在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 lolo123 於 07-7-7 23:04 發表

大宅

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

早晨~~

lee排啲天氣熱到想c呀,返到公司又凍到震.
各位出入冷氣場所要小心保重呀.:)

複式洋房

Holle﹗各位住順緻苑媽咪﹗

好掛住妳哋﹗:loveliness: 妳哋重記得me嗎﹖
終於等到放暑假啦﹗因為工作環境要大維修,今個暑假可以放 3 weeks假期。 可以上來齊齊聊天 ﹗

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

o華.發達啦

早排好多時都見到你囝囝,因為工人姐姐放假,所以我做佢份工,o甘就見到你囝囝呀,佢大個o左好多啦.:)

出年到你選小學啦.有心水o米呀 ,不過學校都會有好多參觀,如果有興趣都可以去望o下人o地o的學校.:loveliness:
原文章由 smalldawn 於 07-7-15 00:10 發表
Holle﹗各位住順緻苑媽咪﹗

好掛住妳哋﹗:loveliness: 妳哋重記得me嗎﹖
終於等到放暑假啦﹗因為工作環境要大維修,今個暑假可以放 3 weeks假期。 可以上來齊齊聊天 ﹗

複式洋房

各位順緻苑媽咪:早晨﹗

囝囝9月升高班,係時候選小學,21/7(六)會到九龍灣聖公會基樂小學參加"親子夏日賓紛日"全日的﹗這間小學是自己觀塘區的首選學校。正煩惱著究竟選觀塘區或是九龍城校網﹖定係囝囝入讀自己工作的小學好(九龍城區)﹖如果同自己一間,基本上大家都有點壓力的﹗還在考慮緊﹗

2jmama見妳簽名相是鬼馬小馬公仔,她的公仔真的很可愛和抵死﹗今年書展小馬會出手繪本,書名是"我的低能之道",20/7會去書展,一定要買來看﹗

22/7會往番禺自由行玩兩日,巳在網上訂酒店(廣州歐洲假日公寓)$480一晚(一張雙人及單人床),買好船票和入瑒間卷,到時在蓮花港碼頭等唐家姐一家由中山駕車來一齊玩﹗

原文章由 2jmama 於 07-7-15 10:06 發表
o華.發達啦

早排好多時都見到你囝囝,因為工人姐姐放假,所以我做佢份工,o甘就見到你囝囝呀,佢大個o左好多啦.:)

出年到你選小學啦.有心水o米呀 ,不過學校都會有好多參觀,如果有興趣都可 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀.差不多時候要諗啦.舊年學校都有基樂繽紛日,不過有時無得參加.我們係46.不是48,所以都無o咩學校有得選擇.

如果係我會選自己學校,第一,九龍城區升中時比較多選擇,第二,自己在內做事比較大機會收(分都多D),第三,如果派得o吾好你有無後著.要預計派o吾到你心儀的學校,不過校長同好多小學有交情,必要時可以麻煩佢幫手寫推薦信.

,小馬公仔好好笑.所以有時間轉oo.我都知佢有新書呀.不過我未必去到書展o,lee排屋企有事.

Enjoy your holiday~~
:loveliness:
原文章由 smalldawn 於 07-7-17 12:23 發表
各位順緻苑媽咪:早晨﹗

囝囝9月升高班,係時候選小學,21/7(六)會到九龍灣聖公會基樂小學參加"親子夏日賓紛日"全日的﹗這間小學是自己觀塘區的首選學校。正煩惱著究竟選觀塘區或是九龍城校網﹖定係囝囝入讀 ...

複式洋房

各位好﹗

lolo123是不是去旅行,不見她的芳蹤﹖好掛住好呢﹗
2j 妳講得到有道理,聖公會九龍灣基樂小學是46區,是我們區的校網。現在仍在考慮緊﹗
昨天經過順利辦館嗰條天橋張貼順緻苑樓盤街招,663-135萬,便同老公上去看看,順祥閣4樓,看完很不舒服﹗有兩間房但間無窗,露台改裝成洗手間,洗手間變咗間房,望出窗外是對面座屋企,下面是停車場的天井﹗四周都圍住一D風到無﹗唉﹗都要135萬﹗真的唔值﹗上到去睇樓才知是美聯物業代理。現在正物色565單位。慢慢看,因為順緻苑不太多人放盤。

大宅

原文章由 smalldawn 於 07-7-18 14:37 發表
各位好﹗

lolo123是不是去旅行,不見她的芳蹤﹖好掛住好呢﹗
2j 妳講得到有道理,聖公會九龍灣基樂小學是46區,是我們區的校網。現在仍在考慮緊﹗
昨天經過順利辦館嗰條天橋張貼順緻苑樓盤街招,663 ...

smalldawn

我8月先出發

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

smalldawn)))2jpa話佢lee到開地產舖,遲早摺.
我覺得663最好係有個大廚房同正方形廳.如果改晒o甘就......

lolo)))報o左名未呀?報邊間?

