自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:您地帶小朋友旅行會唔會簡D稍豪華的酒店?

原帖由 lamyungyu 於 14-02-28 發表
您地帶小朋友旅行會唔會簡D稍豪華的酒店?
會唔會食好好嘅野(即係街邊野一定唔比佢地食)?
一定會因為帶小朋友而揀好D交通住宿同食物;如住民宿,普通民宿唔會揀,一定會揀貴D靚D新的民宿去住。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔會有太大要求,只要夠光猛,乾乾淨淨便可以了!

禁止訪問

回覆:ecling 的帖子

翡翠宮

畀面勳章

住會有要求,食就睇下去邊,日本、韓國就唔係太計較,返大陸就一定唔會食街邊野。

日日是好日

水晶宮

酒店揀啲新啲乾凈啲嘅,飛機要搭國泰,因安全啲,街邊野我有比個仔食,當時個仔兩歲,我帶佢去台北玩

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

乾淨ok. 不用太豪。食野都係

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:有帶小朋友旅行的家長請進

食普通野, 住普通酒店

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

Airline, 食住同地點都會有要求

請勿打招呼~

大宅

酒店會揀間豪宅d既,除左因為要乾淨企理,五星酒店員工都有質數保證,有咩事會有人幫到手。仲要係其實我仔好鍾意住酒店,間房張床夠大同靚佢會好開心。

食呢,我仔岩岩開始食大人野,街邊野唔會俾佢食,同埋帶住佢都係搵間坐得舒服既餐廳, 大人細路都食得舒服d.

同得細路出門,預左玩法同洗費都同以前唔同lu

首頁

尾頁

跳至