跳至

首頁

尾頁

大宅

我pre-pregnancy 103 lbs, 最多重左31 lbs. 而家back to 103 lbs la! Breastfeeding 對我來講係最好既減磅方法, 我個pat pat &大脾仲slim過生之前, 不過個肚就仲係好鬆同大.

別墅

我本身95磅,陀住bb最高勁有成135磅 重咗成40磅,生完就110磅,現在102磅,都仲重咗7磅有多:-( :-( 都唔知點減~~~個肚腩係最嚴重的~~~
http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

大宅

之前平時102-104
大肚之前想整好d 身體,都肥左d,又去旅行食食食,我估105-110
高峰期 160磅, 我5個月果時個肚就好似人地生得咁, 又大又低
7個月時陪月仲話我個肚咁低一定早產,點知41weeks都生唔出要開刀
生完138磅, 個肚仲好似5個月咁大
now 120磅,仲有20磅要努力

返工放工,返到去7點幾又想陪下bb玩,完全搵唔到時間去游水,我為左仲未瘦返都喊左幾次:-( 我以前易肥易瘦, 要減十日八日就瘦返哂, 生完total out of control, 而家夏天又有肥又有肚紋,今年都唔洗諗著bikini:-( 行街都無興建買衫

複式洋房

之前一路keep住100lbs,大肚之後最高峰期130lbs,生完之後就快5個月,而家102lbs

大宅

bikini.....已經無可能lu,個肚花晒.:-(:-(:-(:-(

好難至搵到件叫做唔娘既一件頭呀

原文章由 barrybbmami 於 07-7-16 14:00 發表
之前平時102-104
大肚之前想整好d 身體,都肥左d,又去旅行食食食,我估105-110
高峰期 160磅, 我5個月果時個肚就好似人地生得咁, 又大又低
7個月時陪月仲話我個肚咁低一定早產,點知41weeks都生唔出要開刀
生完 ...

大宅

irenebbb, 係呀,一件頭果d 咪arene 果d law, 比賽款都ok o既,我最後買左長身果d 2件頭, 夠長cover 到個肚law,日本果d 都好靚o家, 你可以考慮下

我d 紋mostly係肚臍下面,條褲仔都cover 到8成,不過衰在仲有個大肚腩呢

大宅

點解你地減磅o禁快嘅! 我條腰已經完全消失左, 成個水筒噉! :-(

我有bb之前放縱左一輪, 120磅肥到135 , 依家生左5個月仲有143, 即係要減23磅至得回復原狀!! 本來都想放棄, 但聽到人地話我: 個肚仲係好似有左5個月”... 就真係好嬲. 兩個月前開始做瑜珈, 個人精神左但係無mug減磅. 為左唔想922日嘅 gathering 嚇親大家 , 依家決心要積極減肥, 我媽咪買左d健康產品比我試, 上個星期六開始食, 加埋繼續做瑜珈, 希望可以成功啦!

各位減跟肥姊妹, 一齊努力! 加油!

子爵府

畀面勳章

有bb之前一直44-46kg左右到就生前約一星期體重就67.5kg...到生完出院果日磅仲有58kg,而家bb4個幾月就黎5個月已經變返45kg,但仲有個衰肚腩死纏住我唔走

首頁

尾頁

跳至