嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無提供?

洋房

How old is your child? "New Super Mario" and all relevant series are interesting for kids over five. For younger, actually those games end with "XXXX右腦達人" can help 腦部發展and easy to capture.

原文章由 vc 於 07-7-18 15:14 發表
有無提供?

禁止訪問

大宅

cooking mama 好好玩

大宅

有無提供?

你地提供d game我個都有玩ah.. 仲有 brain age, 比佢玩呢d好過玩其他野lor! 請問有無game 係可以比小朋友畫畫or 填色呢?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 vc 於 07-7-20 10:11 發表

你地提供d game我個都有玩ah.. 仲有 brain age, 比佢玩呢d好過玩其他野lor! 請問有無game 係可以比小朋友畫畫or 填色呢?

我囡囡玩緊個"1088-女孩遊戲", 有得填色架~~~~

侯爵府

畀面勳章

有一個新的hello kitty遊戲都好啱小朋友玩, 特別係女仔.... 都係一啲益智games, 小遊戲.... 例如:數魚.... 記憶遊戲....

民房

我朋友個仔玩nds上左引, 玩到飯又唔食,功課又唔做, 唔比佢玩就會發皮氣, 好似癲左咁, 大家小心處理.

洋房

咁你買的時候一定冇同佢agree玩的時間表le. 我覺得如果你講明每星期可以玩幾耐同只可以邊日玩, 持之以恆, 小朋友都ok喎, 冇扭計.:-P

原文章由 dedepapa 於 07-7-22 10:16 發表
我朋友個仔玩nds上左引, 玩到飯又唔食,功課又唔做, 唔比佢玩就會發皮氣, 好似癲左咁, 大家小心處理.

男爵府

can you tell me where to buy this game? tks.
原文章由 YuYuMother 於 07-7-20 19:50 發表

我囡囡玩緊個"1088-女孩遊戲", 有得填色架~~~~

男爵府

I want to know where to buy the hello kitty game. thank you.
原文章由 misslo 於 07-7-20 22:21 發表
有一個新的hello kitty遊戲都好啱小朋友玩, 特別係女仔.... 都係一啲益智games, 小遊戲.... 例如:數魚.... 記憶遊戲....

別墅

五星級大鼠

別墅

ndsdog,cooking mama,.....many

男爵府

好媽媽勳章

太鼓達人.....勁正呀.....係玩打鼓嫁......D音樂係日本,我個女不知幾LIKE呀....不過用兩枝筆玩

大宅

五星級大鼠係咪即係料理鼠王呢?

另hello kitty 個game係叫咩名呢?

原文章由 mo777777 於 07-7-26 17:33 發表
五星級大鼠

禁止訪問

大宅

有無提供?

CookingMumMum

大宅

有無提供?

CookMumMun

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我個仔都係假期先有得玩咋!!即星期六,日..
暑假都係一樣..所以佢自己習慣左平日係一句都唔會問可唔可打
nds 架!!

原文章由 dedepapa 於 07-7-22 10:16 發表

大宅

首頁

尾頁

跳至