跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日有去tea既媽咪, 黎呢度睇下相相呀~

http://www.slide.com/s/0uFeCenM3j-Kw3cLP_Jb1zDye_wOomf9?dir=-1

蚊芝媽, 今日同你坐得遠, 無得同你傾偈添, 你幾時得閒, 我地全職媽媽再出過黎high tea呀~

大宅

Thank you Thank you
原文章由 ricebb 於 07-7-17 00:50 發表

http://www.slide.com/s/0uFeCenM3j-Kw3cLP_Jb1zDye_wOomf9?dir=-1

蚊芝媽, 今日同你坐得遠, 無得同你傾偈添, 你幾時得閒, 我地全職媽媽再出過黎high tea呀~ ...

大宅

樂樂媽,好呀,不過呢兩個星期都未得住.要到七月尾.

每次同你地出黎tea我同蚊芝都好開心,不過尋日我就辛苦d,因為冇推架大車出黎,全程抱住蚊芝,因為想搭小巴,唔想次次都推上火車站,因為由我屋企推車上火車站要超過大半個鐘,如果屋企行去小巴站就十分鐘度,天氣太熱,上火車站唔多頂得順.

原文章由 ricebb 於 07-7-17 00:50 發表

蚊芝媽, 今日同你坐得遠, 無得同你傾偈添, 你幾時得閒, 我地全職媽媽再出過黎high tea呀~ ...

男爵府

哇, 好開心喎, 認吓人先~~

男爵府

原文章由 ctbaby 於 07-7-17 07:42 發表
樂樂媽,好呀,不過呢兩個星期都未得住.要到七月尾.

每次同你地出黎tea我同蚊芝都好開心,不過尋日我就辛苦d,因為冇推架大車出黎,全程抱住蚊芝,因為想搭小巴,唔想次次都推上火車站,因為由我屋企推車 ...

好呀, 你ok時pm我或打比我呀~
原來你出黎咁辛苦, 會唔會有其他地點方便你d呀?

男爵府

原文章由 cola_la 於 07-7-17 09:33 發表
哇, 好開心喎, 認吓人先~~

你下次出埋黎啦~ :lol :lol

子爵府

樂樂媽:

Thank you very much~除了卡樂B可以玩得開心之餘, 又可以跟peer group玩下, 在playgroup沒有咁o既機會架~

仲有: 我....我.....31/8之前, 都仲算係全職媽媽架, 唔好唔預我呀

如果想方便蚊芝媽, 去都會廣場得唔得呢?

大宅

哇,好開心BOR
間CAFE好正呀
ricebb,
有時我好羨慕你呀
可以成日同樂樂去街街

大宅

都會廣場.....都係火車站.....
不過唔推車可以去屋企樓下個小巴站搭車上火車站,由屋企行去樓下個小巴站,二分鐘都唔駛

原文章由 whitebunny 於 07-7-17 11:47 發表
樂樂媽:

Thank you very much~除了卡樂B可以玩得開心之餘, 又可以跟peer group玩下, 在playgroup沒有咁o既機會架~

仲有: 我....我.....31/8之前, 都仲算係全職媽媽架, 唔好唔預我呀http://www.hk-laufam ...

大宅

多謝樂樂媽分享 d 相 ... 我噙日影得幾張咋 ... 咪因為隻琳又響餐廳瞓著左成個幾鐘 lor ... 埃佢成日都係敢好失禮 , 所以次次同佢出黎同 d 朋友聚會, 一見佢未瞓就要預先影相, 下次見禁大 BB 要 party 喇 ... 我冇得做全職媽媽嫁

子爵府

喂....好happy呀, 下次我一家join你地呀...幾時就早d話我知呀

男爵府

原文章由 whitebunny 於 07-7-17 11:47 發表
樂樂媽:

仲有: 我....我.....31/8之前, 都仲算係全職媽媽架, 唔好唔預我呀http://www.hk-laufam ...

好呀, 等蚊芝媽有時間, 我地趁你放暑假, high 多次tea呀~

[ 本文章最後由 ricebb 於 07-7-17 17:42 編輯 ]

男爵府

原文章由 Alex@karina 於 07-7-17 11:54 發表
哇,好開心BOR
間CAFE好正呀
ricebb,
有時我好羨慕你呀
可以成日同樂樂去街街

alex媽,
係呀, 平日我成日去街街架....不過係買餸之麻, 有乜好羨慕喎:tongue:
我夠羨慕你有lunch hour, 放工可以行下街啦~ :lol :lol

男爵府

原文章由 ctbaby 於 07-7-17 12:23 發表
都會廣場.....都係火車站.....
不過唔推車可以去屋企樓下個小巴站搭車上火車站,由屋企行去樓下個小巴站,二分鐘都唔駛

ok啦, 咁下次就去都會廣場喇.....但係, 我未去過架 唔知有乜野食, 蚊芝媽, 你發板啦~~

男爵府

原文章由 ssuzne 於 07-7-17 15:29 發表
多謝樂樂媽分享 d 相 ... 我噙日影得幾張咋 ... 咪因為隻琳又響餐廳瞓著左成個幾鐘 lor ... 埃佢成日都係敢好失禮 , 所以次次同佢出黎同 d 朋友聚會, 一見佢未瞓就要預先影相, 下次見禁 ...

琳琳媽,

原來樂樂摸住琳琳大脾, 仲笑晒口添喎 :lol :lol :lol , 真係唔好意思添, 我個仔咁喉琴 經過琴日tea後, 我發覺女仔係斯文d, 而男仔真係好動好多, 個個都想爬上枱

男爵府

原文章由 SmallSmall 於 07-7-17 16:20 發表
喂....好happy呀, 下次我一家join你地呀...幾時就早d話我知呀

平日都得? 急不及待做全職媽媽呀~

大宅

係喎, 緊係樂樂覺得好肉地, 摸得好舒服, 所以好耐先放手

原文章由 ricebb 於 07-7-17 17:40 發表

琳琳媽,

原來樂樂摸住琳琳大脾, 仲笑晒口添喎 :lol :lol :lol , 真係唔好意思添, 我個仔咁喉琴 經過琴日tea後, 我發覺女仔係斯文d, 而男仔真係好動好多, 個個都想爬上枱

子爵府

原文章由 ricebb 於 07-7-17 17:41 發表
平日都得? 急不及待做全職媽媽呀~

梗係啦, 未做到都要請假黎呀...
不過我7月28日至31日唔係香港呀, 你地唔好約個幾日呀...

[ 本文章最後由 SmallSmall 於 07-7-17 20:28 編輯 ]

子爵府

卡樂媽,

等....埋我吖....我16/8放假呀 ~~

大宅

唔好意思朗朗琴日好扭計,真係失禮街坊!

原來佢真係好眼訓,一上的士就幾乎立即訓著,訓到返到屋企再放埋上床,奶都唔飲,直到6點幾先起身(佢平時好醒訓郁下都會起身)

下次都係要等佢訓飽先好出黎玩!

蚊芝媽,

我覺得你真係好勁,我淨係揹一個一陣都腰酸背痛,你仲陀一個揹一個!佩服佩服!!
不過你下次都唔好咁辛苦喇,地點就你啦.

首頁

尾頁

跳至