跳至

首頁
34567...16

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

yes, we are 真係咁有緣!
let's find a sunday and goes out together!
Remember keep away from my car if you see me! It is because my driving technic is very very........poor!

原文章由 天藍 於 08-1-22 21:55 發表
ac321,

真係羨慕你一仔一女, 一個好字
無諗個同你真係咁有緣, 之前係其他topic已成日
見到你, 估唔到你仔仔同我仔仔又係同年同月同日生,
希望佢地有機會做埋同班同學 更加開心!!!
哦~~原來321係 ...

男爵府

ac321,

我地真係好有緣
你駕駛技術唔好唔怕, 有老公錫你車你咪仲好,
唔使自己煩, 係香港渣車技術一定要好人多
車多, 眼明手快。
如果我渣車仲c, 我好大頭蝦, 所以都係唔好啦!
費時危害他人性命。
BK多左好多好得意d公仔, 好Q~~:;pppp:
原文章由 ac321 於 08-1-23 17:29 發表
yes, we are 真係咁有緣!
let's find a sunday and goes out together!
Remember keep away from my car if you see me! It is because my driving technic is very very........poor!

侯爵府

好媽媽勳章

就係因為呢十幾年都係老公車出車入,久到我連出街都認吾到路,有時想自己靜雞雞出下街都吾得:;pppp:

係呀,我决定提早係3月比大仔返K1,因為佢成日話要返學,我冇曬佢付 ..............

原文章由 天藍 於 08-1-24 17:06 發表
ac321,

我地真係好有緣
你駕駛技術唔好唔怕, 有老公錫你車你咪仲好,
唔使自己煩, 係香港渣車技術一定要好人多
車多, 眼明手快。
如果我渣車仲c, 我好大頭蝦, 所以都係唔好啦!
費時危害他人性命。
BK多 ...

男爵府

ac321,

有老公車好幸福, 唔認得路唔緊要,
老公繼續車出車入:lol:
甘你大仔3月返K1會返邊間???
係屋企近近地返住先定係......
我仔仔上年8月都返開始緊Nursery,
仔仔好鍾意返學返得好開心, 同學左
好多野。
你仔仔都好好, 好好學自己提出要返
學, 乖仔!!!

原文章由 ac321 於 08-1-25 14:26 發表
就係因為呢十幾年都係老公車出車入,久到我連出街都認吾到路,有時想自己靜雞雞出下街都吾得:;pppp:

係呀,我决定提早係3月比大仔返K1,因為佢成日話要返學,我冇曬佢付 ..............

...

侯爵府

好媽媽勳章

我比佢返宣道幼稚園(將軍澳坑口個間)K1下午班,行路約5分鍾,好方便!
因為佢出年8月都係係呢間讀k1(上午班),咪當早d比佢適應,d校服又吾使再買過曬

原文章由 天藍 於 08-1-25 23:53 發表
ac321,

有老公車好幸福, 唔認得路唔緊要,
老公繼續車出車入:lol:
甘你大仔3月返K1會返邊間???
係屋企近近地返住先定係......
我仔仔上年8月都返開始緊Nursery,
仔仔好鍾意返學返得好開心, 同學左
好多野。
你仔仔 ...

男爵府

ac321,

宣道我聽人講口啤都唔錯, 都幾好架!
祝你仔仔開學愉快!

all mama,

明天天氣會跌到得10度, 大朋友同小
朋友出門都著多件衫, 唔好i凍親!
我仔仔都咳左四日都未好, 幾日都無返學,
大家都要保重身體!!!
原文章由 ac321 於 08-1-28 13:10 發表
我比佢返宣道幼稚園(將軍澳坑口個間)K1下午班,行路約5分鍾,好方便!
因為佢出年8月都係係呢間讀k1(上午班),咪當早d比佢適應,d校服又吾使再買過曬

...

侯爵府

好媽媽勳章

坦白講,at that moment, 我只希望比到1個快樂既童年佢!

原文章由 天藍 於 08-1-30 10:42 發表
ac321,

宣道我聽人講口啤都唔錯, 都幾好架!
祝你仔仔開學愉快!

all mama,

明天天氣會跌到得10度, 大朋友同小
朋友出門都著多件衫, 唔好i凍親!
我仔仔都咳左四日都未好, 幾日都無返學,
大家都要保重身體 ...

男爵府

ac321,

我都想比仔仔一個快樂童年, 所以都心大心細~~

all mama,

明天會好凍, 大朋友同小朋友出門都著多件衫,
保重身體唔好凍親!
原文章由 ac321 於 08-1-30 14:50 發表
坦白講,at that moment, 我只希望比到1個快樂既童年佢!

