跳至

首頁

尾頁

大宅

如果咁樣都唔得可以試下喂bb食余仁生純珍珠未,定驚的.
我o個晚都要比妹妹食,我先有覺好<目訓>!
[quote]原文章由 EMILYYWN 於 07-7-30 15:30 發表
kerkermui,bb會唔會見得人多得滯呀 ,試

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 EMILYYWN 於 07-7-30 15:30 發表
kerkermui,bb會唔會見得人多得滯呀 ,試吓抱耐d唔好咁快放落床,用個細米袋'責'心口俾佢瞓,睇吓會唔會好d

今晚放咗工過LamTin睇下佢啦~
婆婆話抱咗成晚呀!
我夾係中間~又心痛個大嘅, 又擔心個細嘅
:-|

男爵府

首先要唔該哂Zoe, 又出cupon又出力.

另我都upload 左d相, 大家去看下啦, 如果唔係又遲到又肚餓, 應該可以影多d.

http://hk.myblog.yahoo.com/sandyli0622/gallery?fid=6&page=1

下次再見啦:D

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 babushka 於 07-7-30 16:07 發表

另我都upload 左d相, 大家去看下啦, 如果唔係又遲到又肚餓, 應該可以影多d.

http://hk.myblog.yahoo.com/sandyli0622/gallery?fid=6&page=1

睇O左啦, 我想要返original呀, 可唔可以send返豬弟個睡相俾我? (DSC_0096.jpg)
[email protected], thx

[ 本文章最後由 小倩 於 07-7-30 16:35 編輯 ]

伯爵府

原文章由 小倩 於 07-7-30 16:34 發表

睇O左啦, 我想要返original呀, 可唔可以send返豬弟個睡相俾我?
[email protected], thx

小倩, 我都有一張合照呀, 不如send埋俾你, post咗响你度呀~

伯爵府

原文章由 babushka 於 07-7-30 16:07 發表

thank you ar!
影到HatHat好cute呀~
(mami眼裡出cutie BB)
:loveliness:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 kerkermui 於 07-7-30 16:37 發表

小倩, 我都有一張合照呀, 不如send埋俾你, post咗响你度呀~

我個私人空間定係豬貓 ?-(
兩個都唔見~
或者我太死蠢, 又或太攰

伯爵府

原文章由 小倩 於 07-7-30 17:05 發表

我個私人空間定係豬貓 ?-(
兩個都唔見~
或者我太死蠢, 又或太攰

haha, 我都未send, 要返屋企搞呀!
你係做到傻咗啫!

複式洋房

係ar, 豬弟爸映相好pro. wor, 映得咁靚ge........... , thanks!!!

我都要多謝zoe今次召集ge呢個媽咪聚會, although迫左o的, 同唔係好得閒食..., thanks a lot!!! 好開心認識倒咁多靚靚媽咪

希望之後多o的媽咪揾多o的chance一齊聚下啦......

原文章由 小倩 於 07-7-28 19:12 發表
睇相啦~ --- by豬弟爸

如果有gmail a/c就可以全本album download原相 :mrgreen:

*** 唔好意思, 我認唔晒各位靚媽 & cuteB, 請通知我update返你O地大名... Sorry

男爵府

小倩,
我sent左張相比你啦, 你check email 啦
sandy

男爵府

原文章由 babushka 於 07-7-31 09:44 發表
小倩,
sandy

Sandy, 可唔可以send DSC_0107同0104俾我呀?
[email protected]
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

王國長老

原文章由 babushka 於 07-7-31 09:44 發表
小倩,
sandy

收到啦~ thx!!

首頁

尾頁

跳至