跳至

首頁

尾頁

男爵府

CARLA
相片係 最少要有500KB 即係多過都OK呀

原文章由 carla.lam 於 07-8-7 23:43 發表
JojoB:
我找暈晒成個Album都找不到符合規格既相丫,(一係就大於1M,一係就細於500Kb),點算好呀?

男爵府

已收到CARFOON & ELIVISBB既FORM

YUMIYU
我重未收到你果張呢..

原文章由 Yumiyu 於 07-8-6 19:21 發表
我琴日已經 send 左 form !!如果收唔到請通知我~ thank you very much!!
sorry so late!!

大宅

我想問下, 我張bb大頭相係我scan落部電腦度, 已經係jpeg file, 但係因為係証件相, 所以得90.x kb, 係咪太細呀? 係咪唔啱用? 我試過scan時轉為tif. file, 咁就去到7xx kb, 但係tif. file你地接唔接受呀?

男爵府

LISA
你SCAN時將個FILE 乘大佢(即係 正常100% 家下改做300%或者400%) 用番JPG 唔好用TIFF
JOJO

[quote]原文章由 lisabank 於 07-8-8 14:05 發表
我想問下, 我張bb大頭相係我scan落部電腦度, 已經係jpeg file, 但係因為係証件相, 所以得90.x kb, 係咪太細呀? 係咪唔

大宅

jojob~

有無收到我張from同相呀?

原文章由 JojoB 於 07-8-8 14:10 發表
LISA
你SCAN時將個FILE 乘大佢(即係 正常100% 家下改做300%或者400%) 用番JPG 唔好用TIFF
JOJO

[quote]原文章由 lisabank 於 07-8-8 14:05 發表 ...

洋房

JojoB & bol:
敗敗敗!我又有問題需要你0地協助呀!:-( :-( :-(
1. 我簡中ge全家福先得310Kb呀?得唔得?又或者有咩野辦法可以解決架?
2. BB相係唔係一定要大頭相或半身相呀?全身相得嗎?

複式洋房

唔好意思, 因電腦有問題, 巳經send form

大宅

我想問,比錢要過數去邊個a/c ?

男爵府

全家福先得310Kb ->我怕出來效果會濛
BB相 -> 可以大頭相,半身相,全身相 我地到時會就版面位

原文章由 carla.lam 於 07-8-8 22:19 發表
JojoB & bol:
敗敗敗!我又有問題需要你0地協助呀!:-( :-( :-(
1. 我簡中ge全家福先得310Kb呀?得唔得?又或者有咩野辦法可以解決架?
2. BB相係唔係一定要大頭相或半身相呀?全身相得嗎?

男爵府

1歲紀念冊

36彩頁(8" W x 5" H) 軟皮書面
內有
- BB Profile
- BB相片
- 父母心聲
- 活動花絮

Sample http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/lovemessage_0609/album?.dir=/6979scd
(鳴謝0601提供紀念冊樣本)

$84 一本

如訂購者會出席1PARTY, 便可於場內領取
如未能出席之訂購者, 可選擇郵寄 (本地平郵$8.2; 掛號 +$13)

每人不限訂購數量

報名方式
之前已報左名既媽媽 請於你名後加上你電郵 以便我地發訂購表格給你們 (請填好後 發回收件人)

交相方式
請於8月10前交BB相片到 [email protected]

A) BB相片大頭相OR 半身相 500KB以上
B) 全家福相片 及500KB以上

交父母心聲方式
請放810日前交父母心聲到 [email protected]
中文字 50字內
英文字 130字內

*報名後可隨時交相和父母心聲, 請盡早交回 以便統籌工作*

大宅

JojoB,

今朝成功跟住你嘅方法scan左張相啦, 今晚放工返屋企會即刻send相同心聲的.

Thanks!

原文章由 JojoB 於 07-8-8 14:10 發表
LISA
JOJO

[quote]原文章由 lisabank 於 07-8-8 14:05 發表 ...

大宅

JojoB,
我已經將相及心聲分別 send 左去兩個 email 度啦~ 如果有問題請通知我啦~
thanks~

大宅

我都send 左了, 50 字太小了.

相, 我都係3佰幾kb, if 有問題, 請單聲, 唔該o西 !

別墅

JojoB,
我已經send 了(改好)的父母心聲 及相片,
我有一張相得500幾kb, 如果唔ok 記得通知我喎!
Thanks!

洋房

JojoB,
我已經將相及心聲分別 send 左去兩個 email 度啦~ 如果收唔到請通知我~ thanks~

我簡ge兩張心水相都係得300幾Kb,
希望效果唔會太差啦!

男爵府

報名已截止了

查詢付款 及 詳細資料
請到以下網址
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1093930&pid=18324287&page=1&extra=page%3D1#pid18324287

洋房

JojoB:
如果未能出席1PARTY, 選擇郵寄者,係唔係要將郵寄ge費用都入埋數到戶口度?

男爵府

CARLA.LAM

請跟據我付款事意既post到
先交左你既指定金額

我要有書向手 再磅過確實左郵費 先通知你地

在17/8 之後我會再通知各位 問領取方法

謝謝留意

jojob

原文章由 carla.lam 於 07-8-10 16:45 發表
JojoB:
如果未能出席1歲PARTY, 選擇郵寄者,係唔係要將郵寄ge費用都入埋數到戶口度?

大宅

JojoB,
我已經send 了父母心聲及相片(400-640KB),
如果效唔果唔ok請通知我。
Thanks.

**明天入數**

洋房

JojoB: 收到!THX!

首頁

尾頁

跳至