侯爵府

好媽媽勳章

禁妳仔仔鍾吾鍾意反N1? 會吾會sat and sun 都想反學呀?

原文章由 天藍 於 08-1-30 23:58 發表
ac321,

all mama,

保重身體唔好凍親!

侯爵府

好媽媽勳章

今曰真係好凍呀!!

原文章由 天藍 於 08-1-30 23:58 發表
ac321,

all mama,

保重身體唔好凍親!

男爵府

ac321,

我仔仔好鍾意返學成日都要返學, 星期六日都話要返,
放學返到屋企又會同我講下學校d趣事, 感覺仔仔又大
個仔, 好開心架! 你大仔返學後, 你都會感受到, 到時
上來同大家分亨下!!!
今日好凍, 真係好凍
好似有排凍到新年都會凍~~
原文章由 ac321 於 08-1-31 13:52 發表
禁妳仔仔鍾吾鍾意反N1? 會吾會sat and sun 都想反學呀?

侯爵府

好媽媽勳章

我都希望會仔仔好鍾意返學and成日都要返學,禁我就放心比仔仔系樹讀到K3.....

原文章由 天藍 於 08-1-31 23:28 發表
ac321,

我仔仔好鍾意返學成日都要返學, 星期六日都話要返,
放學返到屋企又會同我講下學校d趣事, 感覺仔仔又大
個仔, 好開心架! 你大仔返學後, 你都會感受到, 到時
上來同大家分亨下!!!
今日好凍, 真係好凍 ...

男爵府

ac321,

小朋友好快適應環境, 加上返學甘多小朋友
一齊玩一定好開心~~
你仔仔幾多號開學(第一日返學)???
原文章由 ac321 於 08-2-1 13:16 發表
我都希望會仔仔好鍾意返學and成日都要返學,禁我就放心比仔仔系樹讀到K3.....

侯爵府

好媽媽勳章

學校話3月1日係佢第一日返學,但我已經答應同佢係2月尾去旅行,去半個月,3月中先返hk. 但返2or3日又放2weeks 復活節,所以我打算4月1日先比佢第一日返學....可以比少成個月學費!

原文章由 天藍 於 08-2-1 16:13 發表
ac321,

小朋友好快適應環境, 加上返學甘多小朋友
一齊玩一定好開心~~
你仔仔幾多號開學(第一日返學)???

男爵府

ac321,

你去邊到旅行咁開心去半個月???
四月先返學都好, 比少一個月學費好好多!
原文章由 ac321 於 08-2-4 12:50 發表
學校話3月1日係佢第一日返學,但我已經答應同佢係2月尾去旅行,去半個月,3月中先返hk. 但返2or3日又放2weeks 復活節,所以我打算4月1日先比佢第一日返學....可以比少成個月學費!

...

侯爵府

好媽媽勳章

我打算去臺灣,自由行,主要留係墾丁and綠島 度假,嗰到d'山'糊'群 一流!

原文章由 天藍 於 08-2-5 09:24 發表
ac321,

你去邊到旅行咁開心去半個月???
四月先返學都好, 比少一個月學費好好多!

男爵府

台灣我都係去過台北個邊, 未去過墾丁個邊, 你玩得開心d,
到時返來同我地講下好唔好玩???
今年你既小朋友利是錢收獲豐唔豐富???
同過年去咗邊到玩???
而我一家人都係就圍去d親戚朋友屋企拜年,
都係飲飲食食~~
祝大家鼠年進步! 萬事如意!:恭: :喜: :恭: :喜:
ote]原文章由 ac321 於 08-2-5 11:10 發表
我打算去臺灣,自由行,主要留係墾丁and綠島 度假,嗰到d'山'糊'群 一流!

[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章

I will buy the air ticket today in the afternoon.
I also want to go to Japan in the end of March. I will check the ticket at the same time. I want to see the 'flower fall.....I don't know how to say in english

原文章由 天藍 於 08-2-9 22:52 發表
同過年去咗邊到玩???
都係飲飲食食~~
祝大家 ...

侯爵府

好媽媽勳章

I haven't open their 利是 until now. As we are too lazy to go around for 拜年, I think there are only some hundered ......as my 62 99 and their relative usually give 20x2 利是 to my kids.
However, I will give all the 利是 that I prepeared and have't given to others to my kids after 年15.........Therefore, they will have around 1000 more!

原文章由 天藍 於 08-2-9 22:52 發表
同過年去咗邊到玩???
都係飲飲食食~~
祝大家 ...

[ 本文章最後由 ac321 於 08-2-12 10:44 編輯 ]

男爵府

各位,

情人節快樂!
甜甜蜜蜜幸福快樂!

首頁
34567...16

尾頁

跳至