嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

將軍澳新都城三期果間轉左手, 無賣麵包超人了:-(
以後唔知去邊度買??
Anyone knows??

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

柴灣小西灣藍灣半島, 商場UG (即係地下上一層), 都有賣面包超人衣服/鞋 SOCK/用品等等既.

原文章由 nausica 於 07-7-21 23:35 發表
以後唔知去邊度買??

大宅

原文章由 nausica 於 07-7-21 23:35 發表
以後唔知去邊度買??

oh no, 咁果到仲有冇賣hello kitty

男爵府

係咪講緊三期嗰間x樂町? 我星期四行過仲見佢有面包玩具同精品呀

大宅

原文章由 szeszes 於 07-7-21 23:43 發表
柴灣小西灣藍灣半島, 商場UG (即係地下上一層), 都有賣面包超人衣服/鞋 SOCK/用品等等既.

小西灣太遠了, 我想搵九龍啊!

大宅

原文章由 pandacat_bb 於 07-7-22 00:35 發表
係咪講緊三期嗰間x樂町? 我星期四行過仲見佢有面包玩具同精品呀

你留意下, 佢地無左面包衫仔, 依家全部都係賣平野多, 無晒日本貨, 仲有, 以前果個突眼金魚sales唔見左, 新來左兩個未見過的sales, 所以我懷疑佢地轉左手啊!

大宅

我見過荃灣城市中心有一間精品店有麵包超人衫賣, 不過上網買會唔會平d呀?

大宅

原文章由 BearMom 於 07-7-22 10:39 發表
我見過荃灣城市中心有一間精品店有麵包超人衫賣, 不過上網買會唔會平d呀?

上網邊度有啊? 我唔想買淘寶貨喎 你知唔知有無日本website有得賣啊?

男爵府

葵涌廣場3樓都有間舖
專賣包包同kitty既野架

大宅

原文章由 pandacat_bb 於 07-7-22 00:35 發表

唔好意思啊, 我今日行過原來唔係有樂町啊, 我係講緊新雅酒樓隔幾間鋪果間啊, 因為平時都無留意d名 有樂町就女仔野多d, 男仔好少, 而且d衫size好細, 我個b唔岩著

別墅

好媽媽勳章

太子始創中心1/F, {仙迪}, 油站側匯豐銀行旁入口,一上扶手電梯就見 多款但都貴!
原文章由 nausica 於 07-7-22 20:11 發表

唔好意思啊, 我今日行過原來唔係有樂町啊, 我係講緊新雅酒樓隔幾間鋪果間啊, 因為平時都無留意d名 有樂町就女仔野多d, 男仔好少, 而且d衫size好細, 我個b唔岩著
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10711;80/st/20051223/n/Kan+Yuet/k/8288/age.pngurl=http://www.TickerFactory.com/][/url][url=http://www.TickerFactory.com/]

首頁

尾頁

跳至