烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

民房

荃灣小巴黎越南餐廳

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

葵涌和宜合道個邊有間越南湯河係好正架!

詳細地址我唔知,總之你係和宜合道明星酒樓個條街一路向上行,過晒個球場,跟住再行多一個街口,係一條橫街轉入去,間鋪岩岩係一個商場o既樓梯口對面 (記憶之中係馬會對面)•

因為我行慣行熟唔會留意街名,以前返工會專登行上去食 (我公司係宏達,要行上去都好遠下)•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

原文章由 miriam 於 07-7-14 13:49 發表
葵涌和宜合道個邊有間越南湯河係好正架!

詳細地址我唔知,總之你係和宜合道明星酒樓個條街一路向上行,過晒個球場,跟住再行多一個街口,係一條橫街轉入去,間鋪岩岩係一個商場o既樓梯口對面 (記憶之中係馬 ...

叫有口福呀~~個商場叫金花!!!

大宅

原文章由 pong_bobo 於 07-7-15 17:01 發表

叫有口福呀~~個商場叫金花!!!

有口福係快餐店之麻..邊有生牛河食

應該係酒樓隔離呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 Mrs.Fan 於 07-7-16 12:55 發表

有口福係快餐店之麻..邊有生牛河食

應該係酒樓隔離呀

差唔多去到轉彎位,個門口左手邊係煮野o既粉麵檔位,通常行過門口 d 樓面都會係度叫 "越南牛河入黎坐" 咁囉•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至