自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今個月頭申請香港寬頻,送wii果個paln,本來佢話1星期內可以拎到機,但係我到而家...都仲未有得拎!!!!!!!!!!
我打去問,佢話封確認信未出到比我住,而家又話部wii批火牛有問題,唔知幾時先拎得
請問你地有冇咁ge情況出現?佢地到底係咪呃我架...唔係我自己打去問,佢地都冇通知我確認信未出比我,wii又未有得拎!!
我打去問,佢地又話有機拎先通知我,而家成個月啦....好嬲呀!

大宅

有冇人幫到我呀>.<

別墅

原文章由 bebee0526 於 07-7-28 22:42 發表
有冇人幫到我呀>.

我申請左都成個月,而且同個仔都玩在3個星期,可能我早申請,所以的stock多。咁大間公司,don't worry wo

侯爵府

原文章由 bebee0526 於 07-7-28 22:24 發表
我今個月頭申請香港寬頻,送wii果個paln,本來佢話1星期內可以拎到機,但係我到而家...都仲未有得拎!!!!!!!!!!
我打去問,佢話封確認信未出到比我住,而家又話部wii批火牛有問題,唔知幾時先拎得
請問你地有冇咁ge情 ...

我都未攞到呀.... 佢話月尾有貨架... 等我又催下佢先...... 仲有, 佢冇同我講火牛有問題喎. 只係話部 will 未到貨渣... 睇嚟我都要追緊 d , 佢幾時覆你架

大宅

原文章由 cubixluk 於 07-7-29 00:04 發表

我都未攞到呀.... 佢話月尾有貨架... 等我又催下佢先...... 仲有, 佢冇同我講火牛有問題喎. 只係話部 will 未到貨渣... 睇嚟我都要追緊 d , 佢幾時覆你架

個人冇同我講幾時有貨呀!只係話有得拎先call番我,佢ge態度令我感覺係..."我彩你都傻"咩都係"有我再打比你"嬲!!!
火牛有問題係個sales同我講ge,我唔知係真係假啦,我只係想快d拎到部機渣!!
我係前幾日打去架...你有咩消息pm我丫...
我真係等到頸都長啦............

大宅

我岩岩打左電話去問,個女仔話8月頭先有機?

首頁

尾頁

跳至