跳至

首頁

尾頁

大宅

睇下張新相, 而家冇咁甜, 成日攪攪震

原文章由 EMILYYWN 於 07-12-4 14:33 發表
望住妳囝囝都夠啦, 甜到漏呀

洋房

唔係呀,仲好得意呀! 不過你地有無發覺bb呢個月大個左好多,穎穎豬呢幾日表情多多,識得聽你講野,仲扮聽唔明,比佢激死!

原文章由 CTjunior 於 07-12-4 23:33 發表
睇下張新相, 而家冇咁甜, 成日攪攪震

大宅

wah, 里度好熱鬧wor!!:lol:

大宅

原文章由 TinyRabbit 於 07-12-4 23:42 發表
唔係呀,仲好得意呀! 不過你地有無發覺bb呢個月大個左好多,穎穎豬呢幾日表情多多,識得聽你講野,仲扮聽唔明,比佢激死!

係呀, 佢哋仲好黏人呀, 一塊貼身膏藥!!:-( :-(

大宅

係呀! 我阿Be都大個咗好多, 樣成日好似唔同咗, 遲D又要update嗰張相

原文章由 TinyRabbit 於 07-12-4 23:42 發表

大宅

張新相是BBQ時影嘅. 你睇佢似唔似話 "唔知點解媽媽爸爸帶我去BBQ嘅, 我都未有牙 " 真比佢激死!

大宅

里度好多貓頭鷹, 飛黎飛去

原文章由 snoopydog26 於 07-12-4 23:44 發表
wah, 里度好熱鬧wor!!:lol:

大宅

有冇人呀 唔通zzzzzzzzz

大宅

近排灰姑娘冇蒲頭! 家務忙好頭痕

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 CTjunior 於 07-12-8 00:47 發表
有冇人呀 唔通zzzzzzzzz

我執緊衫...
洗完哥哥一機被舖校服, 再來今日新買的fleece~

洋房

公司block左BK,屋企又壞電腦,成個月無上BK...你地幾好嘛?

大宅

嘩!乜你都咁早呀?聽日唔洗返工咩?
原文章由 TinyRabbit 於 07-12-29 01:57 發表
公司block左BK,屋企又壞電腦,成個月無上BK...你地幾好嘛?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 TinyRabbit 於 07-12-29 01:57 發表

你幾好嗎?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 3.2. 於 07-12-29 02:18 發表
嘩!乜你都咁早呀?聽日唔洗返工咩?

我估佢返5 day :loveliness:

大宅

TinyRabbit,

你好嗎?
呢度d post 一日唔上來都睇唔切,你要慢慢嘆

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hi .....
我哋唔係幾好,追post都追成日,我哋玩緊CNY前搬大屋呀

男爵府

放左二日假,而家一d都追唔到lu .....

原文章由 醜樣豬 於 07-12-29 12:45 發表

hi .....

大宅

Hi Hi 不過遲d又見la!
冇上BK噤耐, 身唔痕咩

大宅

喂, 你Dpost勁難追 慢d都唔明?-(

原文章由 醜樣豬 於 07-12-29 12:45 發表

hi .....

大宅

我又估佢返5日 佢公司building成日show話要環保, save energy:tongue:

原文章由 kerkermui 於 07-12-29 08:10 發表

我估佢返5 day :loveliness:

首頁

尾頁

跳至