自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

sanrio sogo夏日水世界巡禮 1/8-7/8 sogo 9/f 舉行,有kitty, melody.......精品發售!:-P

伯爵府

thx~~~~~~~~~

別墅

請問水世界巡禮係咩,係咪玩架定係產品展?-(

伯爵府

魅力王子

原文章由 cheungmingwai 於 07-7-30 04:59 發表
sanrio sogo夏日水世界巡禮 1/8-7/8 sogo 9/f 舉行,有kitty, melody.......精品發售!:-P

thx for sharing~!

大宅

原文章由 cheungmingwai 於 07-7-30 23:59 發表

thanks for sharing........

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

lunch time 去左, 無特別.....d嘢又唔系平好多...

水世界巡禮...... 不如話兒童/精品展比較貼切

原文章由 ysy111104 於 07-7-31 09:50 發表
請問水世界巡禮係咩,係咪玩架定係產品展?-(

大宅

原文章由 kianmama 於 07-8-2 15:44 發表
lunch time 去左, 無特別.....d嘢又唔系平好多...

水世界巡禮...... 不如話兒童/精品展比較貼切

好彩得你報料咋! 如果唔係我c 趕爛趕去睇實....
唔該晒

大宅

原文章由 FlorenceChan 於 07-8-2 16:11 發表

好彩得你報料咋! 如果唔係我c 趕爛趕去睇實....
唔該晒

Sanrio swimming suits (hello kitty, twin stars) for girls (size 100-130) are very nice & good price. $99 each or $158 for 2.

首頁

尾頁

跳至