自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

ka___Ying,

我想要3盒半島迷你奶皇月餅禮盒 !!
Please check PM! Thanks!:lol:

大宅

想問是否一定要在15/09 pickup, 因我只在1-5 在灣仔返工, 星期六是不會在灣仔區, 所以要問清楚, 若可以在15號前後才pickup, 我都可以.

thanks Ka_Ying,

到時再約交收時間地點.
我各要1盒.

[ 本文章最後由 jsmleetse 於 07-7-10 15:20 編輯 ]

男爵府

原文章由 Ka__Ying 於 07-7-10 13:36 發表
Let me know if you are interested. I intend to place order by 10 Aug 2007

My company offers promotion on 半島迷你奶月餅禮盒 & 半島特賞雙輝迷你月餅禮盒:

The Peninsula Connoisseur Mini Egg ...

係唔係即係嘉麟樓呀?

男爵府

原文章由 RonicaKwok 於 07-7-10 13:57 發表
會唔會都係老字號好味 D 呢... :mrgreen:

唔係呀,半島d都好好食架,我買左好多年啦,加上係迷你版,感覺無咁滯!!!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

Ka_Ying,

我都想訂3合迷你奶月, 請pm戶口資料給我, 謝謝

大宅

I need one box 半島迷你奶月餅禮盒

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

原文章由 talkative 於 07-7-10 16:21 發表
咁應該邊隻好味d呢 (嘉麟樓定半島)

I just called up and ask them. they use the same formula & ingredient to make the mooncake.

The person said peninsula brand are individually packed, while 嘉麟樓 are not individually packed. the box itself will be peninsula brand....

子爵府

原文章由 talkative 於 07-7-10 16:21 發表
咁應該邊隻好味d呢 (嘉麟樓定半島)
d~

大宅

未食過,好唔好食架???

男爵府

原來係半島出既月餅,唔係嘉麟樓出既月餅,真係多謝你地提供資料呀!我都唔知添,有無人訂嘉麟樓既月餅呢?我想訂呀!

原文章由 happykklam 於 07-7-10 17:01 發表
我覺得嘉麟樓好味d囉,真係一次過可以食晒成盒~

大宅

Please check PM, thanks!

原文章由 cocobean225 於 07-7-10 13:56 發表
我公司都一樣有呢個offer

如果有人可以晌尖沙嘴海港城pick up月餅,
我可以順便幫你地order.

有興趣please pm me.
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

I'm interested in, pls PM info to me. tkx!

大宅

畀面勳章

please check pm..

原文章由 cocobean225 於 07-7-10 13:56 發表
我公司都一樣有呢個offer

如果有人可以晌尖沙嘴海港城pick up月餅,
我可以順便幫你地order.

有興趣please pm me.

大宅

各位﹐如果想我幫你地買(尖沙嘴海港城pick up)的話﹐請pm我你的名及聯絡電話﹐我會電話同你地confirm

伯爵府

原文章由 cocobean225 於 07-7-10 21:20 發表
各位﹐如果想我幫你地買(尖沙嘴海港城pick up)的話﹐請pm我你的名及聯絡電話﹐我會電話同你地confirm

PLEASE CHECK PM.

THANKS
JOYCENGYW

別墅

畀面勳章

原文章由 cocobean225 於 07-7-10 21:20 發表

cocobean225
pm左您!
THX

大宅

半島月餅

半島迷你奶月餅禮盒黃(盒裝八件奶月餅每內黃) Name-------QuantityKa__Ying---- 2 boxes
mhw---------- 2 boxes
fundfund-------2 boxes
Wingtung-MaMe------15 boxes

半島特賞雙輝迷你月餅禮盒 (盒裝四件奶月餅及四件蛋蓮蓉月餅每內黃黃) Name-------QuantityKa__ ...

[ 本文章最後由 Wingtung-MaMe 於 07-7-12 21:37 編輯 ]

首頁
12345...7

尾頁

跳至