潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

想問下列3款LV, 你地會買那一款呢?

如果係用緊(1) 那金扣用耐左會啞色嗎?
另有無人用緊(2)/(3)? 白底用耐了易黃嗎?

我都決定唔到買款好, 而且好似全部都未有貨返.

(1)Koala Damier (N60005)
[url=http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152230087.jpeg][img=266,200]http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152230088.jpeg[/img][/url]

(2)Monogram Multicolor (M92983)
[url=http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152242491.jpeg][img=266,200]http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152242492.jpeg[/img][/url]

(3)Monogram Multicolor - Koala (M58014)

[url=http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152367572.jpeg][img=266,200]http://image.www.rakuten.co.jp/tians/img10152367573.jpeg[/img][/url]

珍珠宮

原文章由 WinkyLee 於 07-7-8 00:01 發表
想問下列3款LV, 你地會買那一款呢?

如果係用緊(1) 那金扣用耐左會啞色嗎?
另有無人用緊(2)/(3)? 白底用耐了易黃嗎?

我都決定唔到買款好, 而且好似全部都未有貨返.

(1)Koala Damier (N6 ...
我會揀 (1)

男爵府

(1) 那金扣用耐左會啞色嗎?
No. 但會花。

(2)/(3)? 白底用耐了易黃嗎?
會, 千其唔好同會甩色既野擺埋一齊, 會"痴"埋其他色。

複式洋房

I would choose no. 1

珍惜眼前人

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

3個麻麻地

別墅

No. 1 will be long lasting than No.2 & 3

男爵府

睛靈勳章

原文章由 1928mickey 於 07-7-8 13:58 發表
3個麻麻地

係? 那有什麼好提意?

男爵府

睛靈勳章

原文章由 yungyung122 於 07-7-8 14:09 發表
No. 1 will be long lasting than No.2 & 3

我都明, 不過no.2&3 感覺grand d. no.1一定係long lasting d. 所以就係唔知選邊款好.

大宅

如果真係要選, 就 [1]

別墅

I had different color wallets for different seasons. Black &
dark brown for winter, light pink for summer.

Unless you consider to buy no.1 + no. 2 or no.3, otherwise it was really difficult to choose from.

原文章由 WinkyLee 於 07-7-8 14:56 發表

我都明, 不過no.2&3 感覺grand d. no.1一定係long lasting d. 所以就係唔知選邊款好.

子爵府

same as me......
原文章由 1928mickey 於 07-7-8 13:58 發表
3個麻麻地

複式洋房

三個都一般~~

但用白色既話你要成日都用cleanser清潔個wallet,因為白色皮好易到其他色。我而家都用緊個另一個牌子既白色皮銀包,要經常用佢專用嗰支cleanser 清潔個wallet~

大宅

winky~~我都用緊第(1)個銀包,完全ok,好好用,但個扣真係會花~~
5歲~~

男爵府

原文章由 mdl832832 於 07-7-8 04:01 PM 發表
如果真係要選, 就 [1]
me 2 ~~

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

如果3個...我會choose no.1
我自己就用緊...lv花..可以放10張咭果款...

民房

i like 2, but 3 of them are too small for me
i have so many cardsssss

複式洋房

三個都.......,若真的要揀,揀1

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 yungyung122 於 07-7-8 14:09 發表

me2 and Agree

男爵府

我揀no.3,我用緊黑色(會襟d).

大宅

no.2

首頁

尾頁

跳至