美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

如題..
做左的人有冇咩負作用?做左多久?

子爵府

回覆:大家敢唔敢做激光矯視

我老公做左,係浸會做 好ok,你可以聽免費講座先 , 我老公做左1萬8千幾

子爵府

引用:如題..做左的人有冇咩負作用?做左多久?

原帖由 ya114 於 14-02-23 發表
如題..
我做左10年啦,當時300度散光,600近視,而家25度近視,無加深,未見有負作用。

子爵府

引用:如題..做左的人有冇咩負作用?做左多久?

原帖由 ya114 於 14-02-23 發表
如題..
當時做優惠,二人同行每人$9800

大宅

回覆:ya114 的帖子

做左一個月多D,各方面都十分滿意

男爵府

我做左,好滿意,早做早享受

男爵府

做咗超過十年啦,近視無加,但一向有眼乾問題,做完會更乾!

barbora

公爵府

做咗4年幾
無副作用
因為唔洗再帶con,改善咗眼乾問題
左眼依家有25度遠視
唔影響日常生活,完全唔覺
養和做,二萬幾
但做果時真係超驚

大宅

做左10年,在法國醫院做,無任何負作用,當時一隻眼800幾度,另一隻700幾,做左之後睇野好清,無乜點加度數(近視)

伯爵府

畀面勳章

我同我c6都做左有4年喇,佢係旺角中心既醫生到做,我就係佐敦做既。。
我地到宜家都冇深到呀,而且兩個都唔洗再戴con超方便

公爵府

回覆 ya114 的帖子

補多少少資料
我當時兩隻眼都約600度, 有少少散光
養和包做後5年
每年一次免費視光師驗眼

珍珠宮

虎到金來勳章

我都做咗13年左右,係St. Teresa做,當時大約2萬幾,我揾指定醫生做!450度近視有百幾度散光,一次過清晒!無任何所謂負作用。

男爵府

引用:我都做咗13年左右,係St.+Teresa做,當時大

原帖由 SARIDON 於 14-02-23 發表
我都做咗13年左右,係St. Teresa做,當時大約2萬幾,我揾指定醫生做!450度近視有百幾度散光,一次過清晒! ...
那位医生,Thx

珍珠宮

虎到金來勳章

5年前開始唔幫人做眼科手術,只係睇症,你要的話我PM你,佢話就算醫生過咗50歲對手有未必百分百定,眼科手術比較細緻,佢好有醫德架!

男爵府

我係佐敦眼科中心醫生做,2 萬,做左差不到 5 年,於開頭一個月加深左 75 度近視,
但我本身一隻眼做 0,一隻眼留 50 度比老花,所以最終係一隻眼 75 度同另一隻 125 度。好彩呢幾年無再加深。。
但都有好既,因為老花睇野唔駛攞開,近睇都唔會頭暈。
副作用係我叫夜盲症,因為暗啲既環境睇野差左,唔夠光睇野會傷神好忟。。

男爵府

雖然一年內包做番好,但我唔敢再做,放棄權利了。。

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆:大家敢唔敢做激光矯視??

後生可能會做,而家嫁左人吾會、亦吾敢做了。

複式洋房

回覆:island811 的帖子

唉!原本左右眼各200度左右,可以唔帶眼鏡的。自從生完仔後,現在變左4百幾度,但左眼就無事⋯⋯
所以都唔知做唔做激光好

侯爵府

引用:做咗超過十年啦,近視無加,但一向有眼乾問

原帖由 barbora 於 14-02-23 發表
做咗超過十年啦,近視無加,但一向有眼乾問題,做完會更乾!
咁做完激光係咪以後都唔可以帶con架啦??
因為我成900度近視,一直都好想做!但我又係好貪靚既人,勁愛帶color con,大眼仔!

別墅

我都做左10年,後果幾好,無咩加深同負作用……

首頁
12345...6

尾頁

跳至