夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

原文章由 Bellnyky 於 07-7-13 23:46 發表
樓主.

第一 你係唔係未見過小朋友架. 你個bb只得歲半大咋. 當然在食野方面唔會坐定定架啦. 佢仲係bb. 起碼到2歲半至三歲時. 佢先可以慢慢咁坐定定. 你只為了這個同你老婆嘈.

第二. 喂. 如果你當 時唔愛 ...

嘩!我勁buy你呢4個point呀!!!!!!

複式洋房

點解有咁好運有個好老婆同BB, 都唔識得珍惜, 好難得有緣先可以一齊生活, 大家要彼此遷就, 愛護對方!

別墅

無間道...其實我好明白你既心情..因為我都係果o的唔會寵自己仔女既人..因為我知如果今日唔恨心教佢..第時佢就唔知變成點.!!但係我老公就不停係咁竉佢..我同佢都不停周旋o係呢o的話題中..我囡3歲半喇..呢個問題少左好多..因為o係我地不停係咁鬧既時侯,其實我個囡都會知道..我知我地咁樣係唔好..但亦都係咁..我個囡有時都係好得戚~因為佢知佢爸爸寵佢!但係我覺得只要你俾你bb知道..邊個係權威果個就得架喇~!依家我個囡可以打佢爸爸..鬧佢..但係佢就一o的都唔敢對我咁做..因為你都識話佢地叻喇~知死架喇!慢慢我老公o係我鬧佢既時侯就唔敢再出一句聲!!等到我鬧到差唔多喇..佢係改喇..我老公先出聲叫我夠喇..唔好咁嬲喇..跟住同個囡講~你睇.?媽咪鬧你喇~唔好喇!所以你咪你有你教..佢有佢寵囉!遲o的佢先知味道~~ 到時又咪好似我老公咁~

男爵府

摟主

得罪講句,我絕對覺得你係自私的人,我係全職mami,好明白小朋友咁細過唔食嘢會冇營養,你太太只不過出發点想個bb吸收營養,無可奈何之下用玩具引誘bb食嘢,我心信,你太太有得揀都唔會咁做啦!你估好過癮,不如你試吓揾幾日照顧你bb嘅"飲食",去感受你太太嗰種壓力!

首頁

尾頁

跳至