媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2002既9月馬仔!!!新年喇喎!!!!

Atta 寫道 ﹕
請大家有時間就update bb既資料 ﹕

出生日/媽咪名/bb名/性別/出生時磅數/一歲時磅計數

21-Aug / Atta /亞麒/ 仔仔/ 6lbs/ 22lbs
2-Sep/ 小可愛媽媽/囡囡/ 6.1lbs/ 18lbs
3-Sep/ Nancy/ Fai Chung/ 仔仔/ 8lbs/25lbs
3-Sep/ orange/ 仔仔/ 6.25lbs/ 17lbs
3 Sep/LC/Michael/仔仔/7.6lbs/21lbs
4-Sep/ Tsuntsunbb / 鈱畯 / 仔仔 / 6.12lbs / 25lbs
6-Sep/ Sheeta/ 欣愉/ 囡囡/ 4.395kg (約9磅10安 士)/25.5lbs
6-Sep/ Crabmama/ ChingChing/ 囡囡/ 4.375kg/
7-Sep/ Virginia/ 毓纓/ 囡囡/ 7.12lbs/ 23lbs
7- Sep/ 李師奶/ 綽軒/ 仔仔/ 6磅差D/ 23磅
9-Sep/ Ms.M/ 泓道/ 仔仔/ 5.8lbs/ 21lbs
9-Sep/Esther/稀琳/囡囡/3.25kg/24lbs
11-Sep/ Kimmy/ 歷奇/ 仔仔/ 3.25kg/ 23lbs
12-Sep/ Candy/ 可頤/ 囡囡/ 2.92kg/19lbs14oz
14-Sep/ candy_yoyo/汶進/仔仔/3.32kg/26lbs
14-Sep/ suetyen/衍棠/仔仔/3.05kg/9.26kg
15-Sep/ Heidi_mom/ Heidi/ 囡囡/ 6.93lbs/ 20lbs
17-Sep/ Vivian/慧姿/囡囡/ 2.45kg/22lbs
19-Sep/ Ball/ 學霖/ 仔仔/ 6.5lbs/ 26lbs
19-Sep/ SmallSmall/ 諾妍/ 囡囡/ 6.10lbs/ 22lbs
19-Sep/ Rondan/ 昕澤/ 仔仔/ 7.6lbs/ 24lbs
19-Sep/ 劉太 / 家雋 / 仔仔/ 7.7lbs/ 23lbs
22-Sep/ Jennifer/ Rachel/ 囡囡/ 7.4lbs/ 24lbs
22-Sep/ Eva / Prudy / 囡囡/ 6.18lbs / 22lbs
25-Sept /Abbie媽咪 /Abbie 雅致/ 囡囡/ 6lbs/ 16.5lbs
26-Sep/ alanchoi/ 澤泓/ 仔仔/ 8lbs/ 28lbs
26-Sep/ Jessica/ Sabrina/ 囡囡/ 3.25kg/ 21lbs
28-Sep/ 肥媽/ 芍宜/ 囡囡/ 8.6lbs/ 17lbs

[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

Re: 2002既9月馬仔!!!新年喇喎!!!!

[size=xx-large]HAPPY NEW YEAR!!!

如果仲未入LIST既媽咪同BB.請再PM比我啦!!!
我會再整架喇.因為真係好BUSY.請唔好介意. :-P :-P
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

熱血勳章

I am here !!

子爵府

我到黎報到先

別墅

我都黎報到先

大宅

[size=large]

大宅

Sheeta,

我睇到『欣愉與小狗』的影片啦. 欣愉真係好得意呀.

你要向link度加返"www." before imagestation我地至睇到呀.

你先生點整到唔洗login都睇到片呀?

別墅

21-Aug /Atta /亞麒/ 仔仔/ 6lbs/ 22lbs
2-Sep/ 小可愛媽媽/囡囡/ 6.1lbs/ 18lbs
3-Sep/ Nancy/ Fai Chung/ 仔仔/ 8lbs/25lbs
3-Sep/ orange/ / 仔仔/ 6.25lbs/ 17lbs
6-Sep/ Sheeta/ 欣愉/ 囡囡/ 4.395kg (約9磅10安 士)/25.5lbs
6-Sep/ Crabmama/ ChingChing/ 囡囡/ 4.375kg/
7-Sep/ Virginia/ 毓纓/ 囡囡/ 7.12lbs/ 23lbs
7- Sep/ 李師奶/ 綽軒/ 仔仔/ 6磅差D/ 23磅
9-Sep/Ms.M/ 泓道/ 仔仔/ 5.8lbs/ 21lbs
11-Sep/Kimmy/ 歷奇/ 仔仔/ 3.25kg/ 23lbs
12-Sep/Candy/ 可頤/ 囡囡/ 2.92kg/19lbs14oz
15-Sep/ Heidi_mom/ Heidi/ 囡囡/ 6.93lbs/ 20lbs
19-Sep/ Ball/ 學霖/ 仔仔/ 6.5lbs/ 26lbs
19-Sep/ SmallSmall/ 諾妍/ 囡囡/ 6.10lbs/ 22lbs
22-Sep/ Jennifer/ Rachel/ 囡囡/ 7.4lbs/ 24lbs
26-Sep/ alanchoi/ 澤泓/ 仔仔/ 8lbs/ 28lbs
28-Sep/ 肥媽/ 芍宜/ 囡囡/ 8.6lbs/ 17lbs
4-Sep/ Tsuntsunbb / 仔仔 / 6.12 lbs / 28 lbs

