親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 claudiafung_86 的帖子

Legoland Hotel & Festive Hotel 都有風筒KFC, 泰國餐館 & Burger King 都可以用Credit Card(At least 可以用 Master Card, 因有"Master Card Welcome" 標誌)

店小二和文東記 都可以用Credit Card

claudiafung_86  謝謝你!{:1_1:}  發表於 14-2-26 22:22

複式洋房

回覆 JonMum 的帖子

Yes. SG150.00 return trip.

複式洋房

回覆 amon28 的帖子

只是鏡效果,很多相機都有

複式洋房

回覆 jenniferkwok 的帖子

Theme Park 收1800 hours,可以叫司機喺Theme Park 外等

複式洋房

回覆 cat221 的帖子

我會玩Theme Park 1 日, kitty+thomas 玩大半日。但要自行安排交通。我知都幾近。

複式洋房

Legoland Hotel 有 Free WiFi, 新加坡我停留得3日(確實得2日)所以無租Pocket WiFi 或買 data card.

複式洋房

回覆 yamiyami 的帖子

Please refer to 43#

複式洋房

回覆 joyce10142003 的帖子

Please refer to #43. Updated.

男爵府

回覆:dearoptions 的帖子

請問Legoland theme park 啲遊戲有冇高度限制,我仔得95cm,驚冇乜邊樣啱佢玩?

男爵府

引用:我3月中去,+想搭白牌車由星加坡到新山,+會

原帖由 evasoncat 於 14-02-24 發表
我3月中去, 想搭白牌車由星加坡到新山, 會在新山住3晚.
可否PM白牌車的資料?
thx ...
可否比白牌車聯絡?唔該!

大宅

dearoptions 發表於 14-2-26 20:42

Yes. SG150.00 return trip.

$150 坡紙, 只係由馬來西亞去 SENTOSA 酒店, 好似貴左啲喎, 成 $1000 港幣

大宅

回覆 dearoptions 的帖子

你所訂嘅房間不是只可3大人及小童入住嗎? 但你4大1細去食早餐冇問題嗎?

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:請問Legoland+theme+park+啲遊戲有冇高度限

原帖由 KYCHOW1231 於 14-02-27 發表
請問Legoland theme park 啲遊戲有冇高度限制,我仔得95cm,驚冇乜邊樣啱佢玩?

...
上星期去,同行有個92cm嘅小朋友去,都玩咗7.8樣野

KYCHOW1231  唔該哂!  發表於 14-2-27 16:02

複式洋房

請問有去legoland waterpark玩嗎?
如果係legoland hotel stay 1晚,
應該去waterpark先定theme park 先呢....
謝謝

複式洋房

回覆 lovelysamsam 的帖子

I will spend more time in Theme Park.

大宅

引用:請問有去legoland+waterpark玩嗎?如果係leg

原帖由 lovelysamsam 於 14-02-27 發表
請問有去legoland waterpark玩嗎?
如果係legoland hotel stay 1晚,
應該去waterpark先定theme park 先呢... ...
我下個星期就出發, 第一日住新山traders, 第二日去theme park 玩,住legoland 酒店, 第三日玩water park, 下午出返新加坡

複式洋房

SG150 for Return Trip.

複式洋房

回覆 joyce10142003 的帖子

早餐包兩大兩細 only - 因為第一日,有兩個人唔願起身,好遲至落去餐廳,企門口個Staff 都走左,因此多左兩個大人都唔使比extra錢

大宅

回覆:dearoptions 的帖子

想請問你第一晚係食legoland意大利餐,第二晚食商場內泰國餐,咁第三晚食咩呢?因為我4月都會住三晚,唸緊三餐晚飯食咩,thanks

複式洋房

回覆 eeoye 的帖子

一間唔好食的中國餐館 (商場內)

首頁

尾頁

跳至