潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi All

May i know what's Uniqlo? what items to buy in this shop. Thanks.

珍珠宮

Hi KwanKwanMammy,
係有d似Giordano & Bossinio既日本潮流便服!!!如果係<特別限定品>好扺買o架!!!平過Giordano & Bossini 
o架!!!

原文章由 KwanKwanMammy 於 07-7-23 14:31 發表
Hi All

May i know what's Uniqlo? what items to buy in this shop. Thanks.

[ 本文章最後由 wai001 於 07-8-5 11:53 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 wai001 於 07-7-24 09:09 發表
Hi KwanKwanMammy,
係有d似Giodano & Bossinio既日本潮流便服!!!如果係<特別限定品>好扺買o架!!!平過Giodano & Bossini 
o架!!!

Hi wai001

Thank you for your advise.

別墅

The price is ok ar !!
t shirt over 80 ,
Like Giroanlo , Beacause I go to TST so it good for me

伯爵府

請問開張左未?
有童裝賣嗎?
thx~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

珍珠宮

原文章由 可樂皓皓 於 07-7-25 08:53 發表
請問開張左未?
有童裝賣嗎?
thx~

前日收到單張話佢今日開lu...

別墅

有童裝架, 新開張重全線有拆呀, 德褔新店11點開幕

原文章由 Monty 於 07-7-27 09:54 發表

前日收到單張話佢今日開lu...

水晶宮

今日開呀~~ 正

伯爵府

頭先去行完勒, 好多人, 男女裝大部份都係 $129/2件
d女童裙仔幾靚喎, 男童就冇野睇得岩...

原文章由 rm_cn 於 07-7-27 10:54 發表

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

珍珠宮

原文章由 可樂皓皓 於 07-7-27 14:38 發表
頭先去行完勒, 好多人, 男女裝大部份都係 $129/2件
d女童裙仔幾靚喎, 男童就冇野睇得岩...

e...有裙仔靚,等我都去睇睇先...

別墅

放工去逛逛uniquo在德褔新開張的shop, 感覺都唔錯, $129蚊有兩件"T" , $200蚊有條牛仔褲, 款式同品質也不錯呢. 最後我買了兩件"T".

原文章由 rm_cn 於 07-7-27 10:54 發表

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

大唔大, 好唔好行呀? 想聽日去行下, 不過又驚好多人~
p.s. 你隻kuromi好得意呀!! 我都好鬼鐘意架 !!

原文章由 rm_cn 於 07-7-28 23:06 發表
放工去逛逛uniquo在德褔新開張的shop, 感覺都唔錯, $129蚊有兩件"T" , $200蚊有條牛仔褲, 款式同品質也不錯呢. 最後我買了兩件"T".

珍珠宮

原文章由 Nix1828 於 07-7-29 00:28 發表
大唔大, 好唔好行呀? 想聽日去行下, 不過又驚好多人~
p.s. 你隻kuromi好得意呀!! 我都好鬼鐘意架 !!

唔係好大,唔知係咪人多,覺得冇乜位行,
又多c 9(雖然我都係),摷到d衫好似垃圾崗咁...
我覺得又一城大好多 & 好行d...

男爵府

窄身牛仔褲靚唔靚,夠唔夠貼呢?

別墅

HI, NIX1828

唔係好大咋, 不過我覺得都唔係好迫喎.

我同囡囡都好鐘意kuromi架, 所以成日爭o野玩

[ 本文章最後由 rm_cn 於 07-7-30 10:33 編輯 ]

水晶宮

原文章由 vic-wing 於 07-7-30 01:03 發表
窄身牛仔褲靚唔靚,夠唔夠貼呢?

正架
好夠窄架
我舊年外天買了條黑色長既
今年夏天買了條4個骨深藍色既

依家平1舊水
真係想買多條呀~~

男爵府

我今日去買左一條貼身長牛仔褲,好正呀 兩條短既貼身牛仔褲,超正 最衰自己腰粗咋,著24碼好貼大脾好正,但條腰比較緊肚腩肉凸晒出黎,後黎都要換25碼 毛巾質地既家居連身裙買左3條特價$79一條 tee買左四件

珍珠宮

在27/7 11:00am 已經開幕la!!!!

原文章由 wai001 於 07-7-9 16:23 發表
Uniqlo 在德福廣場開新店,現正裝修,又多一間分店,買o野好方便!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

Uniqlo 在德福廣場開新店,現正裝修,又多一間分店,買o野好方便!

珍珠宮

"限定特價品",規定27/7 至 5/8 發售!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 07-7-31 12:04 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至