親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

chickenwing2006 發表於 14-2-15 00:48
台北,kitty 机,下年先有緣再見
我舊年年尾坐長榮机由台湾轉机去福岡,竟然來回四程都係Kitty 机,开心到儍咗,第一次坐,係機上所有有Kitty 公仔嘅嘢都影一歺,包括埋隻纸杯同包沙糖,老公話我儍咗,几十歲人鐘意埋d卡通野,我話我冇女咋,如果唔係會改埋佢个名叫Kitty!

公爵府

回覆:漏洞價!! 台北復活節平機票!! (長榮$740)

昨晚我check時,雖然bug 仍在,但時間唔啱。轉頭再check 已經無後7 日揀。但仍多謝樓主報料。

禁止訪問

男爵府

哎呀~ 我太遲了~ ><

珍珠宮

heilok 發表於 14-2-15 10:37
昨晚我check時,雖然bug 仍在,但時間唔啱。轉頭再check 已經無後7 日揀。但仍多謝樓主報料。

...
唔洗客氣啦~ 下次有好野再報比大家知~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珊瑚宮

引用:Quote:heilok+發表於+14-2-15+10:37+昨晚我

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-15 發表
唔洗客氣啦~ 下次有好野再報比大家知~

小寶貝兒    發表於 14-2-15 17:08

珍珠宮

回覆:漏洞價!! 台北復活節平機票!! (長榮$740)

Thanks 樓主報料

但朋友無假,一定要紅日,回程時間唔好沒買到

下次一定要快點confirm

珍珠宮

yiu_mimi 發表於 14-2-15 16:54
Thanks 樓主報料

但朋友無假,一定要紅日,回程時間唔好沒買到
唔洗客氣~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-2-15+00:

原帖由 ycmami 於 14-02-15 發表
我舊年年尾坐長榮机由台湾轉机去福岡,竟然來回四程都係Kitty 机,开心到儍咗,第一次坐,係機上所有有Kitt ...

男爵府

回覆:小寶貝兒 的帖子

星期五,我都因呢個漏洞買咗4月14去18號返机票,埋單机票$790,超抵!但我驚佢call我退票

珍珠宮

fi-fi 發表於 14-2-16 17:17
星期五,我都因呢個漏洞買咗4月14去18號返机票,埋單机票$790,超抵!但我驚佢call我退票

...
放心, 佢原本就係做到4月15日出發, 所以你應該唔會比佢CALL你退票~
漏洞係明明最後做到4月15, 但結果直到7月10日都仲有呢個價呢~ 我比你更擔心啊~ 所以得閒就會上官網CHECK下~

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:fi-fi+發表於+14-2-16+17:17+星期五

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-17 發表
放心, 佢原本就係做到4月15日出發, 所以你應該唔會比佢CALL你退票~
漏洞係明明最後做到4月15, 但結果直到7 ...
點解我睇唔到架!

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+小寶貝兒+於+14-02-17+發表放

原帖由 maggielau0705 於 14-02-17 發表
點解我睇唔到架!
長榮已經發現漏洞,取消了

男爵府

回覆:小寶貝兒 的帖子

我今朝上網劃埋位,希望过到骨,否则要$1050

男爵府

回覆:12312 的帖子

不是發現漏洞,而係happy hours呢個優惠只做2月14、15號兩天

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我想買. 7 月已經無得揀了...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:我今朝上網劃埋位,希望过到骨,否则要$105

原帖由 fi-fi 於 14-02-17 發表
我今朝上網劃埋位,希望过到骨,否则要$1050
Why 要1050?我而家都plan緊酒店啦,佢應該唔會退票掛?

男爵府

回覆:gogoblue 的帖子

以家做緊果個二人同行優惠$1050起

珍珠宮

fi-fi 發表於 14-2-17 11:45
不是發現漏洞,而係happy hours呢個優惠只做2月14、15號兩天
佢本身係有呢個優惠, 漏洞位係在於原本出發日期最遲係4月15日, 但唔知佢地SET錯左D咩, 直到7月10日都有呢個價~

男爵府

回覆 小寶貝兒 的帖子

當日,我輸入4月14日去,但就唔比我襟18日回程,跟住我就輸入4月13日去、17日回,咁就入到去....跟住就喺個table度click 14日去18日回,咁就ok咗!

首頁

尾頁

跳至