自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:阿媽唔見電話咁少事都會嚇親!!咁佢份人都

原帖由 藍藍 於 14-02-26 發表
阿媽唔見電話咁少事都會嚇親!!咁佢份人都好唔適宜生存~
同意

子爵府

BK Milk勳章

地球真係好危險. 少少嘢咁驚.快返回火星!

公爵府

唔應該帶埋私人情緒返工, 不過無謂自己勞氣幫人教女, 上得山多終遇虎, 下次如果你請假出定email 比佢cc 埋老闆叫佢幫手跟, 仲要攞埋receive confirmation.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

momomoie 發表於 14-2-26 11:11

返火星做公主好d
sam gor

火星都有火星人,木星可能適合D

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

畀面勳章

ninjarabbit 發表於 14-2-26 11:20
sam gor

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

伯爵府

回覆:係我唔體諒你

算啦,而家啲人都無咁架啦。
我公司個少爺都係咁上下。

我: 你今日執錯啲貨俾第二間舖喎。
佢:係咩,唔緊要啦,放係度慢慢賣囉。
我:果間舖成日話你執錯野喎。
佢:咁我好忙嘛,你知朝早有幾忙啦!又唔夠時間。
我:咁你可以早一晚執定,夜晚唔忙。
佢:總之,執錯放係度慢慢賣囉。

再有n 次。 每星期有n次啲客返轉頭話佢找少錢,我同佢講,小心啲啦,啲客知道你成日找錯錢,遇著衰既入黎屈你就大鑊。佢話有cctv. 我話cctv 唔係咁既用途,再講每次個客話找少幾多,你只會即時俾番咁多佢。佢話,唔緊要啦,啲客唔會咁衰,呃人既。

p. s. 公司唔大,銀頭既coins 唔數,每日少一百幾拾無人知的。

盛盛媽咪  咁你慘 D  發表於 14-2-26 11:58

大宅

畀面勳章

引用:佢好細架?

原帖由 亞貴 於 14-02-26 發表
佢好細架?

我的心肝寶貝, 小魔怪 ^o^

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+盛盛媽咪+於+14-02-26+發表我

原帖由 mrschocolate 於 14-02-26 發表
有無試過佢放假,你幫佢答email? 如無,會唔會佢係唔想做埋你個份,所以咁樣

...

大宅

畀面勳章

引用:呢個同事無膊頭之餘﹐玩野玩出面喎下次﹐最

原帖由 neko138 於 14-02-26 發表
呢個同事無膊頭之餘﹐玩野玩出面喎

下次﹐最好爆左鑊既時候老闆問起﹐你就可以篤佢出黎
我做唔出, 有次佢累我孭鑊我都無爆佢出啤, 佢一直都無出聲

公爵府

= =其實冇做老實講聲唔好意思,通常都冇事,唔明點解係都要撐

大宅

畀面勳章

引用:如果覆漏果個+email+係好重要,匯報上司處

原帖由 JoanC 於 14-02-26 發表
如果覆漏果個 email 係好重要,匯報上司處理。如果係好少事,一次半次,我會提下就算,講得太僵,難再合作 ...

翡翠宮

回覆 盛盛媽咪 的帖子

咁你就傻啦
大家互相 support, 幫你哽一次半次; OK 無所謂.
佢咁既態度, 我一定推佢出去死; 仲要送佢一程.

大宅

畀面勳章

引用:而家D人係咁架,個責任唔係自己度,一定係人

原帖由 stepchk 於 14-02-26 發表
而家D人係咁架,個責任唔係自己度,一定係人地度
有次仲好笑, 唔答人 email 嘅理由係人哋問嘢串, 唔覆佢住 ! 救命

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:句句頂到恒最攞命

原帖由 9594 於 14-02-26 發表
句句頂到恒最攞命

simple is the best~

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:句句頂到恒最攞命

原帖由 9594 於 14-02-26 發表
句句頂到恒最攞命

simple is the best~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

彼此彼此!!!!?佢邊一句係道歉呀!?

大宅

回覆:係我唔體諒你 ? 定係你公主病發作 ? (稍長)

大宅

畀面勳章

引用:彼此彼此!!!!?佢邊一句係道歉呀!?

原帖由 丫雅 於 14-02-26 發表
彼此彼此!!!!?佢邊一句係道歉呀!?
佢當然唔會道歉啦, 佢永遠係弱者... 被人蝦嗰個... 贏哂啦

侯爵府

BK Milk勳章

回覆:係我唔體諒你

又係搬阿媽上台

珍珠宮

盛盛媽咪 發表於 14-2-26 11:48
我覺得佢係 A 字膊, 佢放假我跟足佢 D email, 我絛氣先唔順 !
咁佢好無賴

首頁

尾頁

跳至