自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

主 人 為 愛 貓 設 計 的 一 車 三 格 流 動 碌 架 床 , 令 貓 兒 睡 得 香 甜 。

頂 癮 貓 床 好 鬼 舒 服

香 港 人 多 地 少 , 居 住 環 境 擠 迫 早 已 遠 近 聞 名 , 沒 料 到 連 香 港 的 貓 兒 也 要 碌 架 床 , 而 且 是 流 動 的 三 格 床 。
網 友 「 Vian 」 在 討 論 區 中 張 貼 的 照 片 可 證 明 以 上 說 話 , 所 言 非 虛 , 看 過 的 網 友 都 稱 讚 : 「 勁 喎 , 一 車 三 。 」 而 「 L 仔 」 則 說 : 「 貓 好 鬼 過 癮 , 仲 要 得 咁 舒 服 。 」
看 見 貓 兒 睡 得 這 樣 香 甜 , 「 天 橋 妹 妹 」 說 : 「 貓 仔 唔 單 止 有 得 , 仲 要 鋪 埋 張 張 『 床 』 上 面 , 佢 主 人 對 佢 真 好 。 」 「 女 鬼 」 稱 讚 三 隻 貓 仔 「 一 貓 一 格 」 , 各 睡 其 床 , 「 貓 貓 好 得 意 呢 , 佢 真 係 好 聰 明 。 」

三 貓 毛 色 漸 變網 友 「 0925 」 則 發 現 了 一 個 有 趣 的 漸 變 規 律 , 他 說 : 「 最 頂 係 白 貓 , 中 間 係 啡 白 貓 , 最 底 係 啡 貓 。 哈 哈 。 」

[ 本文章最後由 貝貝 於 07-7-10 10:24 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁都得
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

好得意啊!
但話時話,貓邊會定定咁訓慣一個地方架?!

大宅

原文章由 麟媽媽 於 07-7-10 10:28 發表
好得意啊!
但話時話,貓邊會定定咁訓慣一個地方架?!

可以三格輪流訓

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

原文章由 魚生 於 07-7-10 11:59 發表
http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070710/small/10ls1p11.jpg
好攪笑呀,呢間蛇舖o係邊度架? 我屋企D貓唔肯訓竹『直』架! 踩都唔會踩上去!

香港地少貓多!設計唔錯。 唔知推車走唔走貓 出車啦!

侯爵府

睛靈勳章

D 貓又會咁聽話, 冇爭床訓

子爵府

原文章由 魚生 於 07-7-10 11:59 發表
http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070710/small/10ls1p11.jpg
好攪笑呀,呢間蛇舖o係邊度架? 我屋企D貓唔肯訓竹『直』架! 踩都唔會踩上去!

間蛇鋪在南昌街叫"蛇王業"
果3隻貓好純好好玩,仲識得捉蛇添架

男爵府

畀面勳章

原文章由 wingmonly 於 07-7-10 12:58 發表

間蛇鋪在南昌街叫"蛇王業"
果3隻貓好純好好玩,仲識得捉蛇添架

等我揾日出去買開野去探下佢地先:loveliness: :loveliness:

侯爵府

BK Milk勳章

子爵府

我家有6隻貓..屋企都有張咁既碌架床 最頂果隔可以曬大陽..不過中間果隔通常都冇貓訓..夜晚就鍾意痴人訓

首頁

尾頁

跳至