懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問閣位, 妳們的BB床會在幾時先安裝? 是在未入院前安裝 or 入院後先安裝。

子爵府

原文章由 tarepanda 於 07-7-30 23:45 發表
請問閣位, 妳們的BB床會在幾時先安裝? 是在未入院前安裝 or 入院後先安裝。

我未入院已經裝好

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

me too
因為始終新傢俬都會有o的味
早o的裝好散下陣味~~

原文章由 mlkk 於 07-7-30 23:56 發表

我未入院已經裝好

大宅

Yes ar!

裝好了, 而家望到張 bb 床會好開心, 好期待阿b 的到來!

別墅

Where you buy the BB床 and which brand you have bought?

I have seen those at IKEA, Jusco, UNY and "Lotus (Eugune Group)... the prices are so difference... but I am not sure if the price is related to the quality.....

for BB床 , safety is very important, so, I have no idea...

any comment?

Thanks!!
Ling

複式洋房

我在荷花買BB床的, 因為我先生好著重BB床使用之物料(油漆), BB床$1,XXX to $7,XXX都有, 平的大多Made in China, 但國內油漆用料大多沒有保證, 對BB健康有影響, 所以我們選了意大利入口BB床, 可用到3-4歲, 而且用料有保證及不會影響BB健康, 張床仔買了好似$4,5XX。

別墅

BB Bed

我係荷花買左張lababe 5500既床 $ 1899 白色,星期一送到仲砌好左幾好喎我又聞唔到有咩味喎.. 佢地標你歐州入口的..不過都唔知你咪真..我你鐘意佢夠闊同又可能變小童床...

:)

大宅

我係千色店買架∼∼佢都係話歐州入口..仲有得保用一年..

個SALES都教我地入院後先安裝,佢叫我地唔好唔信喎!!

別墅

安裝BB床

如果你迷信的話, 就應該入咗院先裝bb床, 如果百無禁忌的話, 幾時裝都得啦.

大宅

買就買定先,本著寧可信其有同埋屋企位置有限,待我入院第一天先裝...

大宅

.

首頁

尾頁

跳至