單親天地

跳至

首頁
45678...20

尾頁

大宅

揍女已經係一個好好既運動, 另外加上我隔星期會同同事打羽毛球,
其實運動可以減肥又可以增肥嫁, 只要你食野o岩時間就得嫁喇 ..
不過, 另一方面, 我都怕自己過肥嫁, 體重回升得太快, 自己又為食左好多, 有時食到唔停得口添呀 .. haha

原文章由 dllau 於 07-9-9 23:26 發表
Hi Shirley and 1973

wow, 你地就好喇, 咁廋, 真係羡慕死人, 我成日比個女笑我肥

大宅

dllau

個問題係太瘦呀

原文章由 dllau 於 07-9-9 23:26 發表
Hi Shirley and 1973

wow, 你地就好喇, 咁廋, 真係羡慕死人, 我成日比個女笑我肥

大宅

但係我又唔係唔食野wor..我都食好多野....講真...自己太瘦啦....有時唔知係唔係自己太想肥..肥唔到

原文章由 1973 於 07-9-10 10:11 發表
揍女已經係一個好好既運動, 另外加上我隔星期會同同事打羽毛球,
其實運動可以減肥又可以增肥嫁, 只要你食野o岩時間就得嫁喇 ..
不過, 另一方面, 我都怕自己過肥嫁, 體重回升得太快, 自己又為食左好多, 有時食到唔停 ...

大宅

我都廋左幾年喇, 八十幾磅其實唔好受, 不過好在我地知道自己過廋o者, 唔係咁廋都覺得自己肥就 ... haha ... 袁x瑩囉 ...
keep 到依家 一百零五都已經好好, 唔好再肥唔好再廋 .. haha

原文章由 Shirley_ 於 07-9-10 10:39 發表
但係我又唔係唔食野wor..我都食好多野....講真...自己太瘦啦....有時唔知係唔係自己太想肥..肥唔到

大宅

其實我真係想肥多d 呀

原文章由 1973 於 07-9-10 14:17 發表
我都廋左幾年喇, 八十幾磅其實唔好受, 不過好在我地知道自己過廋o者, 唔係咁廋都覺得自己肥就 ... haha ... 袁x瑩囉 ...
keep 到依家 一百零五都已經好好, 唔好再肥唔好再廋 .. haha

...

別墅

Shirley

你好似冇幾耐之前病過, 咁咪又瘦咗!!

其實, 我係一個緊張又食得落, 病又食得落, 唔開心仲要食多o的既人, 所以點都瘦唔到

原文章由 Shirley_ 於 07-9-10 14:47 發表
其實我真係想肥多d 呀

大宅

係呀...所以...唉....

原文章由 dllau 於 07-9-10 20:51 發表
Shirley

你好似冇幾耐之前病過, 咁咪又瘦咗!!

其實, 我係一個緊張又食得落, 病又食得落, 唔開心仲要食多o的既人, 所以點都瘦唔到

大宅

原文章由 Shirley_ 於 07-9-10 14:47 發表
其實我真係想肥多d 呀

飲奶粉啦!每日一杯,又方便又會肥,身體都好d。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Angel^v^ 於 07-9-11 16:05 發表

angel
唔見咁耐既 去左邊呀 :)

大宅

係wor..angel 去左邊呀??? 掛死人咩

原文章由 Angel^v^ 於 07-9-11 16:05 發表

大宅

原文章由 charmaine_1 於 07-9-11 21:29 發表

angel
唔見咁耐既 去左邊呀 :)

charmaine,shirley
好開心有人掛住我
我e+步入(我)人生最難捱的階段,我女讀咗ive,我唔多唔少都有失樂感....我心願落空:-| 為了$$,一把年紀都四圍找工....:-|
charmaine你上培訓課未,你的年齡好多工都請,再遲就像我好難有機會+la.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Angel^v^ 於 07-9-12 09:54 發表

charmaine,shirley
好開心有人掛住我
我e+步入(我)人生最難捱的階段,我女讀咗ive,我唔多唔少都有失樂感....我心願落空:-| 為了$$,一把年紀都四圍找工....:-|
charmaine你上培訓課未,你的年齡好多工都請,再遲就像我 ...

我本來報左陪月讀,等左佢成個暑假都未開班. 差唔多開學
就打電話比我話開班,點知同亞女同一日番學(頭一日要開家長會),要等下一季了 11月至12月,依家想同人湊下bb先

大宅

原文章由 charmaine_1 於 07-9-12 14:41 發表

我本來報左陪月讀,等左佢成個暑假都未開班. 差唔多開學
就打電話比我話開班,點知同亞女同一日番學(頭一日要開家長會),要等下一季了 11月至12月,依家想同人湊下bb先 ...

湊bb好呀!人工有d都比好高ga.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Angel^v^ 於 07-9-12 14:48 發表

湊bb好呀!人工有d都比好高ga.

不過未搵到:(

大宅

原文章由 charmaine_1 於 07-9-12 15:15 發表

放下聲氣,去超市貼下紙啦! 有心做好易找到:-P

大宅

原文章由 charmaine_1 於 07-9-12 15:15 發表

我路過架,我見到bk網上有人想請人湊bb,不過要係葵涌區,你住邊?

大宅

我都係剛加入單親行列, 做單親媽媽真係好辛苦, 同我之前想以為好易, 可以同以前生活一樣, 但原來係唔係的. 所有屋企啲野要自已處理, 真係想:-( .
有時心想點解會係自己, 真係好辛苦, 咁多年來我辛辛苦苦建立個家, 到頭來就物都冇, 人哋就高高興興, 快快活活, 現在只得我同個女生活, 冇依冇靠, 晚晚一想起以后都要一個人過就係:-(

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 ccmelody 於 07-9-12 16:17 發表

我路過架,我見到bk網上有人想請人湊bb,不過要係葵涌區,你住邊?

我住上水

大宅

Fishma

其實咁唔開心啦..我都做左單親4年啦..都係得我同個女....講真...生活當然會同之前完全唔到啦...因為咩都要自己一個人去handle...但係做下做下就會好好多架啦...開頭會係好辛苦....不過行落去都會有開心既時間架....唔好咁快灰心呀

原文章由 FISHMA 於 07-9-12 17:08 發表
我都係剛加入單親行列, 做單親媽媽真係好辛苦, 同我之前想以為好易, 可以同以前生活一樣, 但原來係唔係的. 所有屋企啲野要自已處理, 真係想:-( .
有時心想點解會係自己, 真係好辛苦, 咁多年來我辛辛苦苦建立個家, ...

禁止訪問

首頁
45678...20

尾頁

跳至