跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我真係無諗過我個頭會入水喎, 我諗住 帶contact lens, 唔帶游鏡 but 帶帽 (你估得唔得呢 )

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Ethan Ma and Twins Ma,

Thank you. I think a hat is a must......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

畀面勳章

訓練池水深只及成人腰部,如果大家唔係順便游番兩個堂的話,根本唔會整濕個頭。

個海關係咪玩呀,問孖b邊個係邊個。問完佢自己都唔識分啦。

豆b班裡面都有對孖仔,(大家看他的校園相便知),我昨晚問豆b同學的名字,佢差不多全部都講到,除了果對孖仔,豆b次次都唔答,一係skip過,一係就話"they are twins." (就算張相得其中一個都係咁答。)

大宅

畀面勳章

我又要找電話了...請問有無孖b電話呀,豆父今日忘記帶水鞋比孖b呀!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日游泳班好好玩呀 豆b同意粉仔果然係軟硬天師, 兩個都著同款bob the builder游衣

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Sophie went to swim with BaB on Sun tim ar ~~

原文章由 chum 於 07-7-28 20:54 發表
今日游泳班好好玩呀 豆b同意粉仔果然係軟硬天師, 兩個都著同款bob the builder游衣
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

大宅

畀面勳章

哈哈!豆父都有講呀!豆父仲話叫我以後都唔駛去游泳班,佢話豆b好難攪,如果有我在,他一定會有更多逃跑的要求,下令叫我不要來呀!

不如咁啦,呢個課程完畢,我們約去海灘玩啦

原文章由 chum 於 07-7-28 20:54 發表

男爵府

豆媽

游泳班真係好好玩呀! 孖b重同豆b玩潛去水下面睇對方, 好好笑!
最辛苦係d媽咪&爸爸, 好似去左游泳減肥班咁
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

sophie

平時上開心豆芽組你咁斯文, 原來你一落水係咁大膽!

原文章由 fungwongphie 於 07-7-30 09:48 發表
Sophie went to swim with BaB on Sun tim ar ~~
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

珍珠宮

Aunt Mrs. Wong,

Not only you, even my Mimi didn't expect me to be so brave ga.

Sophie上

原文章由 Mrswong1998 於 07-7-30 10:33 發表
sophie

平時上開心豆芽組你咁斯文, 原來你一落水係咁大膽!
何謂不誠實使用電腦??

複式洋房

焯焯貫澈左佢一向得個樣既作風, 喊足成堂, 仲要好似樹熊咁攬住我, 難為我返到屋企隻手攰到好似唔係自己咁..

大宅

畀面勳章

yanmy,
都預計焯焯係咁啦 !佢就係斯文人

比多d時間佢啦,千祈咪迫佢呀!唔係一唔like,以後都唔玩水仲弊!

珍珠宮

Dear all,

BTW, Sophie's friend will likely be joining our class next Sat.
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

星期六上堂前導師咪話小朋友好能會發燒... 我無留心聽書... 點解呀 意粉仔當晚真係發燒

而家我同佢都病咗, 希望星期六之前好返啦.

大宅

畀面勳章

噢~意粉媽無聽書。

等我呢個無上課的人話你知啦。

據平日成日都唔聽人講野的豆父話,(但果日佢居然有聽):
因為教練話耳仔入水小朋友唔識整番出來,好容易有菌。叫大家記得當晚捉住小朋友打側佢地躉下...當時仲捉左豆b來示範。

(我發覺豆父一同運動有關的題目,自然留心好多。)

男爵府

今日細b都發燒呀:cry: 唔知大b有冇事.

原文章由 chum 於 07-7-31 16:23 發表
星期六上堂前導師咪話小朋友好能會發燒... 我無留心聽書... 點解呀 意粉仔當晚真係發燒

而家我同佢都病咗, 希望星期六之前好返啦.

男爵府

豆媽

我地都冇聽書tim:-( :-( 冇幫細b整d水出來.:-( :-(

原文章由 NewSnoopy 於 07-7-31 16:44 發表
噢~意粉媽無聽書。

等我呢個無上課的人話你知啦。

據平日成日都唔聽人講野的豆父話,(但果日佢居然有聽):
因為教練話耳仔入水小朋友唔識整番出來,好容易有菌。叫大家記得當晚捉住小朋友打側佢地躉下... ...

珍珠宮

aya........hope you two would recover v soon !!! I think I caught flu again as well..........

Sophie is OK wor. We went to swim on Sun too tim......next time we should prepare sth warm for them to drink after the lesson. I did try to 'dun' the water from Sophie's ears but I have doubt on whether I did it right (I was daydreaming when the coach taught us what to do....... ).

[quote]原文章由 chum 於 07-7-31 16:23 發表

而家我同佢都病
何謂不誠實使用電腦??

大宅

畀面勳章

既然如此,大家下次請教練再示範多次啦!教練係男護士嘛,好health conscious.

豆b上次上完堂,豆父帶左佢去飲豆漿...凍的!

珍珠宮

豆B叔叔冇聽哂書呀 ~~~

Sophie上

原文章由 NewSnoopy 於 07-8-1 09:48 發表
既然如此,大家下次請教練再示範多次啦!教練係男護士嘛,好health conscious.

豆b上次上完堂,豆父帶左佢去飲豆漿...凍的!
何謂不誠實使用電腦??

首頁
12345...6

尾頁

跳至