跳至

首頁

尾頁

大宅

我最鐘意就系幫人架喇

原文章由 irisfung 於 07-8-8 13:58 發表
美少女戰士,

No problem! Deal 呀!豪夠1千萬比你又點話,只要藥到病除,保証永不翻發!

大宅

我係請個工人比阿媽幫下佢, 睇住bb都係會阿媽.

原文章由 felicityfun 於 07-8-8 13:55 發表
Miffy-miffy,

我系過來人我好明白你c6,因為之前我無b既時候我c6死都話唔請工人,不過依家有左bb 唔請唔得, 而且婆婆都唔會全天候bb, 所以我迫住都要請工人, 但系請工人有一樣野唔好, 佢一定無自己人0甘 ...

大宅

原文章由 ckkjoe13 於 07-8-8 14:04 發表
龍鳳媽
星期日先同熙熙覆完疹, 江醫生話隻耳仔好得8899啦, 唔駛再覆疹住啦 希望真係好番晒, 唔駛再睇啦:loveliness:

子爵府

miffymiffy,

乜你有左咩 我無上黎一排真係out 晒添, 係呢, 有左幾多個月呀, bb幾時出世

原文章由 Miffy-miffy 於 07-8-8 13:36 發表
我都係比阿媽湊, 不過都比番差不多請工人嘅$佢. 雖然c6唔like請工人, 但細b出年出世, 計過都係請個工人抵d.

%

大宅

0甘就好好多了~~ 而且到時峰峰都可以讀N1啦, 起碼你媽咪唔會再0甘辛苦要照顧2個BB了:loveliness:

原文章由 Miffy-miffy 於 07-8-8 14:07 發表
我係請個工人比阿媽幫下佢, 睇住bb都係會阿媽.

男爵府

我想問下n1是不是不同nursery呀? 我見nursery入學年齡係三歲呀????-(
原文章由 felicityfun 於 07-8-8 14:10 發表
0甘就好好多了~~ 而且到時峰峰都可以讀N1啦, 起碼你媽咪唔會再0甘辛苦要照顧2個BB了:loveliness:

大宅

13,

duncan仔前日再see doctor, e生話如果今晚都重有黃鼻涕,就要食擴生素o拉!我就勁頭痛,今晚試o下可唔可以早D !

原文章由 ckkjoe13 於 07-8-8 13:52 發表
iris
Duncan仔依家點呀? 你唔舒服, 有無休息下呀?

大宅

Miffy-miffy,

多謝你呀!

原文章由 Miffy-miffy 於 07-8-8 14:02 發表
等我幫下你啦 ~~~ 病菌快d走開 !!!!

快d好番去party呀 !!

子爵府

按 照 目 前 預 測 途 徑 , 天 文 台 將 於 下 午 至 黃 昏 考 慮 發
出 3 號 強 風 信 號 。

子爵府

我想問你地知唔知paty果日d bb車放係邊架? bb 有無位坐架?因為我諗緊帶唔帶車仔好?-(

男爵府

車仔通常放係自己個位附近, 帶好d, 唔係要成日抱住阿b呀.
原文章由 Bebichhichi 於 07-8-8 15:24 發表
我想問你地知唔知paty果日d bb車放係邊架? bb 有無位坐架?因為我諗緊帶唔帶車仔好?-(

子爵府

一張table 坐幾多family架? 車仔可以放係自己個位附近架?因為我個晚要返mami到帶車仔唔方便, 真係煩啦

原文章由 bbkingdom 於 07-8-8 15:38 發表
車仔通常放係自己個位附近, 帶好d, 唔係要成日抱住阿b呀.

男爵府

4個family呀, 即係8個大人+4個B囉~

原文章由 Bebichhichi 於 07-8-8 15:45 發表
一張table 坐幾多family架? 車仔可以放係自己個位附近架?因為我個晚要返mami到帶車仔唔方便, 真係煩啦

子爵府

yuki 媽,

thx

原文章由 yon 於 07-8-8 15:47 發表
4個family呀, 即係8個大人+4個B囉~

子爵府

又話過左2000post 都照開新msg既, 點解今次遲左咁多都無人開架
等我呢個無聊人開啦, 大家快d過去say hi啦

首頁

尾頁

跳至