自由講場

跳至

首頁
45678...51

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

梗係可以啦:mrgreen:
我pm左聯絡比你, 你都pm定比我啦, 方便約腳

原文章由 Y's 於 07-7-25 16:18 發表
我都住得好近tko架~可唔可以預埋我呀~ :loveliness: :loveliness: :loveliness:

大宅

我住天水圍!!無打2年幾啦!!超想打~~
不過我打開最大8番$64or96都得
好鬼想打
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

翡翠宮

落力得你呀 .......

原文章由 monkey妹 於 07-7-26 10:05 發表

大宅

原文章由 monkey妹 於 07-7-26 10:05 發表

我都PM左你喇~Please check~

公爵府

作死你:tongue:

原文章由 楊桃 於 07-7-26 10:09 發表
落力得你呀 .......

公爵府

己收到啦

原文章由 Y's 於 07-7-26 10:13 發表

我都PM左你喇~Please check~

禁止訪問

翡翠宮

對我黎講, 10番$256已經係極限啦 ........

原文章由 5Y 於 07-7-26 10:41 發表
到你食左10番之後收512 , 你就會覺得好彩打大jet'' . 大上大落嘛, 好刺激呢 ... 哈哈

公爵府

係呀好刺激架 我就大細都打(全沖128/256/512都ok)

好刺激呢 ... 哈哈

大宅

我最大都係打8番$256, 唔敢打到10番啦, 收512時係happy, 不過要俾我就會勁肉尺喇~

到你食左10番之後收512 , 你就會覺得好彩打大jet'' . 大上大落嘛, 好刺激呢 ... 哈哈

公爵府

出沖3番16/32我都肉尺喎

原文章由 Y's 於 07-7-26 11:04 發表
不過要俾我就會勁肉尺喇~

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

阿闊太,

你想我心臟病發咩

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係啦, 出沖一次就冇o左5日買送錢......實在太刺激喇

我最大都係打8番$256, 唔敢打到10番啦, 收512時係happy, 不過要俾我就會勁肉尺喇~

子爵府

通常我都係打3番至8番,但如果打到10番,任何一鋪打和大家就會拎某個數目出黎,五蚊又好十蚊又好,儲起當jackpot)!!!咁如果自摸10番除左收原本應收果份之外就可以拎埋jackpot啦!!!(咁多年我都係試過幾次咋)

公爵府

我好鐘意打有jackpot架夠刺激

原文章由 野人好索子 於 07-7-26 11:16 發表
任何一鋪打和大家就會拎某個數目出黎,五蚊又好十蚊又好,儲起當jackpot)!!!咁如果自摸10番除左收原本應收果份之外就可以拎埋jackpot啦!!!(咁多年我都係試過幾次咋)http ...

禁止訪問

大宅

Y's baby

哈哈! 我以前都成日打牌,和舊同學和屋企人打多, 10番256,自從生左仔後,以經好耐無打啦.

大宅

ME TOOOOOO~我都有打jackpot, 玩法完全一樣, 試個打16圈到最尾先食自摸10番, 可以收成千蚊ga, 好刺激~

原文章由 野人好索子 於 07-7-26 11:16 發表

通常我都係打3番至8番,但如果打到10番,任何一鋪打和大家就會拎某個數目出黎,五蚊又好十蚊又好,儲起當jackpot)!!!咁如果自摸10番除左收原本應收果份之外就可以拎埋jackpot啦!!!(咁多年我都係試過幾次咋)http ...

子爵府

原文章由 monkey妹 於 07-7-26 11:27 發表
我好鐘意打有jackpot架夠刺激

試過有一次,我朋友自摸10番,佢開心到尖叫,不過呢一叫就攪到我對耳"won"左兩日,後來每次同親佢打牌都開玩笑講叫佢要冷靜D!!!

子爵府

原文章由 Y's 於 07-7-26 11:44 發表
ME TOOOOOO~我都有打jackpot, 玩法完全一樣, 試個打16圈到最尾先食自摸10番, 可以收成千蚊ga, 好刺激~

我都試過就黎打完的時候至自摸10番,收哂所有應得的錢之後由輸到傻變左最後倒贏幾百蚊......爽嘩!!!!!!!

首頁
45678...51

尾頁

跳至