自由講場

跳至

首頁
12345...51

尾頁

男爵府

原文章由 renren 於 07-7-24 18:23 發表
我都係住紅磡,又係想打...不過有隻小魔怪阻頭阻勢
個小魔怪

renren 你個小魔怪好cute

大宅

真係好岩呀,正確黎講我個仔都係2歲8個月(11月出世)
佢今年會出九龍塘讀呀(根德園),你個仔讀邊間呀???

原文章由 ritaor66 於 07-7-24 22:45 發表
喂喂喂....咁岩ge...我個仔都係2歲8個月jor....又係今年k1
咁你仔仔讀邊間kg呀

大宅

比你笑死我啦...

原文章由 ritaor66 於 07-7-24 22:46 發表
我無所謂bor....我only識甩"白板"jor

大宅

好媽媽勳章

原文章由 kwan0520 於 07-7-24 07:49 發表
我每晚都係yahoo打架,都好好玩

me too, but not every night, only fri and sat. play for only 4 rounds lor. after moving to canada, i have not played (real person) for 6 yrs la

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

畀面勳章

唔係喎..... 我住元朗架....... 我都在上水返工啦..... 有格van仔8蚊雞咋.......就到我屋企路口...........

原文章由 waiwing 於 07-7-24 22:40 發表
都好喎,不過你地住天水圍呀?對我黎講好似遠左d呀...

伯爵府

我個仔又係出九龍讀呀...不過係出九龍城民生low
依家咪擔心緊佢到時辛苦呀:-(
阿仔又係11月bor...喂..我地咁近,得閒出黎tea 一tea都好bor
原文章由 waiwing 於 07-7-24 22:59 發表
真係好岩呀,正確黎講我個仔都係2歲8個月(11月出世)
佢今年會出九龍塘讀呀(根德園),你個仔讀邊間呀???

伯爵府

係咪係石湖墟果度搭果d紅van呀
原文章由 misslo 於 07-7-24 23:24 發表
唔係喎..... 我住元朗架....... 我都在上水返工啦..... 有格van仔8蚊雞咋.......就到我屋企路口...........

大宅

好呀,有機會一齊出黎飲杯茶食個飽
第時咪可以一齊湊仔返學跟住去行下街...
我就唔係好擔心佢返學辛苦,話哂一程火車就到...

原文章由 ritaor66 於 07-7-24 23:28 發表
我個仔又係出九龍讀呀...不過係出九龍城民生low
依家咪擔心緊佢到時辛苦呀:-(
阿仔又係11月bor...喂..我地咁近,得閒出黎tea 一tea都好bor

伯爵府

嗚...我要轉車呀:-( :-( :-(
初步會比佢搭褓姆車先low :cry:
原文章由 waiwing 於 07-7-24 23:35 發表
好呀,有機會一齊出黎飲杯茶食個飽
第時咪可以一齊湊仔返學跟住去行下街...
我就唔係好擔心佢返學辛苦,話哂一程火車就到...

侯爵府

畀面勳章

係紅van, 但唔知係咪石湖嗰度, 我知在上水馬會附近囉..........

原文章由 ritaor66 於 07-7-24 23:29 發表
係咪係石湖墟果度搭果d紅van呀

伯爵府

果度算係la...舊樓果邊吖嘛...你教邊間?
原文章由 misslo 於 07-7-24 23:40 發表
係紅van, 但唔知係咪石湖嗰度, 我知在上水馬會附近囉..........

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我諗無乜邊個肯同我打, 因為我打一蚊一番架jar
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

畀面勳章

我在上水邊到教...........?? 唔好講啦....... 總之係大校來架......

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我都係住將軍澳(坑口), 個個星期五(响旺角雀會)都同bk媽咪打雀雀

原文章由 emilykawaii 於 07-7-24 23:09 發表
我都好耐好耐無打啦,我住將軍澳有無人有興趣

珍珠宮

我見好多人都住係上水喔!

我想問如果星期六來我家 - 粉嶺聯和墟 - 謹龍圍有幾多人有興趣呢?

粉嶺火車站有小巴直接到, 打的話就20蚊有找!

我真係想搵返幾隻腳來開
好好過每一天......

大宅

原文章由 monkey妹 於 07-7-25 10:45 發表
我都係住將軍澳(坑口), 個個星期五(响旺角雀會)都同bk媽咪打雀雀

哈哈哈哈哈......我都有份架
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

大宅

原文章由 jacquesau 於 07-7-25 10:45 發表
我見好多人都住係上水喔!

我想問如果星期六來我家 - 粉嶺聯和墟 - 謹龍圍有幾多人有興趣呢?

粉嶺火車站有小巴直接到, 打的話就20蚊有找!

我真係想搵返幾隻腳來開

http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

伯爵府

好媽媽勳章

但係打麻雀, 咁小朋友邊個睇呀?-(
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

珍珠宮

好羡慕喔!個個星期五呀!夜晚打?打幾多圈呀?

[quote]原文章由 monkey妹 於 07-7-25 10:45 發表
我都係住將軍澳(坑口), 個個星期五(
好好過每一天......

首頁
12345...51

尾頁

跳至