複式洋房

原文章由 2jmama 於 07-7-20 21:48 發表
smalldawn)))2jpa話佢lee到開地產舖,遲早摺.
我覺得663最好係有個大廚房同正方形廳.如果改晒o甘就......

lolo)))報o左名未呀?報邊間?

hi....2jmama
我又吾覺得佢會摺喎 我唸係多年攪開屋苑果個呀乜太開的.因為多數搵盤都要經佢.如不信.你可以試下去官塘任何一間地產租/售盤.轉頭又見到乜太帶你去睇數

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

亞乜太已經自己有舖啦wor.不過就o吾係順利.無記錯好似係藍田.佢o吾止做lee個屋苑o羅.o吾通有生意到可擴充. 不過我感覺lee間舖好空框框
原文章由 coracora 於 07-7-21 01:53 發表

hi....2jmama
我又吾覺得佢會摺喎 我唸係多年攪開屋苑果個呀乜太開的.因為多數搵盤都要經佢.如不信.你可以試下去官塘任何一間地產租/售盤.轉頭又見到乜太帶你去睇數

複式洋房

各位好﹗

番禺回來了﹗哎呀﹗痛痛﹗記錯了﹗ lolo8月才出發(日本),有無預備想要買咩戰利品回來﹖
有想過找咩太(林姑娘)睇樓的﹗但怕奶奶唔鍾意,佢話咩太食水深,有個街坊比佢放盤,放咗出佢後完來買家都是相識老街坊來的,一問之下賣買樓價相差十萬,咩太食水深喎﹗ 但個人覺得咩太有膽色﹗自己買咗個單位再放出去,喜歡的啱價就買囉﹗:)

複式洋房

各位早晨﹗:loveliness:

原文章由 smalldawn 於 07-7-26 00:30 發表
各位好﹗

番禺回來了﹗哎呀﹗痛痛﹗記錯了﹗ lolo8月才出發(日本),有無預備想要買咩戰利品回來﹖
有想過找咩太(林姑娘)睇樓的﹗但怕奶奶唔鍾意,佢話咩太食水深,有個街坊比佢放盤,放咗出佢後完來 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

反得開心嗎?係o吾係去個個長x樂園玩呀:mrgreen:

關於o羊太,佢o吾止膽色,佢把口都好犀利o下.佢個囡同佢就相差好遠o下o羅
原文章由 smalldawn 於 07-7-26 00:30 發表
各位好﹗

有想過找咩太(林姑娘)睇樓的﹗但怕奶奶唔鍾意,佢話咩太食水深,有個街坊比佢放盤,放咗出佢後完來買家都是相識老街坊來的,一問之下賣買樓價相差十萬,咩太食水深喎﹗ 但個人覺得咩太有膽色﹗自己買咗個單位再放出去,喜歡的啱價就買囉﹗:)

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

lee排真係熱到想c呀.

複式洋房

各位好:

去完返嚟啦﹗小朋友覺得好好玩呀﹗好鬼熱﹗好鬼曬﹗個個曬到燶哂返來﹗
lee排真係好熱,星期五晚上去了佐敦谷戲水池(安基苑對面)浸水,有滑水梯、動物浮床等,水朋友玩得好開心,大人又浸吓水,都好舒服﹗裡面設施都好好喎﹗是一個消暑好地方﹗
下星期日有兩個朋友生日,順道約了十幾人出來食飯,妳們有咩食市好介紹呢﹖

原文章由 2jmama 於 07-7-28 10:19 發表

lee排真係熱到想c呀.

[ 本文章最後由 smalldawn 於 07-7-29 20:50 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

:-P 好反嗎?

大少二少係個頭學打ball,都諗過同佢o地去個個戲水池反呀.
十幾個人有無諗住係食o羊同係邊到呀?

2j

原文章由 smalldawn 於 07-7-29 20:48 發表
各位好:

去完返嚟啦﹗小朋友覺得好好玩呀﹗好鬼熱﹗好鬼曬﹗個個曬到燶哂返來﹗
lee排真係好熱,星期五晚上去了佐敦谷戲水池(安基苑對面)浸水,有滑水梯、動物浮床等,水朋友玩得好開心,大人又浸吓水,都好舒服﹗裡面設施都好好喎﹗是一個消暑好地方﹗
下星期日有兩個朋友生日,順道約了十幾人出來食飯,妳們有咩食市好介紹呢﹖

大宅

2j & smalldawn

係呀!佐敦谷嗰泳池幾啱小朋友玩,我個仔都好鐘意去嗰到玩!

首頁

尾頁

跳至