美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇媽媽用過呢兩個品牌呀?

洋房

i wanna to try ar !

禁止訪問

洋房

Phyto-ceuticals or iS clinical

我一直用開skin ceuticals但可能用左成2年, 可能皮膚適應左, 分別唔太大, 所以近排不斷問frd有咩好介紹, 咁佢就介紹我用呢兩個牌子, phyto-c同is clinical都係美國出, 原來仲好出名添, 個frd介紹左我去causeway bay一間上樓美容院半價試做一次is clinical facial(半價都$800) 成個facial好舒服, 大約40mins左右啦, 嘩做完之後即刻睇到好大分別, d皮膚白左好多, 有光澤但唔係油琳琳果d喎,d紋同毛孔都改善左好多, 摸落仲好滑添, $800係貴左d, 但真係一分錢一分貨, 期間佢就梗係不停sell我買呢個products d野啦, 講到點好點好, 講真我都知佢好好我先肯用半價黎試做, 但半價都$800啦, 做完見到效果真係好想好想買番屋企用, 但支支野15ml都差不多成千蚊呀, 今個月又over budget, 所以硬起心腸, 面蒙蒙咁冇買走左, 咁個sales梗係黑哂面啦 , 但都冇計.........點知.........返到屋企越諗越心郁郁, 跟住打電話俾jxxy(我係幫佢訂開skin ceuticals, 雖然都有媽媽都同另一個seller訂but我個frd話果個seller唔可靠喎, 咁我梗係信frd啦) 哈哈.......原來佢都有呢個牌子, 重係岩岩同代理簽左1個月約咋.....新鮮熱辣,,,,,,,,一問價錢........嗶真係唔信呀!! 差好遠呀.....之前個sales叫我買果兩支野, jxxy既價一支平$440蚊, 一支平$265如果我之前唔係咁堅持我就白白買貴$705蚊野, 呢個價可以同jxxy買多另外一支貨喇,,,,,, 咁我當然即時同佢order左啦, 唔怪得之我個frd話佢得得地.....我直頭覺得佢勁得呀 ,,,,,,
但講句公道說話, 今早訓醒, 塊面真係同平時唔同, 又冇出油, 又滑,,,,重有少少白裹透紅添:loveliness: :loveliness: 所以琴晚洗果$800蚊都係值既, 最多自己拎左貨之後, 返屋企勤力d做按摩(因為個sales姐姐教左我喇 )
以上係我個人意見(唔係賣廣告架), 希望幫到大家了解多d呢個牌子

複式洋房

原文章由 mummymoon 於 07-8-17 11:02 發表
我一直用開skin ceuticals但可能用左成2年, 可能皮膚適應左, 分別唔太大, 所以近排不斷問frd有咩好介紹, 咁佢就介紹我用呢兩個牌子, phyto-c同is clinical都係美國出, 原來仲好出名添, 個frd介紹左我去causeway ...

我都有轉用過呢個牌字,之前係我親戚在美國買返黎比我,
但感覺同效果都唔太好喎,我衣家都轉用返skinceuticals,
其實skinceuticals我都用左好耐架啦, 開頭就係想轉下用其他產品, 所以先轉左用is clinical, lee個真係比起skinceuticals差好遠下喎, 所以都用返skinceuticals lu...

你講果間美容院試做半價都要$800 仲要係樓上鋪, 咁你都會上去

複式洋房

原文章由 凱晴 於 07-8-17 14:59 發表

我都有轉用過呢個牌字,之前係我親戚在美國買返黎比我,
但感覺同效果都唔太好喎,我衣家都轉用返skinceuticals,
其實skinceuticals我都用左好耐架啦, 開頭就係想轉下用其他產品, 所以先轉左用is clinica ...

仲有你幫親開joey架, 佢個人都好似有d問題?-(

洋房

嘩 !! 乜你咁話人架, 我都講左我唔係賣廣告, 呢d全部都係個人意見, 而且我覺得佢冇問題播, 而且仲好好添,你咁講好易俾人聯想你係seller, 係到想抵毀人多d囉 !!

別墅

joey, I want to buy Phyto-C, please PM your contact number, thanks!

原文章由 Joey_SC 於 07-7-30 18:39 發表
有冇媽媽用過呢兩個品牌呀?

首頁

尾頁

跳至