子爵府

妙媽> 睇到段片啦, 欣愉好搞笑, 摸唔到叫, 摸到又叫...仲要狗仔食石頭添 :lol: :lol: :lol: 不過俾我老公見到實話咁危險, 咬個女點算呀

Candy> aiya...梗係可頤d菌過左你樹啦, 而家d腸胃炎菌好惡架, 小心身體快d好返, 星期日仲要去玩ma 唔好上黎啦要多多休息喇

大宅

Hi All
Happy New Year.

別墅

Small Small, Sheeta, AlanMa& Vincci Ma,

我04/1

大宅

Happy New Year !
萬般帶不走 唯有業隨身 多行善事 ~ 多得善果

大宅

Sheta
兩個小朋友都好可愛

Small
唔記得話你知﹐你honey 影到泓到好靚呀。 低贊。 可唔可以幫我晒返 hard copy??? 唔該晒先。

其他媽媽
重有沒有人比爸爸名我﹖﹖﹖

洋房

alanchoi 寫道:
Sheeta,

我睇到『欣愉與小狗』的影片啦. 欣愉真係好得意呀.

你要向link度加返"www." before imagestation我地至睇到呀.

你先生點整到唔洗login都睇到片呀?

happy new year

完全同意, 欣榆真係好得意

Michael 就冇咁好彩o羅, 佢俾隻貓還擊呀 :-(
不過佢仲係樂此不疲, 真係俾佢嚇親同激死 :-x

lc

子爵府

Ms.M, 唔使客氣...4/1會俾hard copy大家架啦

大宅

Ms.M
繼續叫我honey做劉生好喇 ... 易記D ^.^
萬般帶不走 唯有業隨身 多行善事 ~ 多得善果

複式洋房

Ronnie
昕澤剪左呢個新髮型,好似大個仔左好多,講個秘密俾你地聽,Agnes 出世到e+都未有剪過頭髮,因為實在太少

Ball & SmallSmall,
我真係去到寶山(個門口)空手回tim:-x ,不過 之後去左第2 個party吃喝玩樂:-P
Agnes e+仲係貼住膠布,希望快d好返 & 唔好有疤痕啦。

Alan Ma,
Alan 仔同Agnes 一模一樣,不過 Agnes就有流血,真係嚇到個心都跳埋出黎架,好彩Alan 仔無事。

Yen,
原來你都無去過私竇

Candy,
保重,希望你好快好返。

子爵府

劉太 寫道:
Ms.M
繼續叫我honey做劉生好喇 ... 易記D ^.^

咁又係喎

男爵府

細細,
都有人睇完片話危險架, 不過爸爸話佢兩個係儍人對儍狗, 儍鬥儍, 唔會危險得去邊喎。:lol: :lol: :lol:

至於餵狗仔食石仔呢個問題呢… 其實石仔係欣愉眼中嘅人間美味, 佢每次入吉澳嘅必食點心。咁請老友食嘢, 當然係搵啲佢覺得最好食嘅嘢啦。

亞倫媽,
我係好似post相去imagestation咁, 搵返個video, check返佢個properties再抄個link, 咁就唔駛login都有嘢睇喇。

LC,
我都覺得貓無狗仔咁友善, 所以通常都唔會俾欣愉行埋啲貓度。

Virginia,
我1/4多數出唔到嚟, 因為欣愉作緊玫瑰疹。:-(

Ms M,
爸爸叫Wilson呀。

大宅

sheeta 寫道:
亞倫媽,
我係好似post相去imagestation咁, 搵返個video, check返佢個properties再抄個link, 咁就唔駛login都有嘢睇喇。

等我試下先.
Testing

唔得喎??? 我而家連你的影片都睇唔到???

首頁

尾頁

跳至