次活動:-(

[quote]原文章由 wahwa 於 07-7-15 02:52 發表
Dear Venliso:

希望我都係「有緣有心」人。

我剛剛登記
<b>[size=medium]好開心呀!囝囝今年10歲喇</b>http://www.tickercentral.com/view/2ljc/4.png[/img][/url]

禁止訪問

大宅

yingwong,
Thanks!

Venliso,
Sorry,煩你甘多次! 唔通真係無緣相見...:-( :-( :-(
不過唔知係咪bk新版成日sort sort地, 之前你send既pm唔係次次收到. 對上一次你10.7.2007既pm話: OK! (我估即係張相ok)
因為我同wahwa一樣, 見到遲過我交相都巳有會員號碼,不過我入唔到你個網check no (因為我驚無no.唔可以報名呀!).,所以又再問你...唔好意思!
(不過我估都係報唔到多,因為甘多障礙又甘少位...ops:" />ops:" /> , 所以我都係隨緣...希望將來總有機會 )

原文章由 venliso 於 07-7-16 21:21 發表
princesshk2 :hi ,我已笞你幾次,你無睇無收pm,但就耐唔耐係度叫一次send唔到相 ,已解笞了,可能我地無真係緣頂呢

...

[ 本文章最後由 princesshk2 於 07-7-17 11:44 編輯 ]

禁止訪問

男爵府

以下媽咪嘅囝囝&囡囡,都成為會長.如果佢地都樂意的話 )
fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
marco(佢一個人都嚟支持我...地個會:lol)
maymp3(呢排唔見人)/
文里文靜/

同靚v商議後
7月29日
以上各會長無須報名

(30個家庭+8個會長家庭)

為搞得完美,同靚v商議後
有以下要求:

1.免費彩色打印(姐係用公司資源,共print約15張彩色)

2.免費過膠A4紙(姐係用公司資源,共print約8張彩色)

3.免費黑白打印(姐係用公司資源,共print約20張黑白)

4.免費label(姐係用公司資源,用來做name貼)

thx~
如有pls pm me~

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

3.免費黑白打印(姐係用公司資源,共print約20張黑白)

以上2點就交比我啦

文里你打比我
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
文里文靜/

同靚v商議後
7月29日
以上各會長無須報名

有以下要求:

1.免費彩色打印(姐係用公司資源,共print約15張彩色)

2.免費過膠A4紙(姐係用公司資源,共print約8張彩色)

~thx yingwong 幫手~

thx~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Venliso,

好心急呀 ~~

要等到23號先可報名

我怕個日唔得閒上黎,報唔到呀 ~~
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

文里文靜,

呢個可能可幫到你地,要點做,可詳細了解一下嗎 ??
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

男爵府

fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
文里文靜/

同靚v商議後
7月29日
以上各會長無須報名

有以下要求:

~thx lou 幫手~

thx~

別墅

Hi HI !!!
我係 V96呀!!
好耐無出現了,先同各位 Say Hi !!!
我今次又去唔到活動了.:cry: :cry:
真可借呀!!:cry: :cry:

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
文里文靜/

同靚v商議後
7月29日
以上各會長無須報名

有以下要求:

2.免費過膠A4紙(姐係用公司資源,共過膠約8張A4紙)
~thx lou 幫手~

thx~

我制作完成品後,會send俾你地print out~

男爵府

有無人可以話我知以下既英文名?

(如未能全部改哂,咁就用bk login name~)
fslwkl/====
火星人/====
marco/ ====
fcwmami /====

innylee/====Inny
shan/====Ling
yingwong/====May
文里文靜/====Money

我只識咁多英文名thx

[ 本文章最後由 文里文靜 於 07-7-18 03:53 編輯 ]

男爵府

靚v:
pls check email

首頁
45678...56

尾頁

跳至