跳至

首頁

尾頁

版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-1-2 09:58 發表

無錯,我仲讀緊小學,,,,,,,,,小倩你呢

高你一級囉

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-1-2 09:45 發表

十幾年前你都好成熟喎

細過emily 少少~

伯爵府

原文章由 chunyatmama 於 08-1-2 09:52 發表

冇謂追.....冇謂追......

追得到.. 又未必好!

伯爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-1-2 09:58 發表

無錯,我仲讀緊小學,,,,,,,,,小倩你呢

係喇~係喇!
:tongue:

我只不過係.. 未停過做part-time啫!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-1-2 10:12 發表

高你一級囉

係喎............

版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 kerkermui 於 08-1-2 10:19 發表

係喇~係喇!
:tongue:

我只不過係.. 未停過做part-time啫!

穿膠花

伯爵府

原文章由 小倩 於 08-1-2 10:25 發表

穿膠花

我老豆開間家庭式工廠, 我3歲就做包裝部女工.. 人地玩lego, 我都係差唔多.. 同學落街玩, 我放咗學返工廠~ 幫手趕貨~
大d, F.1啦, 幫老豆去中環/TST d洋行收數
F.4 就去學book-keeping, 做數
跟住就賣咗俾人(執咗)喇.. 屋企一路都好窮.. 年年都唔使交學費

我每年summer都有做summer job, 無停過..

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 kerkermui 於 08-1-2 10:34 發表

我老豆開間家庭式工廠, 我3歲就做包裝部女工.. 人地玩lego, 我都係差唔多.. 同學落街玩, 我放咗學返工廠~ 幫手趕貨~
跟住就賣咗俾人(執咗)喇 ...

咁你都好生性喎 細細個去收數大D去做數

版主

原文章由 kerkermui 於 08-1-2 10:34 發表

跟住就賣咗俾人(執咗)喇 ...

跟住就賣咗""俾人

BTW, 我細個都穿過膠花, 貼過公仔衫 (阿嫲响廠拎返嚟做)
大啲阿媽又响隔離屋拎錶返嚟入芯~

版主

我係做咗阿媽先有機會玩lego咋

伯爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-1-2 10:38 發表

咁你都好生性喎 細細個去收數大D去做數

係呀~~

伯爵府

原文章由 小倩 於 08-1-2 10:40 發表

跟住就賣咗"你"俾人

我無人要架~係c6咁蠢!

子爵府

me 2!
原文章由 小倩 於 08-1-2 10:45 發表

子爵府

叫你kkm,
多謝你的祝福.
原文章由 kerkermui 於 08-1-2 10:50 發表

我無人要架~係c6咁蠢!

王國長老

原文章由 小倩 於 08-1-2 10:45 發表

me too

子爵府

我成日都出街, 唔痴家, 唔駛買玩具, 剩係鐘意music box.
原文章由 醜樣豬 於 08-1-2 14:42 發表

me too

王國長老

原文章由 tpmak 於 08-1-2 14:50 發表
我成日都出街, 唔痴家, 唔駛買玩具, 剩係鐘意music box.

你daddy mami慳唔少$$

首頁

尾頁

跳至