跳至
[2005年] 游泳班

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

各位參加左星期六開班既同學仔,

頭先打過去泳會re-confirm, 已經收齊form, 而且會係同一班, 但由於follow既同事冇返工, 要星期四先至會有電話通知再约時間, 我地唯有再等多幾日......

大宅

畀面勳章

yeah!

豆b昨晚已經同豆父加緊操練,去游夜水

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該晒焯焯媽
咁我地個班同學仔係咪有8個人報咗呀

男爵府

焯媽

thanks 班小朋友又可以一齊玩啦!

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

焯媽,

Thnkx for the information !!! Have been busy playing these two days.......CU gals/guys this Sat !!

Sophie媽
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

複式洋房

游泳班

我將同學仔既名俾佢check, 佢話全部8個小朋友都有份(如果佢冇睇錯同埋鬥雞的話...)

大宅

畀面勳章

在陸上唱遊我們都走來走去唔理區先生,可以想像到時都幾亂...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

如果班細路夠膽走來走去, 我諗個導師赫到暈

原文章由 NewSnoopy 於 24/7/2007 14:13 發表
在陸上唱遊我們都走來走去唔理區先生,可以想像到時都幾亂...

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

8個........except Nam Nam AND...........Sa Sa ?? So, I will be the only girl in the class lor ??

原文章由 yanmy 於 07-7-24 12:27 發表
我將同學仔既名俾佢check, 佢話全部8個小朋友都有份(如果佢冇睇錯同埋鬥雞的話...)
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

仲有小怡呀

原文章由 fungwongphie 於 24/7/2007 14:28 發表
8個........except Nam Nam AND...........Sa Sa ?? So, I will be the only girl in the class lor ??

珍珠宮

Dear all,

I have just received the call from 卓倫. See you @ 2:45pm this sat la ~~~

[ 本文章最後由 fungwongphie 於 07-7-25 14:02 編輯 ]
何謂不誠實使用電腦??

大宅

畀面勳章

唔知係咪好多學生呢...由姓馮打 打到姓吳...要一日! 我剛剛才收到call呀!

意粉:

你唔駛替教練擔心,我們的小朋友走來走去,佢唔會理的,親子班多數都係家長緊張,捉番個細路回來。教練真係唔理果d逃學威龍呀!總之邊個stay在水中,勤勞的學多d咯。

我妙想天開,我們8個比4個$啦,一個上水,一個下水...走馬燈。(其實孖b應該咁做...反正都唔覺。)

珍珠宮

Dou B,

EE made a mistake when pressing the edit/reply buttons.....it turns out that her original message was erased......and she is too lazy to retype the previous message......and so lor...........EE has just received the call ga ja.........

sorry to mislead you......CU.

Aunt Flo
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

Dou B,

You have missed out sth. The twins will go wherever together ga. Can't you remember a scene when Ms Au brought the first group (with Sum Sum in) and walked pass the other group, Hei Hei did try to pretend that he belonged to the same group mer ??

Therefore, this won't work.

Sophie上

原文章由 NewSnoopy 於 07-7-25 14:18 發表
唔知係咪好多學生呢...由姓馮打 打到姓吳...要一日! 我剛剛才收到call呀!

意粉:

你唔駛替教練擔心,我們的小朋友走來走去,佢唔會理的,親子班多數都係家長緊張,捉番個細路回來。教練真係 ...
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

1. 我見游泳池三歲以下入場免費, 咁我地要唔要帶咩證明
2. 我好耐無去過泳池, 咩係"家庭更衣室"?

[ 本文章最後由 chum 於 07-7-25 15:19 編輯 ]

大宅

畀面勳章

又野蠻又言語不通,好明顯唔夠3歲啦,唔駛証明!:lol:

(其實係好似地鐵咁,量高度。)

男爵府

Sophie Mami

孖b去旅行時不論香港�當地出入境部,都問邊個係邊個, 因為passport 張相太似, 有個關員仲唔知死走去問孖b, 你係咪heihei, heihei 答yes! 問sumsum 時答no! 攪到佢意為自己問相同果個.

豆媽呢招可能得喎

原文章由 fungwongphie 於 07-7-25 14:40 發表
Dou B,

You have missed out sth. The twins will go wherever together ga. Can't you remember a scene when Ms Au brought the first group (with Sum Sum in) and walked pass the other group, Hei H ...
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

chun ma

家庭更衣室是指可以一家大細用同一個浴室, 不分男女. 通常不在男/女更衣室內. 獨立的一處, locker 會在浴室外面, 而浴室要工作人員開門, 用完要通知工人. (有d門會自己lock) .

原文章由 chum 於 07-7-25 15:16 發表
1. 我見游泳池三歲以下入場免費, 咁我地要唔要帶咩證明
2. 我好耐無去過泳池, 咩係"家庭更衣室"?

珍珠宮

e...........how many 家庭更衣室/swimming pool ga ??

BTW, could sb please tell me if I could wear my contact lens during the class ga ?? otherwise, I can't see anything gor wor............and do I have to bring my goggles with me nei......

原文章由 Mrswong1998 於 07-7-25 16:16 發表
chun ma

家庭更衣室是指可以一家大細用同一個浴室, 不分男女. 通常不在男/女更衣室內. 獨立的一處, locker 會在浴室外面, 而浴室要工作人員開門, 用完要通知工人. (有d門會自己lock) .
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

sophie ma

我未去過深水埗泳池唔肯定有幾多個家庭室, 上次我去過葵盛泳池就4個家庭浴室, 家庭室d locker 都大d 一個就夠用.
我估我地d家長唔洗游, 帶眼鏡/contact lens 都唔怕, 你有冇有近視度數的潛鏡, 不過我有時都係用普通的潛鏡又有contact lens (但一定要確保唔入水).

原文章由 fungwongphie 於 07-7-25 16:43 發表
e...........how many 家庭更衣室/swimming pool ga ??

BTW, could sb please tell me if I could wear my contact lens during the class ga ?? otherwise, I can't see anything gor wor............and ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至