自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

警 方 繼 續 調 查 石 硤 尾 村 , 昨 日 一 名 兩 歲 半 女 童 墮 樓 的 案 件 , 女 童 延 至 早 上 終 告 不 治 。 由 於 女 童 家 人 情 緒 仍 未 平 伏 , 警 方 暫 未 為 他 們 錄 取 口 供 。 事 發 在 23 座 8 樓 一 個 單 位 , 一 名 獨 留 在 家 的 兩 歲 半 女 童 , 從 寓 所 跌 落 地 下 花 槽 , 被 途 人 發 現 報 警 。

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[ 本文章最後由 朱古力 於 07-7-17 11:42 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

very very very sad hear about this:-( :-( :-(

子爵府

最唔想聽倒既消息~:cry: 唉~~~~點解個媽咪會咁放心留個小朋友嚮屋企~後悔一生!!!:-(

侯爵府

好慘呀... 仲以為會大步攬過.... :-(

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yesyes:cry: :cry:

珍珠宮

:-( :-( :-(
一失足成千古恨:-|
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

好媽媽勳章

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

伯爵府

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

:-( :-( :-( :-(

伯爵府

死大陸婆:

妳害死左條生命了,妳的搖錢樹少了一棟了。

禁止訪問

別墅

:-( :-( 有d野發生左係無得返轉頭架, 家有小孩真係要好小心.
一時的疏忽會造成永遠無法彌補既傷痛.

原文章由 webjen 於 07-7-17 11:42 發表
一失足成千古恨:-|

伯爵府

:-( :-(

請不要再獨留小朋友在家 無論什麼理由

子爵府

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

li個教訓對佢阿媽黎講, 實在太大啦. :-( :-( :-(

大宅

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

水晶宮

唔好獨留兒童在家中呀!
咩理由都唔得!
有事要行開一陣,咪搵鄰居幫手囉!

大宅

唔好話獨留小朋友係屋企, 我試過望少一眼阿女都跌左落床, 所以一次都唔試得架之前都試過唔少呢d case ….話時話, d 大陸女人都幾好, 落左黎拎綜援過活, 唔駛返工, 又可以揍女返學放學; 我呢, 返工朝97, 阿女要工人睇, 有時真係拎綜援仲好

原文章由 方方媽媽 於 07-7-17 12:04 發表
唔好獨留兒童在家中呀!
咩理由都唔得!
有事要行開一陣,咪搵鄰居幫手囉!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至