自由報料

跳至

首頁
12345...56

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

環保袋啱唔啱呀~
要我先攞~
會唔會好cheap呀!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

原文章由 venliso 於 07-7-10 15:56 發表
好開心你地多d上嚟解笞吓問題,
幫輕好多wor
yingwong(英皇)你係咪有好野貢獻出泥先,

[ 本文章最後由 yingwong 於 07-7-10 21:17 編輯 ]
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

好媽媽勳章

好開心呀~~23/7一定要記住報名, 希望快d見到大家啦~

[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

子爵府

好媽媽勳章

venliso,
我有枱橙 x 1進貢出黎抽獎
最好party之前可以交比你哋先...

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-7-10 21:37 編輯 ]

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

男爵府

原文章由 yingwong 於 07-7-10 14:15 發表
我 來 啦 ~~~~~~~~~~~~~~
做 左 會 長 係 唔 係 唔 使 報 名 呀))))))))))))))

Venli,

D 讚助夠末?????

係咪有袋,因為有大量禮物要分,可否提前俾我?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

魅力王子

原文章由 venliso 於 07-7-11 22:43 發表
哩度咁熱鬧,全靠各位姊妹多多上嚟,多謝晒.

yingwong:我鍾意環保袋,有教育意義呀.你睇可唔可以同文里合作?
我想將活動改為3:00-8:30.我知嗎咪唔想太晚 ...

support support~!
venli,
you post your a/c number later:loveliness:

[ 本文章最後由 shah 於 07-7-12 11:45 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

hihi 咁多位~~我係 v147

原文章由 venliso 於 07-7-11 23:59 發表
歡迎新朋友加入
V147
himickey2006
V148
nganmanc
V149
anniewaibb

公爵府

2021勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Venliso
幾時有party玩呀,係邊到報名呀???
好似好好玩
好耐冇見你啦

原文章由 venliso 於 07-7-11 22:43 發表

yingwong:我鍾意環保袋,有教育意義呀.你睇可唔可以同文里合作?
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

SORRY Venliso :
29/7/2007 去唔到你哋成立大會,:-( :-(
我要返工,
近排好唔 舒服
遲D再見:tongue:

民房

Hello!
我是new member, nice to meet you all:loveliness:

複式洋房

原文章由 venliso 於 07-7-6 11:17 發表
以下媽咪嘅囝囝&囡囡,都成為會長.如果佢地都樂意的話 )
fslwkl/
火星人/
沙太/
fcwmami /
innylee/
marco(佢一個人都嚟支持我...地個會:lol)
maymp3(呢排唔見人)/
文里文靜/

Hello
乜我做咗會長牙
多謝Venli咁比面呀:lol

男爵府

魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

死 人 BK 吃 字~
打 左 D 字 無 左, 打 左 幾 次 都 唔 得 :-(
真 係 激 死

文 里 : 我 PM 唔 到 你
你 PM 我 啦~

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

support ar~~when we can deposit the money

伯爵府

魅力王子

原文章由 BAKKY 於 07-7-12 00:52 發表
SORRY Venliso :
29/7/2007 去唔到你哋成立大會,:-( :-(
我要返工,
近排好唔 舒服
遲D再見:tongue:

take care all really~!!

伯爵府

魅力王子

原文章由 wendy728 於 07-7-12 03:09 發表
Hello!
我是new member, nice to meet you all:loveliness:

nice to meet u too~!

大宅

醒目開學勳章

我想參加者入完數才報名,$50.現場交費每位加收$10.00

Venli, 妳知妳0既魅力幾大0架啦, 依家有成百幾個member, 但係得20個quota, 如果入完數至報名, 我驚妳到時要refund比啲媽咪就頭都痕喎. 我諗妳不如23號報名後比兩日時間頭二十個媽咪入錢, 過期未收到就當棄權, 由後補媽咪頂上, 咁做會唔會好啲呀? 不過純粹個人意見, 供妳參考.
BABY FACE          HONEY BABY

首頁
12345...56

尾頁

跳至