烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

急: 平日邊間酒店有下午茶自助餐?

民房

通常都係五、六、日先有,我都想知邊度有呀,因為我係平日放假的。
原文章由 ohmama 於 07-7-16 13:07 發表

洋房

check this link:
http://www.foodeasy.com/hk/hotel-buffet.php?district=&period=t

原文章由 sillymamei 於 07-7-16 19:10 發表
通常都係五、六、日先有,我都想知邊度有呀,因為我係平日放假的。

禁止發言

男爵府

原文章由 ohmama 於 07-7-16 13:07 發表

marco polo 間spice market都ok架, 有時有hsbc / hang seng credit card仲有discount.

複式洋房

尖沙咀海景嘉福有, 之前問過, $100一位.

大宅

原文章由 mksnoopy 於 07-7-17 20:26 發表
check this link:
http://www.foodeasy.com/hk/hotel-buffet.php?district=&period=t

複式洋房

sheraton & 都會海逸.

民房

我昨天同朋友去炮台山一間餐廳食下午茶自助餐,我唔記得名啦!係英皇道180號1樓,好多雜誌有介紹,我咪諗住同朋友去試,$80一位,我自己就覺得唔抵食,服務又差,成個擺食物既地方只有一張枱加一個雪櫃,

先講張枱有咩食:什果、齋包包一大盤,三文治20件(切到1/4咁大),熱盤兩盤(次序為 通粉+蛋菜,無o西通粉後轉齋菜闊條面,想再食通粉都無),最過份係,佢話蛋糕係重點食品,見到個雪櫃有我最愛既Tiramisu,佢竟然話每次只有兩款蛋糕派比我地,其他唔派住,oh........我最愛既tiramisu,到我走到食唔到呀!正式有得睇無得食!我自己就覺得太少野食,太多人啦!都有成60人,三文治只有20件,人地叫佢加三文治,佢d staff就唔係好理,食到無o西mood............:-(

首頁

尾頁

跳至